Jag skriver av mig

Jag ställer mig lite då och då på gymmets våg för att se hur mycket jag väger, för att hålla koll på så att jag inte går ner i vikt. Idag när jag ställde mig på vågen såg jag att jag har gått ner, suck. Jag tänker inte berätta hur mycket jag har gått ner men det har jag gjort och vet ni vad? Jag förstår inte hur. Visst, jag tränar mycket men jag äter som en varg och jag snålar inte med fettet. Just nu så äter jag nästan inget bröd, jag har märkt själv att det är jättelätt att inte äta det men kanske är det de som är anledningen? Jag har absolut ingen aning. Jag kanske är tvungen att börja äta bröd igen för att inte gå ner ännu mer i vikt?

Det enda jag gör är att försöka äta så nyttigt som möjligt och träna för att må bra. Jag blir så irriterad på min kropp för jag gör allt för att inte gå ner i vikt, jag äter 6 gånger per dag när jag tränar och då är det inga små måltider heller. Vissa säger att jag måste äta mer men jag kan inte äta mer, det går inte. Jag äter en stor frukost, frukt innan lunch, en stor lunch eftersom jag är hungrig som en varg, mellanmål innan jag sticker iväg på träning, middag när jag kommer hem och sedan kvällsmat. Jag kan inte äta mer än vad jag gör.

Om det är någon där ute som har något tips hur jag ska göra för att inte gå ner mer får gärna kommentera. Och jag tänker inte hälla i mig grädde och börja äta en massa socker igen nu när jag inte äter sådant längre.

Äta efter träning - LIVSVIKTIGT


Nyss ätit middag och magen är proppfull, kom ihåg att efter att ni har tränat så är det LIVSVIKTIGT att ni äter en stor måltid. Eftersom under eran träning så har era muskler brytits ner och om ni inte äter efter träning så går ni ner i vikt av förlorad muskelmassa. Ni hör säkert själva att det inte är bra.

Själv är jag oerhört nogrann med att få i mig en stor måltid av mat efter hård träning, det är det första jag gör när jag kommer hem. Skriv nu detta i pannan om det så behövs för att ni ska komma ihåg det!

Frukostomelett


Dethär är allt du behöver för att göra en god, snabb och nyttig frukost!

Blanda äggen med lite mjölk och vatten, gör sedan en vanlig omelett i stekpannan. Sedan skär du tomaterna, paprikan och skinkan i små bitar. Lägg sedan omeletten på en tallrik, lägg grönsakerna och skinkan på omeletten och vik den sedan på mitten. Klar`t! :D

31a januari 2011

Godmorgon!

Har börjat min dag med favoriten i högtalarna och en supergod frukost, den kommer upp här på bloggen senare idag. Som varje måndag så ska jag snart kila iväg till bussen för att gå till skolan, som tur är så vaknade jag utvilad imorse så jag slipper sitta helt död på lektionerna.

Direkt efter skolan så ska jag lämna in mitt CV i en butik och sen ska jag på ett spinningpass. Bussy day? Mhm! Kommer innanför dörren här hemma vid halv sju då jag kommer få blodpudding, yummie. Hoppas ni får en underbar måndag! :D


Såhär ser jag ut idag! Blus - H&M, cardigan - H&M, armband och ring - Gina Tricot.

Härliga söndag


En härlig söndag trots förlusten mot Spanien, ett jädrans mål.. Lite plugg, tv-tittande, god mat och Solsidan. Det är vad min söndag har bestått av hittills. Nu ska jag avsluta kvällen med att sätta på min favvo och njuta resten av kvällen, åt ett jättegott kvällsmål som jag lägger upp här på bloggen inom en snar framtid. Love.

Klick klick klick


Dethär klickade jag hem igår ifrån H&Ms hemsida, super nöjd! Speciellt med priserna också, fyra tröjor under 500-lappen är inte dåligt. Jag längtar tills jag får hem kläderna!

Vilken är eran favorit av det jag har klickat hem?

Svar på frågestunden, del 2

Om du fick ta med TRE saker till en öde ö, vad skulle det vara?

Svar: Hmm.. Tuff one! Jag tror det skulle blivit min ipod, jag fungerar inte utan musik, en vän och en kniv :)


Vad är det bästa / värsta med att vara modell?


Svar: Det bästa är att man får stå framför kameran och ha hur kul som helst, förhoppningsvis så får jag resa mycket som modell också i framtiden vilket alla framgångsrika modeller får göra. Också att man får se bilderna ifrån plåtningarna är helt underbart.

 

Eftersom jag inte varit modell länge och inte fått så mycket erfarenhet av det så kan jag inte ta så mycket ifrån mina egna erfarenheter men att man måste vara väldigt smal är löjligt tycker jag. Själv blev jag tillsagd att jag kanske behövde gå ner i vikt (tack gode gud för att jag inte behövde det) och jag är väldigt smal, det är skrämmande. Man har ett sådant krav på sig att vara i toppform hela tiden och de stora modellerna förväntas ju inte äta någon skräpmat, godis, träna stenhårt och så vidare. Pressen är enorm, det måste jag säga är det värsta.


Vad är din favoritbakningsrätt? Något som är nyttigt men ändå otroligt gott? Har du någon favorit?


Svar: Jag är inte en "bakmänniska", har aldrig varit ett stort fan av efterrätter. Den enda efterrätten som jag gillar starkt är fruktsallad, kan inte kalla det en favoritbakningsrätt men det är det enda jag kommer på som är i närheten av den kategorin :)


Hur tränar du? Första pass sedan egen träning? Löpband? Stryka? Hur brukar du köra? Hur mycket tid spenderar du på gymmet?


Svar: Nuförtiden så går jag nästan bara på pass. Men precis i början när jag hade köpt gymkort tränade jag nästan bara i gymmet. Då var det löpbandet och styrka som gällde.

