Frukostalternativ?

Denna måndagskväll tänkte jag dela med mig av ett hett tips som jag använder konstant. Häll lite honung i den naturella yougurten och blanda så får du en lite sötare och godare smak. Om du sedan toppar det med linfrön, valnötter, hallon och russin så kan det inte bli godare.


Stjupid chocolate


Vänner visas just nu på teven och det är två chokladrutor som ligger och stirrar på mig, oerhört irriterande. De ser också oerhört goda ut också tyvärr.. Men ingen choklad här icke! Snart kommer Two And A Half Men, på ett sätt älskar jag måndagar för man kan alltid lita på att det kommer bra program på teven. Mhm.

MIN FRAMTIDA MAN

Jag typ dör lite.. Kolla bara på dessa armar? Kolla på magen och hudfärgen?! MIN FRAMTIDA MAN, punkt slut.


I`m alive

Jag lever! Tog på mig träningskläderna direkt när jag kom hem ifrån idrottsdagen och stack iväg till gymmet. Det blev 30 minuter kondition och 45 minuter styrka, FYFAN säger jag bara. Mina ben är helt slutkörda och promenaden hem efter gjorde det inte bättre, haha.

Nu måste jag sätta mig ner och plugga matte som jag inte förstår, KUL. Jag svär att jag kommer slänga boken i golvet och bli sur på mig själv för att jag inte förstår.


En trött och osminkad Caroline nyduschad efter träningen.

28e februari 2011


Adriama Lima, what a beauty.

Godmorgon! Har varit uppe ett tag nu och gjort frukost och lunch till idag. Idrottsdag har vi i skolan och har en himla tur att stället jag ska åka skridskor på ligger nära mig vilket betyder att jag kunde sova ut idag och även komma hem tidigt, löve it. Så fort jag kommer hem blir det att sticka iväg till gymmet och träna, bra måndag!

Filmkväll

Nu sticker jag hem till Linda för en mysig filmkväll framför Due Date! Ha en underbar söndagskväll allihopa! :D



Åh, så gott

En timma på crosstrainern blev det! Nu är jag färdigtränad och ska alldeles strax sätta igång med pluggandet också. Insåg nu också att jag behöver beta av en del mattetal tills på tisdag så det är lika bra att göra det idag och bli av med det.

Just nu sitter jag och äter mina galet goda knäckemackor med smör, keso, tomat och advokado! Jag dör så gott.. Har ni några favoritmackor som är standardkunder hos er?


27e februari 2011

Godmorgon! Vaknade klockan tio imorse och har legat i sängen och skrivit på ett skolarbete sedan dess medan favoritens musik har strömmat ut ur högtalarna. Min söndag är ganska så fullpackad men det gillas starkt. Senare idag ska träna men måste plugga en hel del innan dess så det är det jag kommer sysselsätta mig med innan jag kilar ner till bussen för ett träningspass. När jag kommer hem blir det att äta middag och sedan bär de av hem till Linda för en filmkväll, bra söndag.

Vad är era planer denna söndag?


Dagens frukost bestående av: Naturell yougurt med ananas, aprikos, hallon, valnötter, linfrön och russin. Juice och två ägg med kaviar.

Läs eller låt bli

Jag är inne i en dålig period för tillfället, känner att jag inte alls är nöjd med mitt liv, mig själv. Det finns så många saker som jag vill ändra på i mitt liv och som jag vet är helt omöjliga. Mitt utseende, min personlighet, vart jag bor. Jag är inte lycklig just nu. Jag känner mig så frukansvärt ensam, och nu menar jag inte med att sitta hemma en lördagkväll för det älskar jag, men när det kommer till vänner. Det är klart att jag har vänner men jag har inte några eller någon som jag verkligen är tajt med här i Göteborg. Jag har inte någon som jag träffar varje dag, pratar varje dag med eller kan prata med vad som helst om. Jag har haft, men inte längre.
Min bästa vän bor i Stockholm men eftersom avståndet mellan oss är så fruktansvärt långt så glömmer man bort att prata väldigt ofta. Därför vill jag så gärna flytta tillbaka till min hemstad, för jag känner mig som mest hemma i Stockholm de få gångerna jag är där. Jag älskar att spendera tid hos min bästa vän och det suger att det händer så få gånger per år. 

När det kommer till mitt utseende, nu har jag återigen fått tillbaka lusten att plastikoperera mig. Det är verkligen ruttet men jag har mina perioder då det kommer tillbaka som ett rullande band. Det skulle vara så lätt att bara gå till en läkare så är det problemet borta. Jag försöker verkligen att tänka bort det men varje gång jag kollar mig i spegeln och ser det jag vill ändra på så stärks det bara. Min hy vill inte heller bli bättre vilket inte gör allting bättre, kan det inte vara nog snart? Jag vill inte ha mer röda prickar och finnar i mitt ansikte, är så fruktansvärt trött på det.

Efter att ha kollat på Oprah i fredags så insåg jag också hur mycket jag saknar personen som får mig att kämpa i de mest svåra lägena. Jag tror aldrig jag kommer komma över det. För att sammanfatta detta så är det kaos i mitt liv just nu. Kaos med stora bokstäver och jag kämpar med att allt ska bli som vanligt igen. Fuck life, så är min iställning just nu.

Soroya M

Jag har precis kikat klart på filmen och den var väldigt bra. Är dock chockad hur stor makt männen egentligen har och hur det kan sluta för en kvinna även om hon inte har gjort något fel. Nu tänker jag inte skriva något mer för då avslöjar jag hela filmen, men jag rekommenderar er att kolla på Soroya M!

Jag bad precis pappa gömma cashewnötterna som låg i vårat skafferi för en liten stund sedan. När man väl har tagit en så kan man ta hur många som helst. ^^


A l l f o r y o u



Slapp lördag


Åt sushi idag igen, har kommit in i en sushiperiod men det är ju så himla gott. Blir sushi på tisdag igen med goa tjejer, me like.

Hittills så har jag inte gjort alls mycket idag. Kollat på CSI Miami, lyssnat på favoriten och ätit. Ska strax åka iväg med pappa och handla inför middagen ikväll. Vi ska testa på ett recept från Jamie Oliver efter att ha sett på hans program och dregglat över hur god den rätten såg ut, så ni kan ju tänka er hur mycket jag ser fram emot middagen ikväll. Får se till att magen kurrar riktigt ordentligt så jag kan äta massvis med mat.

