31a december 2010



Jag tyckte denna låten passade in just denna dagen, haha. Godmorgon förresten! Det är nyår idag, kan knappt fatta det. Det känns som om det nyss blev 2010. Nytt år = nya tag, så ser jag det!

Nu har jag en massvis att göra innan jag sticker iväg. Berättar om mina planer senare i ett videoinlägg där ni även får se hur jag kommer se ut ikväll, later!

Day 11 – What’s in your bag



Färdigtränad

Jag klev precis innanför dörren hemkommen ifrån gymmet. Spinning- och S-core pass blev det idag! Nu är jag död och vill bara duscha och äta middag, lägga mig framför teven och ladda upp inför nyår imorgon! Har ni några planer för nyår?

Psst! Snart kommer dag 11 upp i en videoblogg så håll utkik!


Picture number two



Älskar bilden. Eran åsikt?


She Looked Me Deep In The Eyes


Otroligt. Fantastiskt. Obeskrivligt. Världsklass. Går det att förklara det på något bättre sätt än med dehär orden? Isåfall, kommentera gärna. Snurren du gör i slutet av låten kan jag inte sluta kolla på. Dina moves är helt galet bra, världsklass på högsta nivå. Och vem kan blunda för att du är jävligt snygg och charmig i denna videon?

Nu sticker jag iväg in till stan för att träffa min vän, fierce and löve.

30e december 2010



Skulle ni kunna äta dethär på en dag? Jag fick reda på när jag kollade Tyra Banks Show att det finns en by i Afrika där männen tvingar sina fruar att äta allt detta på EN dag. Crazy people.

Eh.. godmorgon antar jag? Idag så ska jag träffa min vän och sedan är det dags för träning med Malin, tummen upp! Vad gör ni idag?

Ny design


Sneakpeak.

Jag sitter och kollar igenom mina bilder om vilka som kan användas till en ny design. Jag har en massa olika idèer, en sak som måste bli klar först är nedladdningen av Photoshop. Efter det och efter att jag har fått alla bilderna av Sara så kommer det komma upp en ny design här förhoppningsvis! Vad sägs om det?

First pic



Klick! Denna bilden är nog min favorit av de som Sara har skickat hittills, om jag får säga det själv så är det en jäkligt bra bild. Jag lyckas förmedla en känsla med ögonen och jag rådiggar min outfit.

Gillar ni bilden?

LOCKIGT



Jag ÄLSKAR min nya stylingtång! Jag kommer antagligen se utsåhär i håret under på fotograferingen, löve it.
Vad tycker ni om mitt lockiga hår?

P.S! Jag visar upp min stylingtång lite senare här i bloggen, dont worry!

29e december 2010

Godmorgon! Idag så ska en tjej som heter Sara fotografera mig, vi kör en favorit i repris. Jag blev riktigt nöjd med bilderna förra gången och jag hoppas att med dehär nya bilderna kunna sätta ihop en riktigt snygg deisgn till bloggen, jag blir bannemej aldrig nöjd!

Vad ska ni göra idag? Förhoppningsvis så hinner jag sticka iväg till torget ett litet tag också, jag shoppade knappt någonting igår?! Sticka iväg till gymmet och köra ett kort träningspass skulle också sitta bra, jag behöver bara tiden på min sida.


Två bilder ifrån när Sara fotograferade mig för första gången, hiss eller diss?

Day 10 – Your siblings

Jag har två bröder, en lillebror och en storebror. Nu frågar ni er själva säkert hur i helskotta jag har stått ut med detta men saken är den att min storebror är sju år äldre än mig så han bor inte längre hemma. Inte för att jag är glad för det, saknar honom väldigt mycket här hemma.

Min lillebror däremot, vi har våra stunder då det är krig och vi är så irriterade på varandra som man kan bli. Men vi bråkar inte mycket, förvånansvärt. Men jag är väldigt glad att jag har en lillebror, det skulle vara väldigt ensamt här i huset annars.

Hur som helst, jag älskar mina bröder!

Entertainment for the night

- Träning i gymmet, CHECK!
-
Ätit en god middag, CHECK!

Jag blev väldigt besviken när jag precis insåg att det inte kommer någon Two and a half men idag klockan nio, det har blivit lite av en tradition att mysa ner sig i soffan med en filt och kolla på, enligt mig, den bästa serien för underhållning. Istället blir det att kolla på Pirates Of the Caribbean. Johnny Depp, ögongodis!

P.s! Snart kommer Day 10 upp, håll utkik! :D



NEW YEAR


Jag ville bara tipsa er om en jättefin klänning som jag testade idag på H&M. Tyvärr var den lite för lång, om jag skulle varit några centimeter så skulle den blivit min direkt. Så om du är lite längre än 1,73 så bör du gå till H&M och prova denna klänningen, perfekt till nyår! :)

Dressed in purpule

Nu sticker jag in till stan och shoppar gärnet med Malin. Har sett en massa på H&Ms hemsida som jag gärna skulle vilja ha med mig hem i påsar, hoppas ni får en toppendag så hörs vi när jag kommer hem! Pusspusspuss :)




28e december 2010


Made in picnik.com

Godmorgon på er! Idag är det dags för mig och min vän att gå i stan på mellandagsrean, jag ska shoppa som en galning! Efter en tripp i stan väntas träning i gymmet, vad gör ni idag? :)

Day 09 – What you wore today


+ utan smink, slarvig toffs och med hello kitty strumpor. Försök skapa en vacker bild av detta, haha. Mysdag!

BAM!


Bakrundsbilden på min datorskärm, vrålsnygg. En bild som är tagen på en konsert innan han börjar sjunga Jam, en bild som är tagen när publiken blir helt galna när de får se huvudpersonen denna kvällen.

Galet, galet, GALET snygg bild!

One freaking mile

- En timma på rullbandet, CHECK!
- Sprungit en mil, CHECK!
- Fått i mig en god och nyttig lunch, CHECK!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta bussen till torget, ska handla köttfärs. Det blir tacos till middag ikväll made by me, yummie! Vad gör ni idag? :)


27e december 2010

Godmogon solstrålar! Det var skönt att vakna upp utvilad idag, har gått omkring och varit trött i flera dagar nu. Mina runda ringar under ögonen igår var inte vackra kan jag säga er, haha.

Jag har precis ätit en god frukost som bestod av fil med bär och sedan en kopp tè till det, här har ni ett till tips på en god och nyttig frukost! Snart sticker jag och tränar, vi hörs efter det :)



Godnatt

Denhär dagen har bestått av trötthet och huvudvärk. Ska sova bort min huvudvärk och vakna upp pigg imorgon för ett långt och hårt träningspass med Tove på gymmet, imorgon ska jag köra stenhårt!

Men innan jag släcker lampan och rullar in mig i täcket så ska jag lyssna färdigt på min favvo. Hans nya skiva spelas fortfarande konstant i mina högtalare, den ligger högt på listan bland mina favoritskivor! Nattie nattie :)


Min jul

Hejsan! Jag hoppas ni har haft en underbar jul, trots konsekvenserna så har jag haft det med. Vi spenderade julafton hos mina kusiner och sedan har vi spenderat juldagen hos mormor och morfar. Detta är anledningen till varför det inte varit så mycket bloggning dehär dagarna, men nu ska det bli ändring på det!