 

Passen jag brukar gå på är Bodycombat, spinning, Indoor Walking, C-core och Bodypump. Dehär passen innebär både kondition och styrka så just nuförtiden så blir det både kondition och styrka, men mest kondition och även om jag hatar det så måste det göras.

 

Jag spenderar väldigt mycket tid på gymmet. De dagarna som jag tränar så blir det minst 2 timmar på gymmet, eftersom jag duschar efter oftast.


Hur mycket brukar du träna per vecka ? =)


Svar: Jag brukar träna 4-5 gånger i veckan, det blir oftast 5 om inte något annat kommer ivägen. Som till exempel prov.


Vart får du din kläd inspiration ifrån?


Svar: Om jag ska vara ärlig så får jag inte min klädinspiration från något särskilt, jag köper det jag tycker är snyggt och stilrent.


Har du någon favorit modell och varför?


Svar: Ooohja det har jag! Candice Swanepoel heter hon och jag blev bländad av hennes skönhet när jag såg på Victoria Secrets Fashion Show 2010. Hela hon verkar så äkta och hon verkar inte vara en sådan modell som svälter sig själv för att vara i toppform. Bra förebild! :D


PANNKAKSFRUKOST



Godmorgon sötnosar! Idag slog jag till med att göra pannkakor till frukost till mig och min bror, tror jag fick några pluspoäng hos han efter imorse, hehe. För att göra pannkakorna nyttigare tog jag lite grahamsmjöl och hällde i smeten istället för att bara ta vetemjöl och så värmde jag blåbär och hallon i en kastrull att ha till. Mumms! :D

KVÄLLENS OUTFIT


Snart så får vi gäster och jag ser ut såhär denna lördagskvällen! Jag får ursäkta för de dåliga outfit-bilderna men jag har inte hunnit att ta bättre bilder.

Tröja - H&M, tights - Zara och örhängen - Glitter. Ha en bra lördagskväll! :D

Is it cary for you baby?



En låt som jag kan lyssna på i timmar, replay knappen används flitigt när denna låten hörs i mina högtalare. Mystiken och kraften i Michaels röst, åh. Jag älskar låten!

Slapp i soffan

Tjohej! Jag sa till mig själv innan spinningen att jag skulle ta det lugnt eftersom jag är förkyld, tror ni jag gjorde det eller? Icke! Jag körde slut på mig och tur det, S-coren blev inställd på grund av att de hade bokat två pass i samma sal. Gissa om jag var irriterad?

Nu ska jag bänka mig framför soffan och och kolla på TV4 Fakta, oerhört intressanta program som visas. Mitt favvo-program måste vara Uppdrag: Missbruk. Jag sitter som fastklistrad när jag får höra och se folks historier om deras missbruk och när de sedan ska bli friska och få bort missbruket, tips!

29e januari 2011


Godmorgon solstrålar! Efter bion igår så har jag öppnat mina ögon för Jake Gyllenhal, damn vad snygg han är! Hela jag smälte varje gång jag såg hans stora och isblåa ögon, och hans armar.. Oh my.

Ne nu ska jag inte sitta här och skriva om han mer, då sitter jag snart här och dreglar. Snart är det dags för ett spinning- och s-corepass, peppp!! Hasta la vista! :D

Bodycombat!


Alldeles strax sticker jag iväg på ett Bodycombatpass! Är taggad till tusen, det var ett tag sedan jag var på det nu känns det som. Direkt när jag kommer hem blir det att bänka sig framför Sverige - Frankrike och sedan sticker jag iväg på bio, tveksamt om jag hinner uppdatera innan jag åker. Ciao! :D

The taste of sushi and soja


Fick ett sms av Milen som sa att hon inte kunde käka sushi efter skolan så jag köpte med mig det hem istället, jag njöt av varenda tugga. Jag har inte någon särskild favorit bland alla sushismaker men laxen är svår att slå, och insideout, åh. Har jag nämt att jag älskar sushi?

Just nu; ska beta av några instuderingsfrågor till provet och sedan bara slappa innan jag sticker iväg till gymmet för ett Bodycombat pass om ett par timmar, off!

FACELOOK

Håret är fixat, lite smink är på och kläderna är påsatta. Nu sticker jag iväg till skolan!
Slutar klockan tolv idag så direkt efter skolan så går jag och Milen och äter sushi, attans vad gott det ska bli.
Har inte ätit det på år känns det som, mummsfillibabba.

Hasta la vista!! :D

28e januari 2011


Godmorgon solstrålar!
Vaknade tidigt imorse av att jag var så hungrig, så det första jag gjorde var att gå upp i köket och ställa mig och göra en omelett. Min mamma och pappa tyckte jag var en galning imorse när jag stod vid spisen när de kom ner, vad ska jag säga? Frukost är det goaste jag vet och jag måste äta en stor frukost för att ha tillräckligt med energi för dagen :D

Är ni frukostälskare eller måste ni tvinga er i mat på morgonen?

Blinded by her beauty




Candice Swanepoel

Candice Swanepoel har blivit min nya favoritmodell efter att ha kollat på Viktoria Secrets Fashion Show 2011. Jag blev helt bländad av hennes skönhet och jag har letat runt som en galning för att ha reda på hennes namn och jag har äntligen hittat det! Nu när jag har sökt på hennes bilder på google sitter jag med en häpen mun och funderar över hur vacker en människa kan vara, jag skulle kunna döda för att se ut som henne.

Ni kommer få se mycket av henne här i bloggen, jag fullkomligt älskar henne. Skönhet på högsta nivå. Hon fick mig till och med att starta en ny kategori här i bloggen, Skönhet för mig, försök slå det?