26e februari 2011

Det är lördag och mina planer för idag är som bortblåsta. Skulle egentligen träffat ett par goa tjejer men det är tydligen svinhalt ute så man inte kan gå ut. Tänkte också bege mig ut på årets första joggingtur men ni fattar nog själva att det kommer vara omöjligt just nu. Så denhär lördagen kommer att spenderas hemma, med ett litet undantag då jag måste åka iväg och hyra en iransk film som jag ska sysselsätta mig själv med ikväll.

Soraya M, någon som har sett den och är den sevärd?


Better luck next time

Innan jag sticker iväg för träning och för att umgås med vänner så har jag fått reda på att jag inte har blivit bokad för modevisningen, eller jag är 99 % säker. Ville så gärna gå för NK men det är bara att hålla tummarna på att det går bättre på nästa casting! Tänker inte deppa ihop för detta inte, jag håller mitt tålamod uppe som behövs i denna branschen! :D

Jag testade även på detta nya mellanmålet idag och det var riktigt gott! Dyrt men gott, rekommenderar!


Given my self a new promise

Gosh, det var inte lätt att kolla på. Satt med tårar i ögonen hela tiden och i slutet när Oprah intervjua Blanket, Paris och Prince blev det inte lättare. Men jag är ändå glad att jag kollade på intervjun, fick till exempel reda på av Paris att Michael lagade väldigt god mat och det hade jag inte någon aning om. Då kom ett leende kom fram på mina läppar. Blev även bländad av Paris skönhet, hon är förbaskat vacker den tjejen.

Nu har jag gett mig själv ett löfte. Istället för att gråta över förlusten ska jag istället le och vara glad för allt bra Michael gjorde för världen och vilken gåva det är att varje dag få lyssna på världens bästa musik.


Oprah and Katherine Jackson

Klev innanför dörren, satte på trean och såg att Oprah intervjuar Katherine Jackson. Nu sitter jag fast framför teven och hoppas att jag inte börjar böla vilket minut som helst.

Skriver senare!!

25e februari 2011

Godmorgon! Som alla andra fredagar väntar en kort skoldag, två lektioner och sedan bär det av hem direkt för att vila upp inför ett hårt träningspass med min vän. Idag blir det styrketräning på hög nivå!


Testar på nytt


Jag ska strax tappa upp ett bad och kolla på Lyxfällan samtidigt, äntligen har det börjat igen! Och jag kom nyss på att Uppdrag: Missbruk börjar direkt efter, vilka bra torsdagar jag kommer få framöver! Kan tänka mig själv sittandes som fastklistrad framför teven med ett gott kvällsmål i handen.

Förresten! Håller på att testa att torka bananer i ugn, tänker inte köpa torkade bananer som naturgodis för de är fullproppade med en massa andra onyttiga ingridienser. Visar er senare ikväll om det blev lyckat, spännande! :D

Franskinspirerad kyckling


För 2 personer:

2 kycklingfileèr (beror på storleken), ca 2 dl lätt creme freiche, ca 1/2 dl vatten, ca 1/2 tsk dragonkrydda, tomater, sockerärtor, paprika, squash och lite ost.

Hur du skapar rätten:
1. Stek kycklingen i olivolka tills den blir genomstekt, krydda med salt och peppar. Riv osten över kycklingen, häll i creme freichen och vattnet i stekpannan och låt det stå en liten stund. Om ni vill få "såsen" lite tjockare så låter ni det koka en liten stund som jag gjorde. Koka upp ris, pasta, potatis eller bulgur, som jag gjorde till, under tiden ni steker kycklingen.

2.
Nu häller du i de skivade tomaterna, paprikan, sockerärtorna och squashen. Låt kastrullen stå en stund medans ni har låg värme på plattan för att värma upp grönsakerna.

3. Nu är det bara att lägga upp allting på en tallrik och hugga i er maten! :D

Mumsigt mellanmål/kvällsmål

Keso med blåbär, hallon, cashewnötter och valnötter.

24e februari 2011

Godmorgon! Jag har precis ätit upp min frukost som bestod av havregrynsgröt med bär, ett ägg och ett glas juice. Efter skolan idag så ska jag träffa min vän Malin för shopping, vet att jag inte borde köpa något men om det är något plagg som tar min uppmärksamhet så följer det nog med hem. Vill ha en snygg tunika, vet någon av er vart dom kan finnas för jag har nog varit inne i varenda butik och inte hittat några tunikor alls?

Här nere kommer dagens outfit, nu ska jag lyssna på min favorit innan jag beger mig mot skolan. Kika in här vid tolv då ni kommer få ett tips på ett mumsigt mellanmål/kvällsmål, ha en bra dag!



Tunika - H&M, armband - Gina Tricot, ring - Gina Tricot och örhängen - Glitter

I min egna värld bestående av favoriten

Idag har jag suttit i min egna värld och lyssnat på Michael i flera timmar. Jag får inte nog helt enkelt, när jag väl har satt mig med antingen ipoden eller klickat upp Spotify så flyger tiden iväg och jag njuter av varenda sekund.

Innan jag beger mig mot sängen så ska jag först lyssna färdigt på några av mina favoritlåtar innan jag stänger av datorn för idag, lång skoldag imorgon men som ska räddas med hjälp av ett äpple och en banan. Sov sött, kramar!

Satsa som pizzabagare istället?

Mat-freaket som jag är så sitter jag just nu och planerar morgondagens middag som jag också får äran att laga. Tänker inte säga vad det är jag ska laga men om resultatet blir gott så kommer jag lägga upp receptet här på bloggen, ni har mitt ord!

Vet ni vad jag sitter och tänker på just nu? Min drömpizza.. med kyckling, tomatsås, massa paprika och squash, ost, oliver, salami, champinjoner, mozzarella och vitlökssås! Vad är eran drömpizza?


Kanske är det jag som står om några år med ett stor leende på läpparna med min drömpizza i handen i min egna pizzeria? Vad tror ni, jag kanske har hittat mitt kall? Bojkottar modellkarriären och satsar på pizzor istället? :D

Grädden på moset

Jag tror det gick bra, eller det känns bra efter att jag har varit på castingen. Jag kunde gå ifrån NK med känslan att jag var nöjd med hur jag hade gått och presterat så just nu känns det väldigt bra och jag håller alla tummar och tår för att de väljer ut mig som en av modellerna att gå deras modevisning, det skulle vara grädden på moset.
Och vi ska inte tala om hur glad och lycklig jag skulle bli! :D

Vad jag ska göra nu är att lyssna på världens bästa innan jag ställer mig i köket och gör blodpudding, delicious!