Här nere kommer två bilder ifrån julafton, jag slog till med att ha rött läppstift. Passar jag i det?


Jag och min kusin.


Julbordet, en av de bästa sakerna med julen!

Träningsabstinens

Hej på er! Vet ni vad jag ska göra när jag kommer hem? Träna, träna, träna och åter träna! Jag blir spritt språngade galen. Har proppat i mig sååå mycket skit denna julen så att träna när jag kommer hem är ett måste. Men jag är ganska stolt över att jag inte har druckit någon läsk alls, har slutat med det helt sedan länge.
Frågan är bara varför jag är rädd för att jag ska ha gått upp i vikt? Det måste bort ur mitt huvud känner jag, inga bra tankar här inte.

Nu ska jag köra ett nyttighetsrace fram tills jag fyller år (18!!) vilket innebär; inget onyttigt överhuvudtaget, go!


Day 08 – Your beliefs

Jag är verkligen ingen religös människa, känner inte att jag tillhör någon religion. Jag tror inte att det finns en Gud, jag hoppas inte att jag gör någon upprörd över detta men jag tror faktiskt inte att det finns en högre makt där uppe. Det enda jag tror på är att man kommer till himlen när man dör och där lever man vidare på något sätt.

Vad ska jag säga? Jag är så oreligös man kan bli.

Är ni religösa ni som läser min blogg? Tror ni att det finns en högre makt?





God Jul!


Speechless


history tour, 1997

Galet, galet, galet BRA! Är det någon som vet vart man kan köpa History Tour på DVD??


Day 7 - A moment

Klockan skulle snart slå tolv och en ny skulle snart börja. Jag sitter i mitt rum vid datan när jag plötsligt hör att jag får ett sms. Tar fram min mobil och ser på skärmen att det är ifrån min vän och i smset står det "Caroline, Michael Jackson är död." Skojar du med mig? var orden jag skrev tillbaka.

Jag kommer ihåg detta ögonblicket så väl, det känns som om det var igår. Allting rasade, jag blev så tom inuti och det var för ett ögonblick som jag var i chock och bara stirrade in i datorskärmen. Det var som om jag inte kunde röra mig och jag föll in i deprission just i det ögonblicket, jag mådde så jävla dåligt. När jag sedan går in på Aftonbladet och läser "Michael Jackson dog av en hjärtattack", det var då tårarna började rinna och de tog aldrig slut.

En sammanfattning av den 25 juni 2009, dagen då min hjälte och förebild gick bort. Jag kommer aldrig glömma den dagen, aldrig någonsin.


Det smärtar fortfarande att läsa denna rubriken,
jag har fortfarande inte förstått det helt än.


23e december 2010

Godmorgon solstrålar!

Jag testade på en ny frukost idag. Fil med hallon, blåbär och nötter och en rostad fullkornsmacka med kalkon till det. Och så mitt tè och ett stort glas vatten med citronsaft i såklart. Jag måste säga att denna frukosten var riktigt god, mycket bättre än havregrynsgröt! Tips tips tips!


Monster



Jag har fått en ny favoritlåt, låten strömmar ut ur mina högtalare i flera timmar om dagarna. Åh, jag älskar den!

Day 6 - Your best friend

Min bästa vän är bosatt i Stockholm, i Stockholm. 6 timmar härifrån med bil, jag tror inte ni förstår hur mycket det suger. Egentligen så vill man ju bara kunna skicka ett sms med texten "ska vi ses?" och så inom en timma så är man fullt upptagen med att skvallra. Men istället så behöver jag och min bästa vän planera evigheter innan vi bestämmer för att träffas, men vad ska man göra? När vi väl ses så uppskattar man verkligen tiden och man vill inte spillra någon tid alls. Det som smärtar mest är att jag bara träffar henne ungefär 4 gånger per år, ibland mindre men det brukar aldrig bli mer.

Men jag är iallafall väldigt glad över att jag har en sådan bra vän. Isabelle heter hon och det är väldigt många som blir förvånade när jag säger att hon är 2 år yngre än mig. Men jag ville bara att du ska veta att jag älskar dig oerhört mycket




Från negativt till positivt

Jag frågade mamma för en liten stund sedan om hon tyckte att jag skulle åka och träna eller inte. "Ta jullov ifrån träningen nu dagarna innan jul, du kan träna i mellandagarna. Det förtjänar du, du som tränar så mycket annars."

Det var svaret jag fick ifrån mamma när jag frågade. Och jag tycker hon har rätt, jag förtjänar att ta ett break från träningen. Jag tror min kropp mår bra av det, få lite vila. Men efter Julafton då ska jag träna som sjutton, har proppat i mig allt för mycket godis nu på två dagar. Lär inte äta godis på flera veckor nu, det har helt enkelt blivit för mycket nu innan vi skulle åka..

P.S. Vi har bokat resan nu till Aruba i Karibien, bara 3 och en halv månad kvar ungefär! Happy happy girl!


MAYBE

Eftersom våran resa till Dominikanska Republiken gick åt skogen så sitter vi nu och kollar på en ny resa. Guesss what? Vi har fått hjälp av en Västindie specialist och hittat en resa som vi är riktigt sugna på, nämligen till Aruba i Karibien!

Vi kommer att åka till Karibien under påsklovet och antagligen blir det till Aruba, yiiiiiihaah! :D

Bilder ifrån Hotellet som vi kommer bo på om vi åker till Aruba, jag längtar!





22a december 2010

Godmorgon! Måste jag nämna att när jag tänker på vart jag skulle varit nu gör mig väldigt arg? Vi skulle snart gått upp, ätit en smaskig hotellrukost och sedan lagt oss vid havet och poolen. Åh! Jag måste verkligen sluta tänka på det, annars kommer dethär lovet bli ännu sämre än vad det är just nu.

Nu; breakfast-tajm! Det blir havregrynsgröt och en macka, har fullt upp idag så den måste mätta länge :)

En bild ifrån när vi var i Vietnam, det känns verkligen i kroppen när man vet att man egentligen skulle varit i värmen just nu. Gaaah, dumma Frankfurt.


Sura minen


Ungefär såhär har jag sett ut idag. Från när vi satte oss i taxin hem ifrån flygplatsen och tills nu. Jag hoppas att minen försvinner tills imorgon, nya tag!


Nu ska jag gå och lägga mig, känner att jag inte orkar hålla ögonen öppna länge till. Innan dess ska jag lyssna på min favorit, min räddning idag. Mitt humör har inte varit på topp idag om man säger så. Som tur var fick jag ut min ilska lite iallafall och det var min kropp som fick ta smällen, haha. Gjorde en övning ett antal gånger på golvet här hemma och attans vad jobbigt det var!

Natti natti, talk to you tomorrow!