Färdigtränad


Hej och hå! Efter att ha tränat skiten ur mig på gymmet så kom jag hem och då stod det middag på bordet, guldvärt. Ska nu ägna en liten stund åt att svara på instuderingsfrågor till mitt samhällsprov och sedan gå upp i köket och mixa till en smoothie att äta till frukost imorgon. Funderar på vad jag ska göra mer.. äggröra? fil med flingor?
Kom gärna med förslag om det är något som ploppar upp i huvudet! :D

UPDATE: Jag är redan uttråkad av samhällen, dethär kan inte leda till något bra!

Vissa dagar lockar soffan mer


Panikänslan över att jag man har slarvat bort kameran är inte rolig, en sten lyftes ifrån mina axlar när jag hittade den liggandes i en låda. Varför är jag tvungen att lägga saker där jag inte kommer ihåg att jag har lagt dem?!

Även om jag så gärna vill stanna hemma och lägga mig i soffan så ska jag släpa iväg mig till gymmet om en stund. Ett spinning- och bodypump-pass står på listan, tagga! Mitt mål är att träna gärnet och sedan äta en bamsestor middag när jag kommer hem, mums.

In her eyes was fierceness


27e januari 2011




Godmorgon alla pigga och glada!
Eller ah, jag hoppas ni är piggare än mig. Mina ögonlock var tunga som stenar när jag vaknade för en liten stund sedan men nu har jag piggnat till. Antagligen är det för att favritens musik strömmar ut genom mina högtalare, hihi.

Nu ska jag upp i köket och göra frukost, dert blir som nästan alla andra mornar havregrynsgröt med bär, grönt tè och ägg! Hasta la vista! :D

Life wothout love is oh, so lonely



För mig är det ganska ofattbart att en liten kille på 10 år sjunger denna låten med en sån otrolig kraft och känsla. Jag kan knappt fatta det själv när jag lyssnar på denna underbara låten, Who`s loving you. Så otroligt vacker och förbryllande, jag älskar den, jag bara älskarälskarälskar den!

Vad väntar ni på?? Klicka på play och njut för sjutton! :D

Off to the gym!


Slängde ihop en god och nyttig smoothie gjord av banan, hallon, kiwi och blåbär. Sedan toppade jag den med musli och russin, hur gott som helst!

Idag började jag och plugga till min samhällsprov som jag ska ha nästa fredag och jag vill spy på det redan nu, det är gaalet mycket som vi ska kunna. Det får bli plugg när jag kommer hem igen för nu ska jag iväg till gymmet och köra kondition innan det blir ett yoga-pass med Malin, off!

Scared of the unreal


Jag skulle så gärna vilja veta vad som händer i hjärnan när man utvecklar anorexia. Hur kommer det sig att man svälter sig själv? Hur kommer det sig att man ser sig tjock i spegeln när man är smal? Vart kommer hatet och rädslan för mat ifrån? Kan man göra något som gör att chanserna är mindre att man utvecklar anorexia?

Miljontals frågor som svävar runt i mig själv som jag skulle vilja ha svar på. Jag hade höga förhoppningar på psykologi-lektionerna i skolan för jag trodde att det var just detta vi skulle läsa om, men jag hade fel.

Tänk er själva att gå från frisk och älska mat till att vilja rasa i vikt och mår illa bara ni tänker på mat? Jag tycker det är läskigt att man kan utveckla ett beteende som gör att man slutar äta, rasar i vikt och ser sig själv som tjock.
Jag är rädd, yo es miedo, som man säger på spanska. Är ni det med eller är jag ensam?

26e januari 2011


Cardigan - H&M, Linne - Åhlèns, Örhängen - Glitter och Ring - H&M.

Godmorgon solstrålar! Vill ni höra en rolig historia? En tjej som heter Caroline är uppe tio över åtta på sin lediga dag och ska snart iväg till skolan. Jag tror aldrig det har varit så segt att behöva gå upp halv åtta som idag, jag är ledig som jag är varje onsdag men jag måste gå på engelska- och mattestugan.

Efter det ska jag och Milen till ett cafè och plugga, sedan blir det gymmet med Malin! :D

On the top of my list


Vad som står högst upp på min önskelista just nu. Är ute och letar som en galning efter ett långt och stilrent halsband, ska in på Gina Tricot imorgon bestämde jag just precis!

Fuck, Sverige förlorade. Trodde denna tisdagen skulle bli bättre än detta men icke. Men det som jag blev glad över var att de inte gav upp och fortsatte in i slutet, Danmark vann med tre mål och i handboll är det ingenting. Nu är det Frankrike som väntar, världens bästa handbollslag. Vinst eller förlust? I`m ready!

Bra tisdagskväll


Nyss hemkommen från gymmet, magen kurrar och maten är i ugnen. Jag har en känsla av att denhär tisdagen kommer bli kanon. God och nyttig middag, Sverige spelar mot Danmark och jag är så taggad som man kan bli. Om det är någon ni hör skrika så är det jag.

Next stop; engelsk grammatik, KILL ME. Talk to you soon!

A different kind of pizza



2 portioner
4 ägg
1 dl mjölk
2 kokta potatisar
+ valfri mängd av grönsaker, ost, salt och peppar!

Såhär gör du din frittata

- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg och mjölk till en jämn smet.
- Skär potatisen i bitar, blanda sedan i potatisbitarna och grönsakerna och osten i smeten.
- Häll din smet i en springform, om ni inte vet vad det är så får ni bilder på det här.
- Baka din smet i ugnen tills den har fått fin färg, 20-30 mintuter.

För mig tog det undefär en halvtimma innan jag var nöjd med färgen och jag höjde även värmen i ugnen den sista kvarten för att jag vill ha den lite bränd. Om ni vill göra den ännu mer mataktig är det bara att stoppa i t.ex. kyckling (tänk på att steka den innan så den blir ordentligt genomstekt) och blanda i kycklingen i smeten.