In till stan för en casting


Tröja - Gina Tricot, kjol - H&M, tights - Lindex och skor - Scorett.

 

Nu sticker jag iväg på en casting, önska mig lycka till för sjutton!! :D


23e februari 2011


Jag har precis gjort mig iordning och idag väntar en riktigt rolig dag för mig!

Om en liten stund ska jag på brunch hemma hos en vän, passar perfekt för min mage kurrar riktigt ordentligt just nu. Senare idag ska jag iväg på en casting och jag är så sjukt jävla peppad! Nu jävlar! :D

Spring by H&M


Vad jag älskar med våren och sommaren är att man har en anledning att gå in i klädaffärer, nämligen att fylla på garderoben med vår- och sommarkläder. Jag kikade precis igenom H&Ms utbud på nätet och hittade dehär fyra plaggen som jag är förälskad i, kan tänka mig själv i ett par snygga shorts och t-shirten med mina solglasögon på. Eller klänningen och håret uppsatt i en hästsvans samt mina sandaler.

Åh!
Ge mig sommar, sol, värme, bad och varma dagar i stan och uteserveringar nu! :D

Modellab


Ni tittar just nu på en av mina första "modellbilder." Denna tog jag när jag och Malin var på Modellab och det var där, under tiden jag fotograferades, som jag upptäckte hur mycket jag brann för att stå framför kameran. Jag älskade varenda sekund och blev riktigt nöjd med mina bilder som jag köpte med mig hem.

Vad tycker ni om denna bilden? Såklart finns det tusentals saker som jag kan förbättra på denna bilden men ni får tänka att detta var första gången, jag hade ingen aning om vad för ansiktsuttryck jag skulle ha och inte heller hur jag skulle posera.
Får den en tia eller samlas den i botten med en etta?

Blinded by her beauty




SMOKIN` HOT!


22a februari 2011

Godmorgon solstrålar! Jag har precis gjort mig iordning för en lång skoldag, gymkläderna är packade för ett Indoor Walking pass efter skolan och jag har fått i mig en god frukost. Bättre morgon går det inte att ha när favoriten också hörs i mina högtalare.

Nu måste jag kila, ciao!


Jag idag! Eftersom det är så kallt ute så lockade en tjock hood-tröja mer än en tunn cardigan.

FREAKING GORGEUS



Denna måndag är snart slut och jag ska avsluta kvällen med att lyssna på världens bästa. Om jag känner mig själv så kommer jag även kika på bilder på Candice Swanepoel och önska att jag hade det makalösa vackra utseendet som hon har. Vad gör ni denna måndagskväll?

Godnatt mina fina läsare!

Setcard for a casting

Vad som gömmer sig i kuveret är mitt Setcard! Var och hämta ut det idag hos min agentur. Nu kanske ni undrar vad jag ska ha detta till och det är för en casting för NKs modevisning! Jag har aldrig gått en modevisning innan och jag hoppas verkligen att de anställer mig, det skulle vara helt otroligt roligt. Jag är så galet jävla peppad!

 

Fick mig också en överraskning när jag steg innanför dörren hos agenturen och de bad mig att gå för dem. Pirret började i magen men jag svalde det och tog steget och gick. Förvånad blev jag också när jag fick höra att jag går väldigt bra, jag har en egen gångstil och det är bara att charma dem med min personlighet när jag går dit på onsdag! GLAD TJEJ.


Med ett kuvert i handen



Nyduschad tjej med ett kuvert i handen, kan ni gissa vad det är i? Den som gissar rätt blir belönad med en länkning här i bloggen. Jag kan ge er en ledtråd, min modellagentur. Åh, kan fortfarande inte fatta att jag kan säga så.

P.S! Ni har fram till klockan nio på er att gissa, sedan så äre slutt med tid!

Som alla andra måndagar åkte jag direkt efter skolan till gymmet för ett stenhårt spinningpass, kom hem helt slut i kroppen och såg att det stod ugnspannkaka med lingonsylt på bordet och ett leende trädde sig fram på mina läppar. Nu ska jag bara dra på mig mina mjukiskläder och följa med pappa och handla. Perfekta tillfället att lägga ner färska jordgubbar i vagnen, frukosten imorgon är redan planerad om planerna går som de ska i mataffären.. :D

21a februari 2011

Godmorgon! Har sett till att jag har fått en bra start på denna dagen. Ätit en stor frukost och favoriten hörs just nu i högtalarna. Det enda som kan förstöra denna dagen är kylan, minus tio grader ute och jag bör nog leta i garderoben efter en varmare tröja så jag inte fryser häcken av mig när jag går utanför dörren.

 

Dags att börja göra mig iordning för första skoldagen!


The end of the spring

Jag vill flytta hemifrån. Jag vill ha en pojkvän. Jag vill plåtas. Jag vill ta studenten och börja plugga. Jag vill åka till New York. Jag vill ha ett sommarjobb. Jag vill fylla 18. Jag vill åka utomlands. Jag vill åka till Stockholm.

Jag vill så himla mycket just nu och istället för att sitta och sura så ska jag istället sätta på min favvo och krya ner i min varma säng, första skoldagen imorgon. KILL ME.


Criminal Minds och Shemar Moore



Min söndag kommer att spenderas framför Criminal Minds och med lite pluggande. Får se hur det kommer gå med pluggandet, jag kan nämligen inte slita mig ifrån Shemar Moore och hans armar.. Ögongodis!

Vad gör ni denna söndag?


Spa

img_2455 (MMS)

Snart så åker jag och mamma iväg på ett spa. Vi ska bruncha först och sedan så blir det massage och badande i deras pool. Det ska bli så fruktansvärt skönt att bra få koppla av och äta god mat!


Glass, chips, ballerina eller kex och ost??



Sitter och funderar på vad jag ska gotta mig med ikväll. Glass, ballerina, chips eller kex med brieost? Vad tycker ni? Dom chipsen vi har hemma lockar väldigt mycket men jag kan inte bestämma mig!

I väntan på att kylan ska försvinna


I väntan på att kylan ska försvinna så tröstar jag mig själv med att om mindre än två månader så kommer jag spendera mina dagar på en strand med kritvit sand, turkost hav, värme i luften och en massa sol och bad.
Det kommer bli AWESOME.

19e februari 2011

Jag bröt mitt godis- och chipslöfte igår. Jag har bara en sak att säga, fy sjutton vad gott chips och godis är!!