Your music gives me strength

history tour, 1997

Jag vet inte om jag ska le eller gråta när jag ser dethär uppträdandet, jag vet faktiskt inte. Känslorna bara väller fram när jag lyssnar på denna låten och speciellt när jag ser dethär uppträdandet, det är så fruktansvärt bra. Jag är helt tagen. Jag ryser så fort jag hör Michaels underbara röst och när han tar i med rösten och åker ut över publiken och förmedlar texten så starkt som man bara kan. Det är så bra så att jag inte vet vad jag ska ta mig till, jag blir galen. Du är så förbannat bra, jag vet faktiskt inte vad jag skulle ha gjort utan din musik.


Familjen Björn

Familjen Björn hade bestämt att de skulle åka till Dominikanska Republiken i Karibien och den 21a december skulle planet gå till paradiset. De skulle först flyga ifrån Landvetter, mellanlanda i Frankfurt och sedan åka ifrån Frankfurt till Karibien.

Den 21a december sätter de sig i taxin och blir körda till Landvetter. Klockan är ungefär nio på morgonen när de kommer dit och de checkar in och allt går väldigt bra. Ingen försening på flyget till Frankfurt och det såg väldigt lovande ut trots snökaoset i Europa. För att döda tid så sätter de sig på ett cafè och väntar tills att klockan ska bli tjugo i elva då planet går. En timma innan planet ska avgå ser de att planet är försenat men de kan inte säga en tid när det ska avgå. Great, då kommer de missa flyget i Frankfurt till Dominikanska på grund av förseningen!

Hoppet stiger när de ser på hemsidan att flyget i Frankfurt till Dominikanska är försenat det med. Klockan fyra ska planet avgå nu ifrån Frankfurt. Tiden går och de får sedan reda på att den preliminära avgångstiden ifrån Landvetter till Frankfurt är klockan fem på eftermiddagen, där var det kört. De skulle missa flyget till Dominikanska och nästa flyg går inte förens på fredag och det var fullbokat. Det såg väldigt mörkt ut och i Frankfurt var det K A O S, de kunde inte ta emot flera flygplan på grund av snön.

De avbokar hela resan för att de inte skulle kommit fram till Dominikanska, det skulle inte gått. Det skulle blivit stopp i Frankfurt, de kanske inte ens skulle kommit till Frankfurt.

De sätter sig i en taxi och åker hem efter att ha längtat till att få vara i paradiset och värmen i två veckor. Krasch, bom, bang!

Guess what? Familjen Björn är min familj och historien som jag berättade nu är sann. Vi var tvugna att avboka hela resan till Dominikanska ifrån Landvetter och åka hem igen. Vilket jävla skämt?!?!

Jag är så jävla pissed off, jag är så grymt ledsen, hade sett fram emot detta så mycket. Så jag råder er, mellanlanda INTE i Frankfurt. Frankfurt är anledningen till att vi inte kunde åka. Jag är så galet arg, jävla skitpisskorv! Alltså förlåt men jag tror inte ni förstår hur arg jag är, jag vill vara påväg till Karibien just nu!

Vi skulle vara påväg till turkost hav, sol, bad och värme och hotellfrukost just nu, åh!! KILL ME



BREAK

Godmorgon! Jag tänkte bara säga att jag tänker ta en bloggpaus i ungefär tre veckor, det finns flera orsaker till det. Jag kommer inte ha tillgång till en dator, blogglusten har minskat och så vidare. Men jag hoppas ni får ett underbart jullov!


Day 5 - Your day

Min har inte så varit intressant men jag kan väl sammanfatta den så kort som möjligt;

Jag steg upp på morgonen i hopp om att jag inte skulle vara död i skolan men det visade sig att jag var helt död i skolan ändå. Kämpade för att hålla ögonen öppna, jag måste gå och lägga mig i tid!!

Det var en vanlig skoldag helt enkelt. Jag kom hem ungefär halv fem och satte mig lite i soffan innan jag gjorde mat till mig och min bror, kyckling med pasta och sallad blev det, gotttttt.

Lyxfällan har jag nu på kvällen ägnat mig åt och nu ska jag avsluta kvällen med att lyssna på, äh jag behöver inte ens skriva det för ni vet redan vad ni kommer läsa, min favorit. Jag har bestämt att jag har 25 minuter kvar att lyssna och njuta av musiken som strömmar ut ur högtalarna innan det blir bums i säng. Imorgon ska jag vara pigg i skolan!

Jag var seriöst tvungen att göra bilden svartvit. Jag har precis tvättat mitt ansikte och ni vet efter man har tvättat sitt ansikte så syns det röda ännu bättre? Ingen vacker syn.. ha-ha :D



Tankeställare

På bilden är systrarna Eliana och Luisel Ramos, de var båda modeller. Lägg märke till att jag skrev var, båda har nämligen gått bort av anorexia. Eliana blev bara 18 år gammal och Luisel blev endast 22 år gammal.

 

Luisels dröm hade gått i uppfyllelse, hon hade äntligen blivit modell och nu skulle hon gå en modevisning i sitt hemland. När hon gick modevisningen så vägde hon bara 44 kilo, innan så hade hon svalt laxermedel för att rasa i vikt för denna modevisningen. Hon kollapsa och dog under modevisningen. Hennes mamma, pappa och fästman såg henne falla ihop på podiet och dö. Hon bantade ihjäl sig för att bli smalare, detta hände i augusti 2006.

 

Hennes lillasyster Eliana hittade man sedan död i februari, tror jag det var, år 2007. Läkarna tror också att det beror på anorexia. Jag tycker dethär är så tragiskt, det är så jävla hemskt. Två framgångsrika modeller, två människor, dog på grund av att dem bantade ihjäl sig bara för att de ville bli mer framgångsrika modeller än vad de var. De offrade sitt liv för att bli ännu större i modellbranchen.

 

Men på ett sätt så kan jag faktiskt förstå dem. Så mycket press man har på sig att vara smal som modell så är det inte så konstigt när det går såhär fel. Men dethär är extremt. Luisel dog på podiet, hon dog. Eliana dog också, hemskt. Jag lider verkligen med deras familj.

 


Träning inställd...

Egentligen så skulle jag ha gått på ett spinningpass idag men jag känner att jag verkligen inte orkar det. Jag har ont i hela kroppen plus att min energi är på botten, det går faktiskt inte att träna då.

Just nu sitter jag och letar efter ett smaskigt recept på kyckling med någon kryddning, vet ni något gott recept? :D

Är det bara jag som tycker dethär ser väldigt gott ut? Synd bara att man inte har couscous och kycklingklubbor hemma.. Om ni blev sugna på att göra detta till middag så hittar ni receptet här.


I Want You Back


Jag älskar denna låten. För mig är det ofattbart att det är en ung kille på ungefär 10 år gammal som sjunger denna låten, hur en sådan ung kille kan ha så mycket talang innan han ens blev tonåring. Helt otroligt.




16e december 2010

Godmorgon solstrålar! Jag lyckades ligga i sängen innan klockan elva igår och så har jag har fått en perfekt start på denna morgon. Gott humör, inte dötrött och såklart så strömmar favoritens musik ut ur hörlurarna. För stunden sitter jag och lyssnar på Jackson 5, förstår inte varför jag inte lyssnar på dem mer. De har ju helt underbara låtar!