Jag måste bara säga: Dethär var som en pizza fast mycket nyttigare! How great?!

25e januari 2011


Godmorgon! Idag bestämde jag mig för att lämna sminkväskan stängd och gå till skolan utan smink. Och jag måste säga detta, man kan känna sig jätte osäker över att komma till skolan utan smink för att man är osäker över sin hy. Det vet jag gått och väl, jag är själv oerhört osäker över min hy, men det är ingen som kollar på det egentligen, det är bara man själv som gör det. Tänk att inte behöva stå och sminka er på morgonen utan bara gå upp och sätta på sig kläder och fixa håret? Ge det ett försök.

Alla är en skönhet utan smink!

Gamla serier


Gosh, jag kommer ihåg när jag var som besatt av Melrose Place. Jag vet inte riktigt vad som fångade min uppmärksamhet när det gäller Melrose Place men serien hade detdär som gjorde att jag spenderade en timma i soffan varje dag och kollade på serien. Nu efter vet jag inte riktigt hur jag kunde tycka att det var så bra som jag gjorde, det hände ju i princip samma sak hela tiden?

Men jag kommer ihåg att Jake var min absoluta favorit, kunde inte sluta stirra på hans muskulösa armar.. Har ni någon favorit bland de gamla serierna på bilden?

Långpromenad


Jag avbokade mitt spinningpass idag och gick ut på en långpromenad i en timma istället med favoriten i hörlurarna, jag behöver variation ibland för att kunna hålla igång med spinningen. Att varje gång man sätter sig på cykeln veta att man kommer behöva jobba stenhårt tär på mig väldigt mycket, därför kan det vara skönt att få en annan sorts inte lika ansträngande träning ibland. Håller ni med mig?

Låg koncentration = bloggar ifrån mobilen?

img_8606 (MMS)

Samhällslektion, om EU. Jag sitter verkligen och kämpar med att koncentrera mig och verkligen lyssna men som ni kanske förstår så går det inte så bra eftersom jag just nu sitter med mobilen och bloggar? Ha ha..


24e januari 2011



Godmorgon solstrålar! Vad tycker ni om denna bilden som Sara har fotat?
Jag gillar den starkt! Örghänget som jag har på mig har jag bara ett av, anledningen är för att klantiga jag har slarvat bort det andra. Bra där!

Måndag, ny vecka. I eftermiddag sitter en nervös Caroline och skriver ett matteprov och hoppas på att jag ska få VG så att jag har en stor möjlighet att få VG i Matte B. Åh fattar ni hur glad jag blir om jag får VG i matte?? :D

Bussy girl


Hej på er! Jag vet att min uppdatering har varit rutten idag och jag ber så hemskt mycket om ursäkt men det finns dagar då jag verkligen inte har tid att skriva. Jag har kollat på min väns handbollsmatch, tränat, återigen kollat på handboll och pluggat denna söndag. Det är inte först förens nu jag kan sätta mig ner framför datan en stund innan jag måste gå och lägga mig och läsa i min bok som ska vara utläst tills på tisdag. Vart tar all tid vägen?!

Nu ska jag läsa bloggar och sedan blir det att bädda ner mig i sängen och försöka få många timmars sömn inför skolan, matteprov. Sov sött!

23e januari 2011

Hello sunshines! Jag har precis fått i mig mat och ska snart åka iväg till gymmet för ett yoga-pass, blir lite konditionsträning innan också. Förhoppsningsvis så är yoga-passet lika jobbigt som förra gången så att man får upp flåset och känner några svettdroppar rinna ner ifrån pannan.

När jag kommer hem blir det att bädda ner sig i soffan och kolla på när Sverige spelar med god mat, är taggad till tusen!


Förhoppningsvis kan jag göra detta inom en snar framtid? Ha-ha.. Ovig som jag är så lär det ta år innan det händer.

Träning, mys, handboll och underbar vän!

Den osminkade sanningen, haha. Iallafall, snart ska jag kila ner till bussen och åka iväg till min vän för träning och mys! Sverige spelar ju idag också mot Serbien så klockan sex sitter vi spikade framför teven laddade till tusen för en dunderbra match av Sverige!

 

Hoppas ni får en underbar lördag så hörs vi antingen lite senare idag eller imorgon när jag kommer hem.
Pusspusspuss!


22a januari 2011

Godmorgon! Vad tycker ni om min nya header? Jag vet att jag byter min header huller om buller men jag gillar denna grymt mycket, satt och trixa med den igårkväll. Men det är en sak som jag är osäker på och det är om jag ska ha någon text i min header, vad tycker ni?

Nu ska jag njuta av favoritens musik som strömmar ut ur högtalarna innan jag ska och åka till min vän för träning, handboll och allmänt mys! Glöm nu inte att ställa fler frågor i min frågestund, de som frågar får deras blogg länkad här i min blogg ;)

Ska jag byta tillbaka till min gamla eller ha min nya kvar?




Svar på frågestunden, del 1

När du sökte till modell så var man tvungen att vara 170 cm lång? Var man tvungen att vara över den längden eller kunde man vara 170 cm exakt?

Svar:
När jag sökte som modell så var man tvungen att vara 170 cm lång, man fick inte vara kortare och det gäller forttfarande. Hos alla modellagenturer så måste tjejer vara mellan 170 - 180 cm.

Hur länge sedan var det du sökte till modellbranschen?

Svar: Jag ansökte till Avenue Modeller lite innan sommarlovet 2010, så det är inte så längesedan!

Hur lång är du?

Svar:
Jag är 1,73. Önskar att jag hade varit 1,76 istället!

Har du några andra artister du gillar förutom MJ?