Har varit utan det i mer än en månad och för att fira så ska jag köpa en godispåse idag igen, onyttig helg på hög nivå!


18e februari 2011

Godmorgon! Idag ska jag till Danmark över dagen med familjen, jag har längtat efter frukost-buffèn och middag-buffèn galet mycket. Jag kommer komma hem vid sex ungefär så vi hörs vid den tiden, hoppas ni får en underbar fredag!


Gott och nyttigt

Favoritprogrammet rullar just nu på teveskärmen och jag har precis mättat magen med kvällsmat. Fil med jordgubbar, physalis, nektarin och havrefras. Jag slår vad om att ni kommer älska det om ni provar! Gott och nyttigt, två saker som är de viktigaste sakerna för mig när jag lagar mat eller fixar ihop något lätt att äta. Vilka är era viktigaste saker när det kommer till mat?

Har kikat igenom mina bilder och jag måste säga att dethär är min absoluta favorit bland mina modellbilder.


Simple and classy

Körde på en väldigt enkel och snygg outfit idag på bowlingen.

 

Cardigan - Gina Tricot

Jeans - Lager 157

Ring - Forever 21

 

Tummen upp eller tummen ner? Själv så älskar jag dethär enkla och stilrena!


Speechless

Hola bonjour hallo hei szia здраво! För en liten stund sedan var jag uttråkad och kollade upp hur man sa "hej" på olika språk, vet inte om google translate är det bästa, men det är en sak som jag undrar och det är hur i helskotta kom man på alla språk? Typ kinesiska? Aja, blir väl något jag kommer sitta och grubbla på ett tag..

NU: Lyssna på min absoluta favorit!



17e februari 2011

Hej på er! Hemma efter ett hårt träningspass och ska snart iväg igen. Stress stress stress! Ska vara barnvakt åt mina kusiner och för att göra det lite roligare så ska vi bowla! Antagligen så kommer vi ha remmar så jag kanske får in ett par strajtar, hehe.

Imorse slog jag till med att göra en riktig kanonfrukost! Fil med färska jordgubbar, physalis, äpple, nektarin och linfrön. Plus två ägg till med kaviar så får du en riktig bautar- och nyttig frukost! :D


Vet att det bara är ett ägg med på bilden, men efter att ha ätit upp allting så insåg jag att jag inte var mätt så jag gick ut i köket och skalade ett ägg till. Aldrig i livet att jag tänker gå runt hungrig!

Att det ska vara så svårt

Att det ska vara så förbaskat svårt att bara vilja ta en vilodag, en vecka där man inte tränar lika mycket som alla andra veckor. Hela dagen har jag känt hur det har kliat och hur mina ben har velat springa av sig. Glöm och dröm att jag någonsin kommer kunna ta en liten paus från träningen om jag nästan inte kan hålla mig borta ifrån det en dag!

Nu ska jag ta och ringa min bästa vän som fyller år idag, grattis bästa du!

En bild på oss från i somras. Bara jag som dör av längtan efter solsken och varma dagar?

I`m so proud to say I love you


Tack för att du alltid får mig att må bra, tack för att du gör mig lycklig, tack för att jag varje morgon vaknar med ett leende på läpparna, tack för att du var en sådan underbar person och tack för att du skapade din musik. Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för vad du har gjort för mig, för säkerhetsskull säger jag det en gång till. Tack, du är min hjälte

Candice Swanepoel

Gorgeous gorgeous gorgeous!

Tonfiskröra


Tonfiskröra med bulgur och grönsaker gjorde jag till lunch idag. Snabbt, gott och nyttigt!

I tonfiskröran så hade jag i en burk tonfisk, majonäs, lite kaviar, lite creme freiche och röd lök. Ett tips är att inte gå efter något recept utan bara hälla i och sedan smaka er fram efter den rätta smaken :)

16e februari 2011

Godmorgon! Idag så steg jag upp tidigt för att jag var tvungen att sticka iväg till torget och ta upp fajten om sommarjobb, jag hoppas verkligen att jag snart får ett samtal om att de vill att jag kommer på en jobbintervju.

Idag så skulle jag egentligen gått på ett spinning- och s-corepass men jag tog steget och avbokade det precis. Kände att efter två hårda träningspass i rad så behöver min kropp vila, plus att det är lov. Känner att min kropp aldrig får en vecka där det blir mindre träning så jag tyckte att denna veckan passar utmärkt för att göra min kropp en tjänst, nämligen att få vila upp sig. Det enda som jag har att kämpa emot är mig själv, min träningsmotivation.

Leave me alone


Jag ska avsluta denna kvällen med att lyssna på denna underbara låten. Lägga mig i sängen och endast höra min favorits musik i mina öron och inget annat, lovely.

Sugen på en hamburgare..


Nu på senaste tiden så har jag blivit sugen på en riktigt smaskig hamburgare, så jag gick in på en hemsida med en massa bra recept och hitta dehär tre recepten på hamburgare. Tre annorlunda hamburgare, yummie.

Jag kan inte riktigt bestämma mig om vilken som är min favorit men den med ansjovis och senap ser riktigt smarrig ut. En hamburgare jag kommer tillaga inom en snar framtid? Hell yeah!

Psst... Recepten hittar du här: recept 1, recept 2 och recept 3. Kanske har du hittat din framtida favvo-hamburgare? :D

Orange County

Köpte med mig lunch hem ifrån Mix it och sitter nu och kollar på OC. Jag älskar att det har börjat visas på tv igen men det enda som suger är att jag inte kommer kunna kolla på det när skolan börjar igen, slutar försent plus att min efterblivna buss tar en sån jäkla omväg hem som gör att det går dubbelt så långtsamt. It sucks.

 

Vad händer senare idag då? Joo, ett Indoor Walking pass står högst upp på listan! Pratade precis med mamma i telefon som kommer göra en av mina favorit maträtter till middag, attans vad gott det ska bli att komma hem till en god middag efter ett hårt träningspass! :D


15e februari 2011


Doutzen Kroes, a real beauty.

Godmorgon solstrålar! Än har jag inte fått sova ut och jag är inte säker på om jag kommer få göra det detta lovet. Har planer alla dagar nu tills skolan börjar, oh fuck. Skola, jag skulle lätt kunna leva med att ha lov i en vecka till, eller två, eller tre. Tänk när man slipper skolan för evigt? Jag dör av längtan!!

Fantastic photo

Jag tycker att denhär bilden av Ann är helt fantastisk. Älskar färgerna och hennes ansiktsuttryck ger bilden en speciell känsla. En sak som jag konstant tänker på är att Ann i Top Model inte ser ut som en modell, enligt mig, i verkligheten. Det är bara på bilder som hon blir helt fantastisk och jag förstår inte hur hon gör det.