Vilken låt är eran favorit av Jackson 5? För mig står det mellan I want you back och I`ll be there.


Min åsikt

Jag läste på en blogg igårkväll att den nya Michael Jackson skivan är fake, det är inte Michael som sjunger låtarna. Men då måste jag få säga dethär: Jag tror att det är krävs att man har lyssnat ett tag på Michael innan man kan säga så, man kanske hör att det är inte så Michael brukar sjunga MEN om man lyssnar på hans gamla låtar så hör man att han kan sjunga på många olika sätt. Lyssna på låten Ghost och sedan You are not alone så hör man hur olikt han sjunger i de båda låtarna. Det är en otrolig talang som Michael hade, att kunna sjunga på olika sätt.

Jag tror, och jag har lyssnat på Michael sedan jag var 11 år gammal varje dag, att det är han som sjunger i alla låtar förutom Breaking News. Jag reagerade direkt när jag hörde Breaking News första gången att det inte var Michael som sjöng, jag hörde det direkt. Och tro mig, jag har inte reagerat någonting på några av de andra låtarna. Jag hör att det är Michael som sjunger.

Eftersom det inte är Michael som har släppt dethär albumet, det är Sony som har gjort det, så ville han antagligen inte släppa dehär låtarna för att han inte tyckte att de var tillräckligt bra. Och om han han hade tyckt att de var tillräckligt bra hade han släppt dem innan. Vi alla vet att Michael var en perfektionist när det gällde allting och jag kan slå vad om att han är missnöjd med en väldans många saker i låtarna. Jag tycker det är så fel av Sony på ett sätt att de har släppt dehär låtarna även om jag är överlycklig att jag sitter just nu och lyssnar på nya låtar av Michael Jackson. Jag vet inte anledningen varför de har gjort det, kanske var det för att de ville tjäna pengar. Jag har ingen aning faktiskt så den biten kan jag inte kommentera något om, bara att jag tycker det är fel. Jag tycker det är självklart att artister ska få släppa sina egna album när det är dem själva som sjunger, det ska inte ett skivbolag göra åt dem. Speciellt inte när de har gått bort, jag tycker det är respektlöst.

Det sista jag vill säga är att jag vet att om Michael själv hade fått jobba på dethär albumet så skulle det blivit ett kick ass album som skulle blivit en stor succè i världen, det är så jävla synd att man inte världen kommer få uppleva det igen. Nu måste jag sluta skriva innan jag sitter och bölar framför datorn, känner att det är pågång.



Lyssna på båda låtarna hur olikt han sjunger dem så förstår ni vad jag pratar om.


Kvällsmacka

Jag har precis ätit en god äggmacka och en kopp te till det. Vad jag ska göra nu är att lyssna på favorit och gå och lägga mig tidigt, har endast sovit 6 timmar tre dagar i rad så jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigt. Har suttit som en död fisk i skolan i flera dagar nu så nu ska det bli ändrig på det. Innan elva ska jag ligga i sängen istället för klockan tolv! Tror ni jag lyckas?

 

Det kommer komma upp ett inlägg om något som väldigt många diskuterar just nu. Känner att jag måste få ur mig min åsikt om det.

 


Day 4 – Your definition of love

Det finns en massa olika sorters kärlek, till exempel kärlek till djur och människor. Hur jag tolkar kärleken till en människa är att det pirrar i magen när man träffar personen, man känner hur man får fjärilar i magen och nervositeten kickar igång. Man känner sig väldigt bekväm med personen och det är som om det som händer runt omkring inte existerar. Det är bara det som händer i nuet som spelar någon roll.

Som sagt så har jag aldrig varit kär men det är iallafall såhär jag tolkar kärlek bland människor. Jag ser det som något vackert och helt otroligt men samtidigt kan det skada en människa föralltid, det kan vara väldigt smärtsamt. Man kan känna sig värdelös utan denhär personen om han/hon inte känner likadant eller om det tar slut.

Jag tror att väldigt många bara ser det vackra med kärlek, inte det smärtsamma som kan inträffa. Jag själv tänker nästan alltid bara på det vackra men det är alltid något som plingar till efter ett tag och säger att det kan vara smärtsamt också. Men jag tror absolut på kärlek vid första ögonkastet! Gör ni?

 


Galet bra pass

img_3376 (MMS)

Damn vilket sjukt jäkla bra pass!! Redan på uppvärmningen förstod jag att dethär kommer bli svinjobbigt och jag hade helt rätt ;)  Instruktören vi hade är nog den bästa jag har haft, bodycombat måste jag fortsätta gå på! Nu; lyssna på min favvo medan jag är påväg till min vän.


15e december 2010

Godmorgon solstrålar! Jag har en fullspäckad dag idag även om jag är ledig. Första stoppet är att klippa mig, efter klippningen blir det att gå på ett Bodycombat pass! Har aldrig testat på det innan så det ska bli intressant och se om det är roligt, har någon av er testat Bodycombat?

Sedan bär det av till en kompis och jag vet inte hur länge jag blir kvar där. Har tidsinställt Your definition of love klockan tre så kika in här då. Annars hör vi när jag kommer hem, ha en jättebra onsdag!


Day 3 - Your parents

Vad kan man egentligen säga om mina föräldrar? Min mamma är väldigt bestämd och ger sig inte förens hon får som hon vill. Väldigt envis och hon har inget tålamod alls, det är alltså ifrån min mamma som jag har fått att jag inte har något tålamod överhuvudtaget.

Min pappa är också bestämd men inte lika. Han överlämnar hellre allting åt mamma, haha. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan säga, sätter stop här så att inte för mycket privat kommer ut här i bloggen.


Hela familjen samlad, den enda som saknas är min storebror.

Jag och mamma.


Mer vältränad kropp!

En timma på crosstrainern, CHECK!
Styrketräning för hela kroppen, CHECK!
Ätit en god middag, CHECK!

Det blev inget indoor walking pass idag. Kom till gymmet en timma och en kvart innan passet skulle börja så jag ställde mig på crosstrainern och valde konditionspasset, piss jobbigt. Men attans vad bra träning det är så det är bara att köra tills man inte orkar mer.

Mitt motto när jag tränar är: När du känner att du inte orkar mer, det är då man måste fortsätta för det är då resultaten kommer. Du orkar så mycket mer än vad du tror!


Mitt mål inför sommaren som kommer om en halv evighet är att få en mer vältränad kropp än vad jag hade i somras. Jag vill få lite mer brottararmar och så skulle inte lite mer benmuskler sitta fel! OBS, jag vill inte bli smalare. Jag är nöjd med hur smal jag är och jag vill inte ändra på det.


14e december 2010

Godmorgon! Eftersom jag alltid startar min dag med att sätta på min favorit och går med ett leende till läpparna så tänkte jag att ni skulle få göra detsamma. Klicka bara på play så kommer ni känna er på bättre humör, hur enkelt?