Svar: Haha även om jag är helt galen i MJ så är det klart att jag gillar andra artister. Rihanna, Celine Dion och Pink lyssnar jag på ofta när jag inte lyssnar på MJ. Vilket inte är så ofta, haha.

Om du hade fått chansen att träffa Michael Jackson eye to eye, vad hade du då sagt till honom?


Svar: Min favoritfråga hittills, asbra fråga!
Vad jag skulle sagt till Michael Jackson skulle varit hur mycket han betyder för mig, hur mycket han och hans musik har förändrat mig till det bättre. Att han är min förebild, hjälte och min största idol. Frågan är bara om han skulle förstått vad jag skulle ha pratat om för jag skulle antagligen gråtit floder av glädjetårar och förmodligen skulle jag skrikit så mycket att jag inte skulle kunnat prata och inte fattat att jag står just nu och pratar med Michael Jackson. Men förhoppningsvis så skulle jag kunnat säga hur mycket han har förändrat mitt liv, förändrat världen och musikindustrin.

Hur gammal är du?

Svar: Jag är 17, 18 i mars!! :D

Vad är dina hobbies ?

Svar: Träning, umgås med vänner och lyssna på musik!

Alla de som har frågat: Malin och Rebecka!

Det är inte försent att fråga fler frågor, gör det här om du vill bli länkad här i bloggen!

Slutkörd


Jag är helt slutkörd i huvudet efter att ha suttit och pluggat matte i 3 timmar, jag behöver inte ens skriva hur trött jag är på matte just nu. Men det är så jäkla skönt att ha det mesta gjort!

Vad som väntar nu är att jag ska ner och byta om till varmare kläder för en kväll i stan. Ska träffa min vän för en mysig middag på ett cafè, perfekt fredagkväll! Innan dess måste jag också hämta ut en film på Stadsbiblioteket så jag tar en tidigare buss så jag kan gå runt och kika lite i stan också, off!

Plugg på ingång

Hello sunshines! Det var så skönt att komma hem idag ifrån skolan, känslan att veta att man har helg är oslagbar. Dessvärre så vet jag att jag kommer behöva plugga en hel del som svider, matteprov på måndag. Yippiyei!

Innan jag sätter mig ner med matteboken så ska jag njuta några minuter till av min favvo, bara lyssna på musiken och försöka komma på hur jag ska förklara i ord vilket geni du är är ganska så underbart. Talk to you later!


En bild som Sara tagit på mig, tummen upp eller tummen ner?

21a januari 2011


Örhängen - Glitter, Armband - Gina Tricot och Tröja - H&M. Tummen upp eller tummen ner åt mig outfit?

Godmorgon solstrålar! Jag vet inte hur länge jag spenderade på mitt hår imorse tills jag bestämde mig för att det inte ville samarbeta idag så jag satte upp det i en toffs. Vet ni hur skönt det är att inte behöva ha 1547 hårspännen i håret när jag ska ha det uppsatt?! ;)

Två lektioner idag och sedan är det helg, helskotta vad skönt det ska bli! Berättar om helgens planer när jag kommer hem, pusspusspuss!

Glöm inte min frågestund, alla som frågar frågor blir länkad här i bloggen!

Happy with a smile on my lips

- Träningsverk imorgon, CHECK!
- Skrikit halsen av mig under Sverige-Polen, CHECK!
-
Motstått frestelsen att ta sylt till pannkakorna, CHECK!

Jag är faktiskt stolt över mig själv, jag tog annat tillbehör till pannkakorna idag vilket jag ska visa er inom en snar framtid här i bloggen! Jag har nu sluppit att få i mig en massa onödigt och onyttigt socker, how great?! Känner att jag nu har gott samvete efter att jag har ätit pannkakor vilket inte händer ofta :D

Min kväll kommer att spenderas med favoritens musik i högtalarna, jag vet redan nu att jag kommer somna lycklig med ett leende på läpparna. Lovely.



Don`t forget!

Hello sunshines!

För en sekund sedan så bokade jag även in mig på 30 minuter spinning, så nu blir det först en halvtimmas spinning och sedan Bodypump i en timma. Har jag kanske tagit vatten över huvudet? Hmm... vi får la se!
Det som kommer hända är väl att när jag kommer hem så kommer jag ligga helt död i soffan med goda pannkakor i handen, mumsfillibabba :D

Glöm inte att ställa frågor i min frågestund, de som frågar får en länk här i bloggen!


På tal om mat, det är galet vad sugen jag blev på tacos när jag såg denna bilden. Mummmms!

BLACK


20e januari 2011


Ringar - Glitter, Gina Tricot och Guldfynd
Tröja - H&M

Godmorgon! En dag i skolan väntar och sedan blir det att träffa min vän, har inte träffat henne på ett tag så det kommer nog bli toppenbra. En god sallad på något cafè och sedan väntas en hårt Bodypump-pass i gymmet, bra torsdag!

Varför sitter jag fortfarande här och babblar, min sjuts går ju snart! Ciao! :D

Freaking amazing



Världsklass på högsta nivå, säg mig någon som rör sig såhär. Säg mig någon som sätter alla steg genialt, utan något litet fel och gör så att man tappar hakan. Ni som påstår att Michael Jackson inte är världens bästa dansare, här har ni beviset!

I väntan på middag - Masterchef USA


Magen kurrar och jag bara väntar på att mamma ska skrika ifrån köket att maten är klar. Hatar när jag är hungrig, kan i princip inte göra någonting. Inte koncentrera mig, plugga, tänka, jag kan inte anstränga mig överhuvudtaget. Det bästa vore om jag satte mig framför teven med en filt och det är precis vad jag ska göra nu. Ska kolla på Masterchef USA, riktigt bra faktiskt. Jag tror det är Gordon Ramsay som gör hela underhållningen, haha. Någon av er som kollar på det?