Om hon bara kan slappna av lite och visa mer av sin personlighet så tror jag att hon kommer vinna tävlingen. För just nu så vill jag bara skaka om henne för hon är så tystlåten och blyg! Jag menar, hon är med i Top Model och får råd av självaste Tyra Banks. Vilken jäkla dröm!! :D

Alla hjärtans dag



Idag är det ju trots allt Alla hjärtans dag och jag själv skulle gärna spenderat den med min pojkvän om jag hade någon, haha. Det som egentligen lockar mest för mig är att köpa med mig en Ben och Jerry`s glass hem och sitta och käka den framför en sorglig film. Känna hur tårarna rinner på kinden, må illa av glass och sedan gå till gymmet dagen efter och träna skiten ur mig. Har läst någonstans att en 500 ml Ben och Jerry`s glass innehåller 1200 kalorier?!?! Galenskap..

Men här ska inga tårar fällas inte och någon glass ska inte heller ätas! Hur spenderar ni eran Alla hjärtans dag?

Born this way

Tjeeena! Efter ett stenhårt spinningpass känner jag nu att denna dagen kommer bli kanon. Jag kommer spendera den med en underbar vän framför OC, jag måste bara vänta tills min telefon plingar till och texten visar att jag kan gå. Innan dess så ska jag njuta av favoritens musik som strömmar ut ur mina högtalare, lycka.

Vad tycker ni förresten om Lady Gagas nya singel? Jag vet inte riktigt vad jag tycker förutom att hennes gamla låtar är dubbelt så bra. Nu vill jag höra eran åsikt! :D


14e februari 2011

Godmorgon! Det är första dagen på mitt sportlov och jag kommer att börja denna dagen med ett spinningpass, det kommer bli en hel del träning denna veckan och jag är en sådan person som gillar att ha det gjort på morgonen.

När jag sedan kommer hem ifrån gymmet ska jag till Malin och göra henne sällskap framför OC. Gosh, det är för bra för att vara sant. Jag lovar er, om ni sätter på det en gång så kommer ni inte kunna sluta kolla.


Min frukost: Havregrynsgröt med banan och kanel, två ägg, citronvatten och ett glas juice.

Myskväll framför OC

Hello sunshines! Denna söndagen har jag spenderat framför teven, i gymmet och kommer om en liten stund spendera den framför OC tillsammans med Linda. Hon kommer hit snart för en myskväll med morot- och gurkstavar med dipp, jag har verkligen kämpat med att inte kolla klart på alla OC avsnitt vi har kvar!

Hoppas ni får en dunderbra söndagskväll så hörs vi senare ikväll eller imorgon!

Jag hittade denna bilden precis som fick mig att inse hur mycket jag saknar sommaren. Men det har ju varit strålande sol idag vilket kanske innebär att våren är påväg? *peppar peppar ta i trä*

Dagens outfit

Strax så sticker jag in till stan för en hudanalys men innan dess så tänkte jag visa er hur jag ser ut idag.

Linne - H&M
Cardigan - H&M
Örhängen - Gina Tricot
Halsband - Köpte det för längesedan men fortfarande en favorit!

Tummen upp eller tummen ner för min enkla klädsel denna söndag?

13e februari 2011


Godmorgon alla pigga och glada! Jag vaknade halv nio och kunde inte somna om vilket resulterade i att jag sitter här, ska strax kila in till köket och göra iordning frukost, mums.

En varning till er alla innan jag slutar skriva. Diggestive kex med ost är farligt! Jag plockade fram det igårkväll och jag åt tills min mage var proppmätt, ångrade mig ganska så grovt när smärtan kom i magen, haha. Men gott var det iallafall och någon gång ska man la få lyxa till det! :D

Two and a half men

Har precis satt på Two and a half men på teven, tjejerna gick hem för en liten stund sedan. Lördagskvällen kommer också att spenderas här hemma i soffan, om jag ska vara ärlig så älskar jag att bara vara hemma på kvällarna och jag älskar att vara ensam. Det är något av de bästa sakerna jag vet, att inte behöva vara social och få tid för mig själv.

För att ni ska få ett gott skratt denna lördagen så bjuder jag er på detta klippet ur Two and a half men, enjoy!



12e februari 2011

Godmorgon solstrålar! Jag är på galet bra humör idag, kolla ut genom fönstret säger jag bara! Soooool! Nu har jag verkligen fått vårkänsla, hoppas bara detta håller i sig nu så att man kan skippa vinterjackan.

Favoriten hörs just nu ur högtalarna och jag ska börja göra mig iordning. Klockan tre kommer goa tjejer hit för lunch så måste börja laga maten snart, hasta la vista!


Min frukost: Kesella med äpple och kanel, grov macka med kalkon och tomat, två ägg med kaviar, juice och ett stort glas citronvatten.

Hemmakväll

Jobbigt träningspass, dundergod middag bestående av grillad kyckling, revbensspjäll, grönsaker och ett dundergott bröd. Jag är en sådan person som älskar det krispiga på bröd så tar alltid bort lite av själva "brödet", hur gott som helst! När man sedan toppar brödet med ost och gurka så är det bara att hugga in.

Denna fredagen kommer jag bara vara hemma, ser fram emot denna hemmakvällen. Ska kika nu om det kommer något bra på tv och om det inte gör det så har jag alltid DVD:er med min favorit stående i rummet som jag mer än gärna spenderar min fredag framför.


Jag måste säga att detta är min heliga plats i mitt rum. Har samlat alla mina MJ-prylar på en hylla och om jag känner mig själv rätt så kommer den fyllas på ju längre som tid som går. Förresten! Vi får inte glömma min MJ-tapet också, hihi.

Träning på ingång


Ett Bodycombat pass är på ingång och jag måste byta om till träningskläder. Egentligen vill jag hellre stanna hemma men det enda som får mig att kila iväg till gymmet är för att jag får träffa Malin. Samtidigt kan jag inte neka till att jag gärna vill träna stenhårt och sedan ställa mig i duschen med en känsla som är oslagbar.

Ne, nu ska jag ut i stormen och kila iväg till gymmet. Vi hörs senare ikväll!

Nu har jag äntligen lov

Hello sunshines! Gissa om jag tycker det är skönt att ha lov? Trodde mitt lov skulle bli förstört när jag fick reda på att vi skulle få tillbaka våra samhällsprov men icke! Är supernöjd med resultatet och nu kan jag njuta av detta lovet och det ska bli så fruktansvärt skönt.