Idag så ska jag träna efter skolan, yiho. Jag brukar alltid träna på måndagar så det känns lite konstigt att inte ha gjort det igår. Ni vet när det brukar bli en vana och sen när man inte gör det så känns det fel på något sätt?




Förnekande av hunger

Jag åt mindre än vanligt idag till middag och det var två timmar sedan jag åt och min mage kurrar redan. Ibland är det ganska jobbigt att ha bra ämnesomsättning eftersom man i praktiken går runt hungrig nästan hela tiden.

Läste på en hemsida om anorexia om de vanligaste tecknen för att man är påväg att få anorexia. Det finns ju massor av olika typer av anorexia men en varningssignal för att få Anorexia Nerv, som är dramatisk viktminskning som inte har att göra med stress eller andra sjukdomar, är:
- Förnekande av hunger.

Nu är det ju tur som sjutton att jag aldrig förnekar när jag är hungrig, skulle aldrig falla mig in att gå runt hungrig när jag vet att jag har tillgång till mat. Aldrig någonsin.

Jag tycker att anorexia är så jäkla intressant så ska starta upp en ny kategori som jag döper till Anorexia, yesss!

Det är hjärtslitande att kolla på denna bilden, det är så ofattbart.



Day 2 - Your first love

Jag måste säga att jag aldrig har varit kär, aldrig någonsin. Lite tråkigt faktiskt. Jag skulle vilja gärna kunna skriva om min första kärlek men tyvärr kan jag inte det. Men det är en kille som jag har haft en liten crush på men det finns ingen möjlighet i världen att ni får reda på vem det är, det behåller jag för mig själv.

Men jag tror inte jag var kär men liite förälskad var jag nog. Men det är en sak som jag inte fattar, hur vet man om man är kär eller inte? Är det som jag tror att man får fjärilar i magen när man träffas, man blir nervös?

Men alla ni som har en pojkvän är jag väldigt avundsjuka på, skulle så gärna vilja vara kär och ha en pojkvän :)

 


Massvis av träning

Det blev inget spinningpass idag, känner mig förkyld och jag vill inte att det ska bli värre så jag tänkte att det är lika bra att skippa träningen idag så jag kan träna massvis resten av veckan!

Träningsplan för denna veckan!

Tisdag: Indoor Walking 45 minuter.
Onsdag: Promenad på morgonen och sedan träning i gymmet på kvällen.
Torsdag: Spinning 30 minuter och sedan träning i gymmet.
Fredag: Träning i gymmet.
Lördag: Zumba!

Jag har aldrig testat Zumba innan så jag tänkte att det är dags nu, har ni testat på det?


13e december 2010

Godmorgon solstrålar!

To-do list för idag:

- Skola
- Cafè med Milen
- Spinningpass!
- Plugg

Jag hoppas jag hinner sätta ett check på alla punkterna idag. Nu måste jag rusa till bussen, vi hörs senare idag! Pusspusspuss!


Idag får jag äntligen äta ceasarsallad, mummmmms!



Day 1 - Introduce yourself

Jag är en 17-årig tjej som går på Ingrid Segersteds och läser inriktningen Europa och världen. För 3-4 månader sedan blev jag antagen hos Avenue Modeller och en av mina största drömmar gick i uppfyllelse. Det första året är alltid segt så det är bara att ha tålamod och vänta tills det första året har passerat. Men jag är så förbannat lycklig över att säga att jag är modell, jag kan fortfarande inte fatta att jag kan säga det :D Vill du se min portfolio? Klicka här eller så finns länken i menyn.

Vad ska jag säga om mig själv egentligen. Många av mina vänner skulle nog sagt att jag är en träningsnarkoman och ett nyttighetsfreak. Jag får la hålla med om båda, men jag mår himla bra av det så jag tänker inte sluta.

Förutom att träna så gillar jag att träffa mina vänner på fritiden, gå på bio, fika, det vanliga helt enkelt. Jag är absolut ingen festmänniska, min tid kommer när jag har fyllt 18 vilket jag gör i mars. Alltså snart!!

Jag har min bästa vän i Stockholm, förjävla jobbigt må jag säga. Även om det är jobbigt och jag saknar henne galet mycket så funkar det trots allt bra. Men det finns stunder då jag bara vill sätta mig på tåget och aldrig åka ifrån Stockholm, favvo stad.

Jag är också en tjej som är galen i Michael Jackson, ni borde ha sett det om ni kollar på min design vid dethär tillfället. Jag har lyssnat på Michael sedan jag var 11 år och jag har inte tröttnat ett enda dugg på hans låtar, han är en av de viktigaste personerna i mitt liv och min hjälte och förebild. Jag stoppar nu med att skriva något mer om han för annars kommer denhär texten aldrig ta slut. Gå in på kategorin "Michael Jackson" om ni vill läsa om djupare saker om vad Michael betyder för mig.

Nu har ni fått en liten presentation om mig själv :)



CHRISTMAS EVE


Vilka kläder jag ska ha på Julafton vet jag redan men jag är just nu ute på jakt efter ett par stora snygga örhängen! Jag kikade runt lite på topshops hemsida och hittade ett flertal favoriter, ni ser tre av dem på bilden.

Frisyren jag tänker mig på Julafton är lockigt hår, på ena sidan så ska håret åtdraget och så röda läppar hade jag tänkt ha. Har ni tänkt hur ni ska se ut på Julafton eller Nyår?


YOGA

Jag kan inte få nog av Hollywood Tonight, låten är så galet sjukt bra. Michaels röst är gudomlig och hela rytmen är så galet skön, den har blivit en av mina absoluta favoriter!

Vad jag ska göra nu är att sätta på mig träningskläder och sticka iväg till gymmet med Malin för ett yogapass! Antagligen blir det lite träning innan också, funderar på att köra på rullbandet. Var jätte längesedan jag sprang på det, har mest blivit träning på crosstrainern.


12e december 2010

Godmorgon solstrålar! Jag började denna söndagen med en stor frukost och med att tända det tredje ljuset på adventsstaken, tiden går ju galet fort.

Min söndag är fullspäckad av planer:

- Stan med Malin
- Yoga med Malin
- Plugg

Nu måste jag böra göra mig iordning för stan, hörs sen!


New songs

Jag gjorde precis en spellista med alla Michaels nya låtar, jag tror faktiskt inte ni förstår hur lycklig jag är just nu. Helt sprillans nya låtar, det är galet.

Dock så får ni tänka på, och jag med, att det är ju inte Michael som har gett ut dehär låtarna, det är Sony. Så det är inte någon som någonsin får veta om det är dehär inspelningarna eller låtarna som Michael hade gett ut. Man kommer aldrig veta om de är så perfekta som Michael ville att de skulle vara perfektionisten som han var.

Min spellista kommer här, ni borde verkligen ta ett par minuter och lyssna igenom låtarna. Jag tror inte ni kommer bli besvikna, fierce and löve.