Räksallad


Jag slängde ihop denna goda räksalladen till lunch idag, här nere kommer receptet!

Det enda ni behöver är räkor, valfria grönsaker, ett kokt ägg, keso och lite majonäs. Jag valde att ha i sallad, tomater, gurka, advokado, paprika och oliver. Sedan är det bara att koka ägget och blanda allting så har du en god och nyttig lunch :D

Dags för plugg!

Jag åt en galet god räksallad som jag gjorde själv precis, yummie. Jag kommer lägga ut receptet här på bloggen senare idag, don`t worry!

TO-DO LIST:
- Plugga engelska
- Läsa psykologiläxan
- Städa mitt rum
- Hitta ett gott recept till middag

Jag hoppas innerligt att jag hinner bocka av denna listan ikväll. Nu väntar intensivt pluggande med engelsk grammtik, pepp tjej?? Noooooooo.


19e januari 2011


Godmorgon solstrålar! För det första vill jag börja med och säga att jag är väldigt sur för att våran skola har studiedag på våran lediga dag, för det andra så är jag ännu mer sur över att jag och Jessika satt fyra timmar i Skandinavium igår för att få se Sverige förlora.

Iallafall, innan jag sticker iväg på ett spinning- och S-corepass så ska jag lyssna på favoriten och bara slappa innan det väntar intensivt pluggande när jag kommer hem. Talk to you later!

Psst..! Glöm inte att fråga frågor i min frågestund, alla de som frågar får en länk i bloggen!

Mobilblogg: Snart handbolls-VM!

img_5245 (MMS)

Sitter nu i skolan och fantiserar om mat, är galet hungrig! Som tur är ska jag och Jessika till Subway snart och ta med oss mat till skandinavium, mums. Snart väntar en hel kväll med handboll, hur bättre kan det bli? :D


In her eyes was proudness


18e januari 2011


Fotograf: Sara Modell: Jag

Godmorgon finisar! Idag har jag en fullproppad dag framför mig. Jag önskar att jag kunde säga att jag inte ska till skolan men det är iallafall dit jag ska först och ta mig igenom ett naturkundkskapläxförhör, sedan ska jag och Jessika till Skandinavium och kolla på handbolls-VM! Sverige spelar ju inte förens kvart över åtta så vi hinner se de andra matcherna också.

Jag älskar dagar man vet att man har fullt upp, gör ni det också? :D Off to school!

Facebook = tjuven när man pluggar

Hello sunshines!

Jag har varit fullt upptagen sedan jag kom hem från spinningpasset. Ätit middag, pluggat, pratat med min bästa vän i Stockholm och nu sitter jag och pluggar igen. Vet inte om mitt pluggande är så effektivt eftersom både Facebook och Two and a half men är på. Borde jag stänga av? Ja. Vill jag stänga av? Nej.

Busig tjej, hihi. Nu ropar evolutionen på mig, off!


Vilka är era "plugg-bovar?" Kanske är det mobilen som plingar hela tiden och ni känner att ni måste svara? Är det kanske musiken som tar bort eran koncentration? Eller har ni samma "plugg-bovar" som mig? ;)

Gör mig redo för ett hårt träningspass


Jag är nyss hemkommen ifrån skolan och har fått i mig en smoothie och lite nötter, ska snart iväg på ett spinningpass. Det börjar redan kvart över fem och håller på till fem över sex så kommer komma hem en timma tidigare idag, så himla skönt.

Nu måste jag dra på mig träningskläderna, jag tror jag är redo för ett jäkligt hårt träningspass!

Förresten! Ställ mer frågor i min frågestund, alla de som frågar får en länk! ;)
Du kanske vill fråga om min träning, vad jag tränar, hur jag tränar, träningstips?
Mattips, vad jag äter, favoriträtter?
Eller om Michael Jackson kanske?
Det är bara att sätta igång och skriva!

Älskar att det aldrig tar slut



Jag blir lika glad varje gång jag lyssnar på en låt som jag inte har hört av Michael och jag blir helt stum av den. History är en av dem, låten är så underbart vacker och den har blivit en av mina absoluta favoriter. Jag älskar att det aldrig tar slut.

17e januari 2011

Vad tycker ni om denna bilden Sara har tagit på mig? Jag fullkomligt ÄLSKAR den!

Godmorgon solstrålar! Idag har jag inte glömt bort min tandläkartid, awesome. Det enda som svider lite är att jag börjar egentligen halv tio och jag behöver gå upp en timma tidigare bara för att jag missa min förra tid, bra där!

Iallafall, frukosten är uppäten och magen skriker längre inte efter mat. Hittills har jag fått en bra start på denna tråkiga måndagen, antagligen har det nåt att göra med att favoritens musik strömmar ut ur högtalarna just i detta ögonblicket, hihi.

Sängen lockar

Yogan var jobbigare än vanligt idag, jag fick upp värmen och flåset väldigt mycket. Det droppa även några svettdoppar ifrån min panna som det inte brukar göra under ett yoga-pass, detta gillas starkt!

Redan nu lockar det mig att lägga sig i sängen, stänga ögonen och bara sova. Känner hur tyngden över mina ögon blir tyngre och tyngre, huvudvärken kommer och går. Håller tummarna på att jag inte håller på att bli sjuk. Förresten, åt en jättegod fiskgratäng idag, klicka här för att komma till receptet. Vi hörs imorgon, trött tjej som sitter och bloggar just nu!

Glöm inte att ställa frågor i min frågestund! För att lyxa till det länkar jag alla dem som frågar en fråga ;)



FRÅGESTUND !



Frågestunden håller på tills jag har fått in tillräckligt många frågor, fråga en massvis nu!

Du kanske vill fråga om min träning, vad jag tränar, hur jag tränar, träningstips?
Mattips, vad jag äter, favoriträtter?
Eller om Michael Jackson kanske?
Det är bara att sätta igång och skriva!