För att fira gick jag och Milen och åt sushi efter skolan, en 11 bitars meny blev det. Magen kurrade som aldrig förr.

11e februari 2011


Godmorgon! Vaknade pigg som en ärta med favoriten i högtalarna och ska nu upp i köket och göra frukost. Äggröra med makrill och grönsaker är jag riktigt sugen på så det är det jag äter till frukost denna fredagsmorgon.

Två lektioner, sedan är det lov. LOV!! Attans vad skönt det ska bli att bara vara hemma, umgås med mina vänner och träna.
Har ni spikat några planer för lovet än?

Uppdrag: Missbruk


Sitter och inväntar ett av mina favvo-program som börjar snart, Uppdrag: Missbruk. För att förbruka tiden på det bästa sättet så hörs min hjälte ur högtalarna och jag kan inte göra något annat än att sjunga med och känna hur benen inte kan vara still.

Ska lyxa till denna torsdagen med att gå upp och hämta en tallrik med fil och lyxmusli, magen kurrar och jag kan inte neka till att äta god mat är något utav de bästa sakerna jag vet. Håller ni med mig?

Tagit tag i problemet

Jag gick och bokade en hudanalys hos Clinique efter skolan idag, just nu känns det väldigt bra.

 

Frågade vad hudanalysen innebar och fick beskrivningen att de kollar på min hy, frågar om den, kollar på problemområden och sedan fastställer vilken sorts hy jag har. Tror inte jag kommer köpa Cliniques produkter för dem är svindyra men jag kommer få veta vad för sorts hy jag har och kan sedan välja ansiktsprodukter utifrån det.

 

Sedan tänkte jag bara kolla om det är någon/några av mina läsare som har testat Clinigue? Isåfall, vad tyckte du/ni om produkterna? Funkade dem eller var det bortkastade pengar?


Mellanmål


Fixade ihop detta mellanmålet som består av ett stekt ägg med mosad advokado och keso så fort jag klev innanför dörren. Känner att jag fortfarande är lite hungrig men det sparar jag till middagen, ska nog ta och ringa till pappa så det blir fiskpinnar ikväll, galet sugen är jag på det! Med bulgur eller mosad potatis och ärtor till så kommer det bli riktigt gott :)

Tyra vs Caroline


Jag fick en kommentar av min vän Paulina att jag var lik Tyra Banks på bilden till vänster. Jag kunde inte få ut det ur min hjärna så jag tog fram en bild på mig där man ser mitt ansikte väl och såg en liten likhet. Stämmer det eller är jag helt ute och cyklar?

19e februari 2011


Godmorgon på er! Jag satt uppe och kollade på Keeping up with the Kardashians igårkväll och blev påmind om Kims skönhet, jag menar, kolla bara på bilderna ovan. Jag skulle kunna döda för hennes stora ögon och mun, åh.

Känner att magen har börjat kurra så nu blir det frukost! Stekt havregrynsgröt med keso och blåbär, frukostsmoothie, vatten och grönt tè är det som står på listan. Mumms! Vad äter ni till frukost denna torsdag?

Hudproblem

Antingen så kan jag lägga mig ner och böla för att min hy inte har blivit bättre, det som jag lockar mest, eller så kan jag fortsätta kämpa och försöka göra något åt det. Imorgon efter skolan så kommer jag gå till Åhlens och boka en tid för en hudanalys för jag orkar inte med dethär längre, det tar så otroligt mycket av mitt självförtroende.


Rock with you

Jag fick en kommentar där en tjej frågade om jag kunde lägga upp mått för midja, byst och höft. Here we go!

Midja (under naveln): 68 cm, höft (där rumpan går ut mest): 87 cm och byst: 78/79 cm.

 

Är inte denhär musikvideon hur underbar som helst? Den utstrålar verkligen glädje, det är nästan så att jag får kramp i munnen för jag kan inte sluta le när jag lyssnar och kollar på denna musikvideon. Kan nästan slå vad om att ni sitter med ett leende på läpparna just nu om ni har klickat på play, vilket ni bör göra!


lunch-tajm!


Efter att ha varit på ett spinning- och s-corepass, tagit ett långt och varmt bad så är det nu dags för lunch! Har gjort en riktigt smaskig sallad med kyckling, bacon och ägg plus en massa grönsaker. För att spica till salladen lite la jag en klick av vitlökssås bredvid. Nu ska jag hugga i mig min lunch framför Vänner!

energifylld start på morgonen


CARPE DIEM

En av favoritkanalen är på slagen och vad som visas just nu på teven är De obotbara. Jag försöker sätta mig in i deras situation när man får ett besked ifrån läkaren att man har en sjukdom som inte går att botas och att den kommer betyda slutet för än.

Det kanske är en hemsk tanka men tänk om man får ett besked av läkaren någon gång i livet som säger att man kommer gå bort inom en viss tid? Det gör så att jag verkligen vill leva livet, De obotbara gör så att jag verkligen vill leva livet. Som Leonardo Da Vinci sa, Carpe Diem.


Beauty tip


Att hålla uppe ögonfransarna efter man har tagit mascara på är helt omöjligt för mig, böjningen avtar och helt plötsligt så är de svarta men inte böjda. Men jag har testat en sak som fungerar som håller uppe böjningen även efter man har kletat på mascara.

Det enda du behöver göra är att blåsa med din hårtork på högsta effekt i några sekunder på ögonfransböjaren. Detta gör man gör att värma upp den. Testa vettja!

kämpaglöd


Heidi Klum, skönhet på hög nivå.

Hello sunshines! Direkt efter skolan åkte jag till gymmet och sprang på löpbandet, 13 kilometer blev det. Riktigt nöjd är jag! Speciellt med att jag sprang i ett högre tempo nu än förut, jag ser verkligen att träningen utvecklas varje månad som går och det är det som får mig att vilja fortsätta med träningen och kämpaglöden höjs ett steg varje gång.

Nu ska jag börja med maten så pappa kan göra den snabbare när han kliver innanför dörren, hungrig tjej som skriver här borta!

Healthy salad



Ett hett tips till er som vill ha en god och nyttig lunch, en sallad med ägg, bacon och en massa grönsaker!

Vad jag hade i min sallad:
Stekta champinjoner, isbergsallad, advokado, gurka, tomat, paprika, två ägg med majonäs och bacon.