Min ängel

 


Min lördag

Hello sunshines! Jag kom hem för ungefär en halvtimma sedan efter att ha spenderat hela dagen med Jessika, hur mysigt som helst. Först så följde jag med henne till stallet, hon har en gaalet fin häst! Efteråt åkte vi in till stan, dunderbra lördag.

Vad jag ska göra nu är att lyssna på min favvo. Om en stund så lägger jag ut länken till Spotify till hans nya låtar, håll utkik! :D


Jag har aldrig riktigt fattat grejen med hästar men efter idag så förstår jag vilka fantastiska djur de är.


11e december 2010

Godmorgon! Jag hade en superbra fredag igår. Dundermycket prat, god mat och mycket skratt som det alltid blir när jag träffar min vän Malin. Du är väldigt bra ska du veta!

Idag så kommer det inte bli så mycket bloggning, ska iväg snart och spendera dagen med min vän Jessika. Hoppas ni får en superbra lördag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!

Vad tycker ni om bilden? Hiss/diss?

 


Magen kurrar

Hej på er! Gissa vad jag sitter och gör just nu? Antagligen inte så svårt att gissa, haha. Iallafall, träningen gick jättebra. Istället för att köra 40 minuter så körde jag 30 minuter på crosstrainern och sedan blev det styrketräning för magen, ryggen, armarna och så fick min rompa lite träning också! Härligt :D

Vad som händer nu är att jag väntar på att pappa ska komma hem så vi kan beställa thaimat, mums. Sedan så blir det att åka in till stan och träffa min vän. Bra fredag!



Nu; träning!

Låtarna finns tyvärr inte på youtube än, antagligen kommer de ut snart.

Vad som står på min lista för idag nu är att sticka iväg till gymmet för ett träningspass. Jag har tänkt ut lite vad jag ska göra för något och det kommer här nere;

- Minst 40 minuter på crosstrainern, växla mellan snabbt och långsammare tempo med mer motstånd.
- Rygglyft på pilatesboll, 3 x 20 gånger.
- Sit-ups, 3 x 20 gånger.



Överlycklig

Jag sitter just nu och lyssnar på sprillans ny musik av Michael Jackson, jag kan faktiskt inte fatta att jag skriver det. Efter hans död trodde jag inte att jag skulle få vara med om det, just nu känns det helt fantastiskt. Jag är så jäkla lycklig just nu, åh äntligen!!

Nu ska jag fortsätta lyssna, lägger ut mina favoiter ifrån skivan om en stund om de finns ute på youtube! :D


10e december 2010

Waaaaah, idag kommer det nya albumet ut!! Det första jag kommer göra när jag har slutat skolan är att direkt gå till en skivbutik och äntligen få köpa albumet, jag måste bara ta mig igenom en skoldag först. Jag har mitt argumenterande tal idag, fattar ni hur nervös jag är? Helst så skulle jag bara vilja "försova mig" och komma när det är fem minuter kvar av lektionen, jag vill verkligen inte göra det. Menmen, det är bara att ta sig själv i kragen och göra det.

Nu ska jag fortsätta äta frukost, vi hörs efter jag har kommit hem!




Spinning och S-core

Efter att ha övat på mitt tal i retoriken så ska jag nu ta bussen till gymmet och köra spinning och S-core, det ska bli hur skönt som helst att få svettas och utmana mig själv. Men först så måste jag ut och skotta, jädrans snö!

Vi hörs efter träningen, see ya!



NYÅR



Denhär klänningen och skorna kommer pryda mig på nyår. Älskar färgen på klänningen och att den visar upp min kropp. Skorna kan jag inte heller klaga på. Lagom höga och som gör att man får vrålsnygga ben, underbart!

HOT/NOT?


Official video



Jag såg imorse att en video har släppts till Hold my hand och jag älskar den. Det enda som fattas är Michael, då skulle den vara fullbordad. Klicka på playplayplay!


9e december 2010



Godmorgon! Det var inte förens igårkväll som jag hörde denna låten av Black Eyed Peas, tycker faktiskt den är riktigt bra. Återigen så svider det lite att de inte kan sjunga live men jag kan inte låta bli att gilla deras låtar. Vad tycker ni om låten, hiss eller diss?


Kli i fingrarna


Jag är väldigt nära på att klicka så jag får dehär två godingarna hem till mig. Ska jag, ska jag inte..?
Ååh, det kliar i mina fingrar! Jag läste på framsidan av en tidning att Isabel Adrian shoppar för 100 000 i månaden, fuskigt eller vad?


A walk in the snow




Jag har varit ute på en timmas promenad med favoritens musik i hörlurarna under hela min vistelse ute, guldvärt. Det som var faschinerande var att jag märkte inte ens att det blev mörkt förens jag var påväg hemåt, pang sa det bara så var det mörkt.

En sak som jag inte gillar med vintern är mörkret, är så fruktansvärt mörkrädd. Varje gång jag går igenom en mörk gata eller går nerför min trappa under natten får jag alltid känslan att det går någon bakom mig och så börjar jag springa. Är ni också mörkrädda?


Lunch a la Caroline



Jag brakade ihop en god och enkelt lunch idag. En fullkornsmacka med ost, advokado och paprika och sedan en smoothie till det! Hur gott som helst och nyttigt, dunderbra :D


Ditt val

Jag hittade denhär artikeln på aftonbladet och jag blev ganska chockad. Istället för att äta sju gelehallon så kan man äta tio stycken tomater! Man får alltså i sig lika många kalorier om man äter sju gelehallon och tio tomater, nämligen 100 kalorier.

Så just nu har du ett val: antingen äter du tio stycken tomater och får i dig en massa nyttigheter eller så äter du sju stycken gelehallon och får i dig en massa socker.

Jag vet vad jag kommer välja, vet du? :)


8e december 2010

Godmorgon! Jag sitter just nu med en kopp grönt tè i handen och surar över att jag har tvingat mig själv att jag inte får träna idag, har lite ont i halsen plus att jag är lite förkyld så det kommer bara bli värre om jag sticker iväg och sätter mig på spinningcykeln. En långpromenad ska jag gå ut på om ett tag iallafall.

Nu ska jag äta upp min frukost och fortsätta kolla på Våra bästa år, det finns inget bättre på tv, ha ha. Vad ska ni hitta på denna onsdagen?


Hide it


Jag fick 100 kronor idag av min vän som hon var skyldig mig och det första jag tänker göra när jag kommer hem är att gömma den någonstans så jag glömmer bort vart jag har lagt sedeln. Älskar när man hittar pengar när man städar eller i gamla jackor eller plånböcker. Leendet sitter länge kvar på läpparna, speciellt om man är pank och hittar en hundralapp :)


Who`s bad?!



Jag kan verkligen inte sitta still när jag lyssnar på Michaels musik! Gaah, tänk om man kunde sjunga och dansa som du. När jag sitter i skolan med musiken i mina hörlurar så kämpar jag för att bara stampa lite med fötterna och inte sjunga med i låten så att min klass inte ska få höra min fina stämma, haha.