Ur mitt smyckeskrin


Två ringar som är inköpta för inte så längesedan ifrån Gina Tricot som jag fullkomligt älskar. Den längst till vänter är en två-ring, något som jag länge velat ha, och man bestämmer själv storleken på ringarna. Men jag måste säga att jag blev förälskad i ringen längst till höger när jag såg den. Snappa åt mig den direkt och ställde mig i kassan med ett leende på läpparna, galet fin.

Dehär två ringarna kommer vara stamgäster på mina fingrar.

16e januari 2011

Godmorgon solstrålar!

Dagens to-do list:

- Plugga
- Träna
- Rensa ur mitt rum ännu mer
- Sortera mina bilder
- Blogga! ;)


Just nu är jag väldigt pepp på att klippa lugg igen, fast ändå inte.. Men jag älskade min frisyr när jag hade långt hår och lugg, tycker det är galet snyggt med lugg men damn vad jobbigt det är när man vill att den ska växa ut!

Ha en bra lördagskväll!

Snart kommer min vän hit och vi ska bara ta det lugnt och bara umgås. Jag hoppas jag lyckas övertala henne att kolla på handbolls VM, Sverige - Argentina ikväll ju! Tänkte snabbt bara visa hur jag ser ut ikväll, om jag skulle sammanfatta det så får det bli snyggt och skönt. Ha en bra lördagskväll! :D


Läsarfråga

Kan du inte göra ett inlägg om din "nya" klädstil? :)

Svar: Såklart kan jag göra det! Jag har inte tänkt att göra några jätte stora förändringar, bara ha mer smycken på mig, matcha mina kläder bättre och använda mer färger! Inte använda svart och vitt så mycket som jag gör nu, jag ska välkomna in våren i min klädstil även om det är kallt och vitt ute. Är så trött på vinter, kyla och snö just nu!


Dethär skulle jag lätt kunna ha på mig, enkelt och snyggt med lite färg i.

Different kind of fashion


15e januari 2011

Godmorgon! Igårkväll rensade jag ut min garderob och gjorde iordning på min smyckehylla, nu har jag äntligen koll på vad jag har och inte har. Innan så visste jag inte ens vad jag hade för ringar, armband eller örhängen men nu har jag mycket bättre koll och kommer använda det mycket flitigare!

Ett Box-pass är snart på ingång och jag är lite nervös, hehe.. Ska nämligen gå själv för min vän kunde inte och jag vill inte backa ur för det. Fast om jag känner mig själv så kan det lätt bli så att jag backar ur i sista sekund. Nu är det dags att sätta på sig träningskläderna! :D


First pic from my latest photoshoot


Ändrade planer

Jag fick ett samtal av min vän som jag skulle träffa ikväll att hon inte mådde bra så vi kan inte ses. Då bestämde jag mig för att strunta i Bodycombatpasset idag eftersom jag har bokat in mig på ett Boxpass och förhoppningsvis får jag plats på spinningen imorgon också.

Istället så ska jag snart åka iväg till torget och kolla på kläder och smycken. Jag kom genast på ett nyårslöfte till mig själv, bättre klädstil. Så nu ska jag åka och fynda en massa, har fortfarande kvar pengar sedan jul :D


Denhär stjortan vill jag gärna hitta på H&M, det kliar i fingrarna när jag ser den!

Mix it

img_1649 (MMS)

Mobilblogg: Jag sitter nu på spårvagnen hem efter att ha ätit på ett café med Milen. Jag mixade min egna sallad och det smakade ännu godare än vad det ser ut att göra. Mumms!


14e januari 2011


Makeup; Puder, concealer och mascara. Örhängen - H&M.

Godmorgon på er! Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Skola, cafe med min vän, Bodycombatpass och sedan träffa min vän i stan. Men bloggen ska icke få lida för det, mobilen har jag med mig som jag ska blogga ifrån!

Vad är era planer för idag? Myskväll, party, bio kanske? Easy A är ett hett tips! Nu måste jag kila, vi hörs om ett tag!

I can never thank you enough



Min hjälte, min förebild, en av de viktigaste personerna i mitt liv. Vad skulle jag ha gjort utan dig, utan din musik? Ärligt talat så vet jag inte, jag vet faktiskt inte. Tack för att du kan få mig på så bra humör och lycklig.

I`ll be there, underbar låt och detta uppträdandet kan jag inte sätta ord på. Jag låter uppträdandet, dansen och Michaels röst tala för sig självt.

Hur jag gick till väga för att bli modell

En läsare bad mig skriva ett inlägg hur jag gick till väga för att bli modell hos Avenue Modeller, här kommer det!

Jag tror jag har skickat in bilder till nästan alla modellagenturer som man känner till i Stockholm och Göteborg, jag blev kallad till ett personligt möte med Mikas men längre än så gick det inte. Och det var steget som jag tog att skicka in bilder till Avenue Modeller som förändrade mitt liv och uppfyllde min dröm.

Här nere kommer bilderna jag skickade in och vad man ska skicka in för bilder till en agentur. Tyvärr hittade jag inte min kroppsbild men en sådan ska man också skicka in.


Bara några minuter efter att jag skickade in mina bilder så fick jag ett svar och i det stod det att de ville träffa mig personligt. Jag tog mitt pick och pack och åkte till dem på den bestämda tiden. Klantiga jag hade inte på mig klackskor som jag skulle haft första mötet, så glöm ej det!!

De tog några "vanliga" bilder på mig och sa att de skulle höra av sig så fort alla hade kollat igenom bilderna och det var också då jag skulle få beskedet om jag skulle få komma tillbaka eller inte.
Jag tror det tog en vecka innan jag såg på mobilen att de var dem som ringde och de enda orden jag kommer ihåg ifrån telefonsamtalet var "vi alla är väldigt intresserade av dig, vi skulle vilja att du kommer tillbaka hit och så tar vi några fler foton och efter det så kommer du få besked om du blir antagen eller inte."