Jag kan tänka mig att ha i majs, sparris eller broccoli också är gott att ha i. Jag menar, det är bara att ta allt ni har hemma och blanda! Hur lätt, gott och nyttigt som helst :)

8e februari 2011



Godmorgon! Jag har spenderat största delen med denna morgon med att klickat på replay-knappen för Will you be there. Gosh, världens vackraste låt och jag kan inte få nog av den. Låten är så fruktansvärt vacker att jag alltid får tårar i ögonen när jag hör min favorits röst och musiken börjar spelas.

Vrålhungrig tjej sitter nu och skriver, dags för frukost kanske? Frukost-freaket som jag är låg och tänkte på vad jag skulle göra till frukost igårkväll när jag inte kunde somna. Det blir fil med havrefras kiwi och vindruvor och äggröra med grönsaker och keso, mummsfillibabba!

Måndag kväll



Candice Swanepoel, beautiful.

Jag spenderar denna måndagskvällen med Two and a half men, känner redan hur mina ögonlock blir tyngre och tyngre så det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll. Antagligen är det efter det stenhårda spinningpasset, fifan.

Hoppas ni får en dunderbra måndagskväll, själv ska jag snart sätta på favoriten så det blir dubbelt så bra än vad det är just nu. Det blir garanterat bättre bloggning imorgon, promise!

A small change

Hello sunshines! Har kommit på att jag inte alls gillar att sitta, antingen måste jag stå upp eller röra på mig så jag har gjort en liten ändring i mitt rum. Hah, jag vet inte vart denna förändringen har kommit ifrån. Innan så var jag en soffpotatis som satt med en stor godispåse i handen och nu står jag hellre istället för att sitta.

Tillbaka till ämnet.. Min dator är alltid placerad på mitt skrivbord men nu är det ändring! Istället för att sitta ner vid datan så ska jag nu stå upp när jag har lusten till det, hittills gillar jag det starkt.

För att göra det ännu bättre så är det ju träning också på samma gång, det kan ju inte bli bättre! :)


7e februari 2011

Godmorgon solstrålar! Det som får mig att härda ut denna veckan blir att det bara är en vecka kvar till lov, det ska bli förjävla skönt och jag ska inte göra någonting har jag bestämt. Bara vara hemma, umgås med vänner och träna.

U n d e r b a r t.

Efter skolan ska jag iväg på ett spinningpass som kommer ta död på mig så vi hörs när jag kommer hem, hasta la vista amigos!! :D


Fylld av energi från topp till tå



Jag sitter just nu i soffan och är fylld av energi, kämpar verkligen med att sitta still. En bra sak med detta är att min träningsmotivation är tillbaka, äntligen!! Har väntat på detta i en hel vecka så i veckan som kommer blir det att träna, träna och träna! :)

Favoriten i högtalarna, OC på teven och en uppsats om Utanförskap är vad jag sysslar med just nu. Känner också att magen börjar kurra. Hmmm, åt middag för mindre än två timmar sen? Ändå sitter jag och funderar på vad jag ska göra till kvällsmat. Smoothie med havrepuffar står just nu högst upp på listan, såå gott (och nyttigt!)

Girl in a grey light


OC-maraton



Efter att ha suttit i soffan och kollat på OC hela dagen så är det nu dags att lufta mitt arsle ifrån soffan och ta bussen till gymmet. En timmas yogapass väntar och så kanske det blir lite konditionstränings på löpbandet innan, just nu är min träningsmotivation på topp så lite tid blir det nog på löpbandet!

Hur har ni spenderat eran söndag hittills? :D

6e februari 2011

Godmorgon! Eller godmorgon och godmorgon, jag har suttit uppe i nästan två timmar och kollat på OC. Efter att jag och Linda kollade på det igår så har jag blivit beroende, jag hade glömt bort hur bra det egentligen är. Här i soffan kommer jag spendera min söndag, med undantag då jag ska till gymmet.

Lovely sunday :D


Kolla INTE på Snabba Cash, den sög rättare sagt. Seg och lång film, plus att slutet var ruttet.


Dipp med morötter och gurka hade vi som snacks, mummms!

Perfekt lördag

Hittills så har min lördag varit perfekt. Ätit, kollat på Two and a half men och suttit i soffan. Senare idag blir det att åka hem till farmor och äta thaimat tillsammans med släkt, är sugen på något starkt med nudlar och wokade grönsaker. Mumms!

Förresten, är det någon av er som vet något god dipp som man kan blanda ihop själv med kesella? Tipsa gärna om en massa kryddor som man kan ha i! :D


Haha skrattar så fort jag ser dethär, lyckades knäppa kortet precis i rätt tillfälle!


Gjorde kyckling kryddad med oregano, timjan och chilli, bulgur, grönsaker och chili sauce. Mumsfillibabba!


5e februari 2011

Godmorgon! Jag och Malin hade en jättemysig kväll igår förutom att vi båda var galet trötta så kvällen blev inte så lång, gick och la mig elva tror jag på en fredagkväll. Snacka om att vara trött, haha. Jag har också kommit fram till att tacoships med ostsmak är farligt goda, tur att de tog slut igår hehe.

Idag har jag inga speciella planer på dagen, men sen ikväll kommer min vän Linda hit för ansiktsmasker och film. Myshelg, me like. Vad är era planer för idag? :D


Bodycombat med Malin!


Högst upp på listan står ett Bodycombatpass tillsammans med Malin! Ska börja göra det till en tradition att köra Bodycombat på fredagar, det är ett så galet roligt pass.

Efter träningspasset följer Malin med mig hem och så har vi en myskväll med film och tacos, perfekt fredag :D

OUTFIT OF THE DAY


Jeans - Lager 157
Skärp - Åhlens (köpt för längesedan)
T-shirt - Lindex
Cardigan - H&M
Klocka - Clockmaster

Tänkte visa hur jag såg ut idag! Är riktigt nöjd med min klädsel idag, enkelt och snyggt. Jag känner mig verkligen hemma i sådana här kläder. Concealer och lite puder är det enda jag har på mig idag på sminkfronten, att gå runt naturlig är något jag trivs med enormt. Det känns som om man visar sin riktiga sida av sig själv på något sätt.

Två frågor har jag kvar till er. Är min outfit idag tummen upp eller tummen ner enligt er? Gillar ni också att gå runt naturliga utan en massa lager av smink?