Åherre.. Ni ska höra och se mig hemma när jag sitter i mitt rum med stängda dörrar och med Michaels musik på hög volym. Ingen vacker hörsel eller syn, speciellt inte när jag sjunger med i You are not alone och han drar på med hans högsta ton i meningen "you are always in my hae-e-e-e-e-e-ert!" Den som skulle suttit med mig i samma rum i de tilfällen tror jag skulle vilja slå mig med närmaste boken i mitt huvud. Allt för att få mig att hålla käften, haha :)


7e december 2010

Godmorgon solstrålar! Hur har ni börjat eran tisdagsmorgon? Själv så har jag gjort det med en stor och nyttig frukost samt med min absoluta favorit i hörlurarna, kärlek. Älskar när man får sådana här bra starter på dagar. 

Next stop; Åka till skolan, vi hörs om en stund då jag kommer blogga från skolans datorer. Fierce and love.


Jag idag; Lite concealer under ögonen, inget annat. Hur skönt som helst! Satte också upp håret, orkade inte fixa det idag.



Bra frukost = bra start på dagen!


Jag har under ett tag ätit havregrynsgröt med banan och tro det eller ej, det är gott! Jag tror faktiskt det är den nyttigaste frukosten man kan äta. Jag brukar också lägga till en knäckemacka med leverpastej och gurka som pålägg för att få i mig lite mer kolhydrater!

Här nere kommer receptet till havregrynsgröt om ni inte visste det:

För 1 person

- 1 dl havregryn
- 2 dl vatten

Blanda och sätt spisen på hög värme tills det kokar upp. Låt det sedan koka i ungefär tre minuter på låg värme. Klar`t! Easy huh? :D



Keep fighting!

K-k-k-kiiill me! Jag har precis tränat skiten ur mig men jäklar vad skönt det är nu efteråt!

Jag vet att den spykänslan man kan få i slutet av sin träning eller på ett pass inte är roligt men det man inte ska göra är att ge upp! Även om man bara vill lägga sig ner och dö på golvet så ska man ta sig själv i kragen och kämpa in i det sista för man orkar mycket mer än vad man tror. Istället så kan man lägga sig ner på golvet efter passet har tagit slut, ni kommer njuta! :) 





SISTERS

Jag tänkte bara visa upp vad jag köpte igår i stan. Jag kom på att jag hade kvar mitt presentkort på Sisters så jag gick in där och hittade en lång kofta och ett par örhängen, alltid lika kul att komma hem med en påse i handen! :)




(Varför det är rött på örhängena är för att jag tog kortet med en röd bakrund och sedan kunde jag inte få bort allt i Photoshop)
 




6e december 2010

Godmorgon solstrålar! Mina planer för idag är:

- Skola
- Plugga på stads med Milen
- Spinningpass!
- Plugga

Jag hoppas jag hinner med att bocka av alla i slutet av denna dagen, hoppas ni får en bra dag!


Jag idag: Mascara, lite puder och så concealer!


Söndagkväll

Har inte denna söndagen gått väldigt långsamt? Men helskotta vad skönt det har varit! :D Jag har finslipat lite på mitt svenskatal som jag ska hålla snart och så har jag gjort nyttigt söndagssnacks. Knäckemackor och en smoothie, gottigotti.

Nu ska jag fortsätta lyssna på favoriten och sedan hoppa in i duschen, vi hörs imorgon när jag vaknar. Jag kan ju inte påstå att jag inte önskar att det är snöstorm imorgon så man slipper gå till skolan, hehe. Vad gör ni denna söndagskväll?


Christmas eve

Jag sitter och kollar runt på internet och försöker braka ihop en Julafton-outfit. Denna julen ska jag nog köra på traditionen att ha något rött på mig, förra julen hade jag en marinblå tunika för att gå emot strömmen.

Men nu till själva anledningen varför jag skriver detta inlägget, jag har två förslag på vad jag ska på mig på Julafton. Ska jag ta och köpa förslag nummer ett eller två? Vad tycker ni? :)




Tummen ner

Jag lyssnade på RIX FM igår tror jag det var när dem sa att man kunde vinna biljetter till en massa bra konserter. Black Eyed Peas var en av alternativen och det första jag tänkte på var hur besvikna alla som går på dem borde bli. Jag såg på Viktoria Secrets för ett tag sedan när de uppträdde och jag blev så besviken, de sjönk så mycket i mina ögon när jag hörde dem sjunga live. Man tror ju ändå att världsartister ska kunna sjunga live lika bra som de sjunger i studion, eller är det bara jag?




En dag i stan

Jag har haft en mycket trevlig dag i stan med Linda. Det har blivit en massa prat och så kikade hon lite på julklappar, fick även med mig en kofta och ett par örhängen med mig hem. Visar er senare idag!

Nu ska jag sätta mig ner och plugga med en kopp tè i handen, tror allt jag ska ta och tända adventljusstaken. Det kanske blir att sätta på julspellistan på spotify?



5e december 2010

Godmorgon solstrålar! Jag sitter just nu och smaskar på en god frukost: Havregrynsgröt med banan, en knäckemacka och en kopp tè. Enligt mig så är denhär frukosten den bästa man kan äta på morgonen.

Andra advent är det ju bannemej idag också, tände precis ljusen och julstämningen är just nu på topp. Favoriten hörs också i hörlurarna vilket gör allting dubbelt så bättre, jag har fått den bästa starten på en söndagsmorgon man kan få! Om en stund ska jag in till stan för att träffa min vän Linda, vi hörs!


Jul på Liseberg

Hello sunshines! Ikväll så har jag varit på Jul på Liseberg med vänner, kallt som sjutton var det men mycket mysigt! Jag kände inte mina tår i slutet, trodde två par strumpor skulle räcka men tydligen inte. Efter ett tag blev det för kallt så vi gick och satte oss på ett cafè, tack gode gud för värme!

Nu ska jag kolla på fotboll, här kommer två bilder ifrån Liseberg :)



Börja äta nyttigt. Steg 1; skippa läsken!


Jag vet inte hur längesedan det var när jag drack läsk senast, men det är ett bra tag sedan och vet ni vad? Sedan jag slutade dricka läsk så har jag börjat äta mycket nyttigare. Godis, chips och kakor är så som bortblåsta för tillfället för mig. Och jag tror det är tack vare att jag har slutat dricka läsk. Mitt sockersug har minskat oändligt och jag mår så himla mycket bättre.

Så första steget är att sluta dricka läsk, det är mycket lättare än vad ni tror.

Who`s that chick



Jag hörde precis Rihannas singel Who`s that chick på radion och jag fastnade inte alls för låten. Jag tyckte inte alls den var bra, Rihanna har en väldans massa bättre låtar. Denhär låten får absolut en hiss, vad tycker ni? HISS/DISS?

4e december 2010

Underbart med helg måste jag säga. Imorse steg jag upp lite tidigare och tränade, spinning i 30 minuter och sedan var jag en kvart på crosstrainern. Jag tror faktiskt inte att det går att få en bättre start på en lördag!

Jag börjar få riktigt med julkänsla nu, det är bara 20 dagar kvar till Julafton. Tänk er när sommarlovet var slut och man längtade till julen och det var evigheter kvar och nu är julen nästan här. Just nu väntar jag bara på att julgranen i Nordstan ska komma upp! Underbart :)




Hemgjord smoothie

Yummie, egengjord smoothie sitter jag och mumsar på nu innan jag ska åka in till stan för att möta upp min vän! Vi ska äta senare ikväll men jag tänkte att det är lika bra att jag stoppar i mig någonting så jag inte hungrar ihjäl.

Jag har två tröjor jag ska kolla på som är ifrån H&M, visar er imorgon om det blev så att de fick följa med hem i väskan. Under tiden ni sitter och funderar på om ni ska göra min hemgjorda smoothie eller inte så får ni lite egopics hur jag ser ut ikväll ;-)



Vad ska mina fina läsare hitta på ikväll då? Party, myskväll, pojkvännen? Hasta la vista! :D

Argumenterande tal

Jag ska nu sätta mig ner och plugga lite. Har två redovisningar denna veckan som kommer och jag har inte börjat med en enda, bra där Caroline.. En av redovisningarna är min marddröm: Hålla ett argumenterande tal i retoriken. Vi ska prata i 5 minuter och jag är nervös redan nu.

Jag har haft suttit och knaprat på vad jag ska argumentera om och nu har jag äntligen kommit på vad jag ska argumentera om! För dödshjälp, tycker det är riktigt dåligt att det är förbjudet här i Sverige.



3e december 2010

Hello sunshines! Jag sitter just nu och gör min nya morgonrutin, dricker grönt tè med en liten klick av honung och citronsaft. Jag har aldrig varit ett stort fan av tè men när jag såg att grönt tè hjälper mot akne så har jag börjat gilla det, haha. Det skulle vara lite jobbigt om jag tyckte att det smakade pyton ;)

Dricker ni tè?


Börja träna. Steg ett; Börja promenera!



Jag tänkte börja med en ny sak i bloggen då jag motiverar er att äta bra och börja träna om ni inte redan gör det. Det kommer komma upp olika steg om hur ni kan få er själva att börja träna en gång i månaden, samma gäller för hur ni kan börja äta rätt. Imorgon kommer steg 1 för hur ni kan börja äta bra!

Så vi börjar med steg 1;

Det första jag kan rekommendera till er som vill börja träna men verkligen inte har motivationen till det är att börja promenera. Ta dig själv i kragen och gå ut i 20 minuter 3-4 gånger i veckan, tänk bort alla de bortförklaringarna som antagligen kommer komma som "det är för kallt ute", "jag orkar inte" eller "jag gör det sen." Om det är kallt, ta på dig kläder. Även om du tror att du inte orkar så gör du det ändå. Och du kommer inte göra det sedan, du kommer sjuta upp det hela tiden.

Så, om du är sugen på att börja träna. Gå ut en promenad imorgon efter skolan eller innan skolan! Jag tror faktiskt du kommer gilla det :)

Dagens recept

Hur smarrig ser inte denna maträtten ut?! Det är en annorlunda spegetti med köttfärsås, denhär måste jag göra någon gång. Kanske i helgen? Hmm.. Iallafall! Ni hittar receptet här :)


Det eller det

Jag är nyss hemkommen ifrån skolan och ska nu upp till köket för att göra iordning mellanmål innan jag sticker iväg till gymmet för ett spinningpass i 30 minuter, blir antagligen träning i gymmet sedan efter också. Jag gillar`t.

Vad tycker ni lockar mest: Fil med musli och russin med en kopp tè eller två knäckemackor med ost och paprika?


Förresten; Vad tycker ni om denna bilden som Sara har tagit på mig?
HISS/DISS?


2a december 2010

Godmorgon solstrålar! Snart är veckan slut och snart är det helg, skönt! Det är bara idag och imorgon kvar och två dagar i skolan ska jag nog klara av innan man får två dagars ledighet, eller vad säger ni?

Jag braka ihop en väldigt god frukost idag; Havregrynsgröt med banan, knäckemacka med kaviar, grönt tè och så juice! Fast kaviarn på mackan ska jag nog skippa nästa gång. Den lukten blandat med havregrynsgröt lukten är inte så särskilt god, får flashbacks när jag testade ägg, kaviar och havregrynsgröt tillsammans.. Haha :D


Stunderna på kvällen


Perfekt sätt att avsluta kvällen på,
att lyssna på en av världens bästa låtar. Give in to me är namnet på låten som jag dyrkar. Jag älskar precis allt i låten, rösten och musiken. De stunderna jag sitter på kvällen och lyssnar på musik som får mig lycklig och att må bra är oslagbara. Jag kommer aldrig sluta!

GREEN TEA

Jag är inte ett stort fan av grönt tè men om jag häller i en liten klick av honung och citronsaft så smakar det faktiskt gott! Nu när det är så kallt ute är det skönt att sitta och koppla av med en kopp tè med en bok i handen eller framför teven. I mitt fall så blir det framför teven, haha.

Psst! Grönt tè är också bra för...

om du dricker det dagligen så ökar din ämnesomsättning och du går ner i vikt.

det motverkar akne. (anledningen till varför jag ska börja dricka minst 2 koppar om dagen)

trötta ögon. Blöt en bit tyg med kallt grönt te och lägg den över dina slutna ögon, ögonen freshas upp och huden stramas upp.

Källorna hittar du här och här.


Mysig middag

Det blev lite pluggande på Frank`s men mest prat. Sedan så knalla vi runt i stan en stund och jag hittade velour mjukisbyxor med en tröja till för bara 149 kronor på H&M! Happy girl, haha :D

När jag kom hem så ställde jag mig och lagade tacos. Det är nog den godaste maten jag vet, ett stort plus är ju såklart att det är nyttigt. Såhär såg det ut på vårat köksbord efter jag hade dukat fram maten, mysigt va? :D



Stan tajm!

Nu är jag redo för att åka in till stan och plugga! Såklart så ska jag äta en ceasarsallad, denna gången ska jag klämma in i mitt huvud att jag ska ta ett kort på salladen så ni får se med egna ögon hur god den ser ut.

Innan jag stänger av datorn och sätter på mig en massa lager av yttekläder så ska jag lyssna färdigt på favoriten, det är 8 minusgrader ute (!!!) Inte okej.

Hoppas ni får en dunderbra dag, pusspusspuss!


Idag så åker jag in osminkad in till stan med ett stor hood-tröja. Måste jag nämna hur skönt det är att ha sådana dagar? :D

1a december 2010

Godmorgon solstrålar! Jag sitter just nu och äter havregrynsgröt och dricker tè samtidigt som favoritens musik strömmar ut ur högtalarna, jag älskar onsdagar. Då kan jag gå upp när jag känner för det, göra en stor frukost och bara ta det lugnt.

Egentligen så skulle jag bara vilja stanna hemma idag men jag ska till Frank`s med bra tjejer och plugga svenska. Det är inte förens halv ett men jag gillar att ha mycket tid på mig på morgonen. Går hellre upp 45 minuter tidigare för att kunna göra en stor frukost och inte stressa på morgonen, ni med?


RSS 2.0