4e februari 2011

Godmorgon solstrålar! Jag har bestämt mig för dethär med att inte äta bröd så ofta ska jag bojkotta, fick en kommentar om att jag måste äta mer kolhydrater när jag tränar så mycket som jag gör och det har jag inte tänkt på innan. Men istället för att äta mjukt bröd ska jag försöka att bara äta knäckebröd, såå gott :D

Så fort jag tänker på att jag har samhällsprov idag så ryser jag i kroppen, jag tror min hjärna är överfull av kunskap om EU. Det måste väl ändå vara ett tecken på man inte kan plugga mer?


SMÄLLFET


Idag har jag varit så otroligt sugen på godis, almondy daim- princesstårta, apelsinkrokant, dumle, center, geisha, ballerina.. Jaa allt man kan tänka sig! Efter skolan kände jag bara för att köpa med mig allt jag kan hitta och trycka i mig det framför teven, ååh vad gott det skulle vara! Är faktiskt stolt över mig själv att jag inte köpte med mig något hem och att jag inte har ätit något onyttigt på över en månad, men attans vad gott det skulle vara!!

Frågan är nu bara varför jag sitter och kollar på google som består av choklad, tårta, kakor och godis? Inte det smartaste kanske..

Just nu..


Jag låter bilden tala för sig självt om hur uttråkad jag är just nu av pluggandet, jag har verkligen ingen motivation till att plugga men det är bara att ta sig själv i kragen och börja. Jag har en massa sidor kvar att läsa och det svider när jag vet att jag har en skvaller-tidning framför mig som bara väntar på att bli läst.. See ya! :D

Håller tummarna



Jag sitter nu och håller tummarna att jag fick napp hos någon av affärerna jag lämnade in mitt CV till, förhoppningsvis så ringer min telefon om några veckor och meddelar nyheten om att jag ska på arbetsintervju. Jag skulle bli SÅHÄR glad, är i stort nöd av pengar under sommaren.

Samhällsprov imorgon vilket innebär att jag kommer plugga intensivt fram tills klockan tio ikväll då
Uppdrag: Missbruk kommer och såklart matpaus(er), hehe. Hur många av er blir helt överlyckliga om ni behövde plugga på EUs historia, institutioner och framtid? Didn`t think so! Nu väntar plugg, vi hörs senare idag!

Lunch ifrån Muffins

img_3720 (MMS)

Köpte med lunch ifrån Muffins. Soppa och bröd för 29, hur bra?! Snart så blir det film på svenskan, galet skönt. Perfekt skoldag :D


3e februari 2011


Godmorgon! På toppenhumör och efter en god och nyttig frukost är jag nu redo för att åka iväg till skolan. Känns skönt att vara på så bra humör, inte vara trött och ha mycket energi. Igår gick jag och la mig tidigt så ska fortsätta med det så att får fler av sådana här dagar!

Tiden hade bara runnit iväg nu när jag har bloggat, nu måste jag kila ner till bussen. Vi hörs efter skolan, ciao!! :D

CV-skrivande

Nyss hemkommen från gymmet och väntar på att pappa ska bli klar så jag kan bli förhörd, ett superduper bra sätt att ta reda på om man kan det man ska ha prov på eller inte. Måste också skriva ut fler CV:n som jag kan lämna imorgon på olika ställen, tycker bara det är så svårt att skriva CV. Men jag måste verkligen ha ett sommarjobb!!


Vad hände med vårkänslan?

Hello sunshines!

Jag ångrar ganska grovt det jag sa med att jag började få vårkänsla nu när det regnar ute, vad sjutton? Jag är riktigt nära på att bojkotta vinterjackan och gå runt i min vårjacka just nu, får la se hur jag gör imorgon.

Innan jag sticker iväg på ett Indoor Walking pass vid sex så måste jag plugga och få i mig mammas otroligt goda lasagne med sallad till, min magkänsla säger mig att jag kommer sjuta upp pluggandet ett tag till..


Jag just nu. Ni ser en liten glimt av en av mina favorit-tröjor.. :D

Comeback, yes or no?


Är Britney Spears nu tillbaka i pop-världen efter sin nya singel Hold it against me? Än har den inte kommit långt upp på topplistan på Spotify men vi får la se om den dyker upp där uppe snart :D

Själv tycker jag inte att denhär låten är en av hennes bästa men den är helt okej, inte jättebra men inte dålig heller. Någonstans där emellan. Jag tror att min favorit bland hennes låtar alltid kommer vara Born to make you happy, lyssna på den här.

2a februari 2011



Godmorgon solstrålar! Det är plusgrader ute och himlen är klarblå, jag börjar äntligen få lite vårkänsla! Tänk er själva när man inte behöver ha på sig alla lager av kläder och kunna gå i vårjacka och vårskor, längtan är stark när jag ser min vårjacka hänga i hallen och bara väntar på att börja användas. Ut med vintern och in med våren nu, tack!

Tisdagskvällen


Onsdag imorgon vilket innebär min lediga dag i veckan, ändå så kommer jag ha fullt upp. Nu innan jag ska bege mig mot sängen så ska jag lägga fram kläder för imorgon och lyssna färdigt på favoriten, kanske ska man ta och läsa några sidor i Elle-tidningen som ligger och stirrar på mig? Tror inte jag kan låta bli att kika i ett par sidor :D

Sov sött så hörs vi imorgon när jag har vaknat!

INSPIRATION

Hej!

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra till frukost imorgon och jag har hittat en toppenbra blogg där man får en massa inspiration om nyttig mat! Kika in här om ni vill kolla in bloggen, jag tror inte ni kommer ångra er. Bland hennes kategorier så är recept på frukost min favorit, jag har blivit ett frukost-freak.
Det finns så galet mycket man kan göra som man inte tänker på och jag har redan planer för frukostar flera dagar framåt tack vare denna bloggen :D

Next stop; Plugg, plugg och åter plugg. Har ett megastort samhällsprov på fredag, medans favoriten hörs i mina högtalarna så ska jag nu banka in en massa kunskap om EU i min hjärna. Wish me luck!


One of my favorites


1a februari 2011


Godmorgon! Frukosten som jag gjorde imorse var inte att leka med, jäklar vad gott det var. Denhär frukosten kommer vara en stamkund på mitt frukostbord, mumms.

Som alla andra dagar så väntar en skoldag på mig, direkt efter skolan sticker jag iväg till gymmet för ett Indoor Walking pass. Har gott om tid så antagligen går jag runt lite i stan och kikar lite, funderar på att köpa lite grejer ifrån Gina som jag såg igår.. Justdeja! Grammatik-prov i engelska idag, nervös? JA.

RSS 2.0