Överlyckliga jag gick tillbaka till dem, tog fler foton och sedan fick jag prata lite med en av dem. Som ett bakslag så fick jag höra att jag kanske behövde gå ner i vikt om jag skulle blivit antagen om jag inte hade det måttet kunderna kräver. Det första jag gjorde när jag kom hem var att mäta mitt mått där rumpan står ut mest och tack gode gud att jag hade det måttet som kunderna krävde!

Fylld av glädje ringde jag tillbaka och sa att jag hade måttet som behövdes och de la upp bilderna som de tagit på mig på hemsidan, jag hade nu fått en egen portfolio och jag var äntligen modell.

Hoppas du är nöjd med inlägget och tar nu steget och skickar in bilder! :D

Bodystep och S-core pass


Hej på er! Hur kommer det sig att det plötsligt har blivit kallt igen? Iallafall, jag sitter nu och äter mellanmål innan jag ska ta bussen iväg till gymmet för ett Bodystep- och S-corepass. Det var längesedan jag var på Bodystep så vi får se hur det går. Antingen går det bra eller åt skogen, haha. Brukar ni köra Bodystep?

Förresten, ett inlägg om hur jag gick till väga för att bli modell kommer upp här ikväll, hinner tyvärr inte lägga upp det nu!

Tävling hos Dennism



Jag är med i en tävling på Dennism blogg om att vinna ett presentkort på H&M för 500 kronor, var med du och tävla också! Gå bara in på hans blogg och följ instruktionerna :D

Black and white


13e januari 2011


Min frukost idag: Havregrynsgröt med mjölk, kiwi och hallon. Tipstipstips! Och såklart det vanliga, en kopp grönt te.

Godmorgon på er! Idag är jag inte alls lika trött som jag brukar vara på torsdagar, skönt. Spanskaredovisningen blev flyttad till idag istället så ni får hålla tummarna idag istället. Men glöm inte att bara hålla den vänstra tummen, högra ger otur!

Nu väntar en dag i skolan, ciao! :D

Just nu; Natur och Michael Jackson


Såhär ser det ut på mitt skrivbord just nu. Favoritens musik strömmar ut ur högtalarna och jag försöker få in kunskap om Evolutionen i naturkunskap i mitt huvud, går faktiskt ganska bra. Dock borde jag stänga ner facebook.. Äh! Det strunat jag i totalt, lite pauser då och då måste man ju ta.

Förresten, eftersom många bloggar har Dagens blogg funderar jag också på att börja med det. Vad säger ni? Följa strömmen eller köra mitt egna race?

Sugar sweet shoes


Jag har gått och förälskat mig i dehär sockersöta sommarskorna från H&M. Jag kan tänka mig själv i dehär skorna i Aruba med jeansshorts och ett linne, åh.. Sommar, sol, värme, bad, brun, turkost hav och kritvita stränder! Behöver jag säga att jag längtar ihjäl mig?

Jag tipsar; Gott och nyttigt mellanmål


Dethär är allt ni behöver för att slänga ihop ett gott och nyttigt mellanmål. Skär bananerna och jordgubbarna i små bitar och blanda det sedan med en klick av keso. Voila! Färdigt på bara några minuter :D

Ni som har testat, vad tyckte ni?

12e januari 2011



Har denna dagen börjat bra? Eh, nej. Bussen kom inte imorse, kom en halvtimma försent till doktorn, när sjuksköterskan skulle ta blodprov hittade hon inte venen först så hon letade och letade och jag satt där och försökte att inte börja böla för det gjorde förjävla ont, skulle låna om en bok men biblioteket öppnade en halvtimma senare.

Gaah, jag har inte höga förhoppningar på denna dagen. Har eran dag startat bättre?

Avslutar kvällen med min favvo

Jäklar vad Bodycombat är bra träning! Ett pass jag verkligen rekommenderar er att gå på. Ni får både kondition och styrka på ett roligt sätt vilket är väldigt viktigt, det blir mycket lättare att ta steget och boka och sedan åka iväg och träna tills man inte orkar mer. Håller ni med mig?

Just nu strömmar favoritens musik ut ur högtalarna och ikväll ska jag bara ta det lugnt, inte göra någonting och gå och lägga mig tidigt. Även om jag är ledig imorgon så måste jag gå upp innan sju ändå, segt.


Vad tycker ni om denna bilden som Sara har tagit på mig? Gillar den starkt, speciellt gallret emellan vilket gör bilden lite annorlunda. Hiss/diss?

I'm ready for a hard workout


Jag låter rubriken tala för sig själv, det är nämligen dags för mitt andra Bodycombat pass och jag är så redo som jag kan bli. Ska snart ta och byta om till träningskläder och ta bussen till gymmet. Från kvart i sju till kvart i åtta kommer jag vara fullt upptagen med att sparka och slåss i luften, grymt!

Fruitmix

Jag braka ihop ett dunder gott och nyttigt mellanmål när jag klev in innanför dörren för ett tag sedan. Tänkte dela med mig av det här under.

Du behöver; 1 kiwi, flingor, hallon, linfrön och fil. Värm hallonen i mikron och skär kiwin i bitar. Sedan häller du upp filen i tallriken och häller över lite flingor. Toppa sedan med de varma hallonen som har lämnat efter sig smaskig saft, kiwibitarna och linfröna. Klar`t! Nu har du gjort ett gott och nyttigt mellanmål, tummen upp.


Ni som testade detta mellanmål, vad tyckte ni? :D

11e januari 2011


Makeup; Mascara, puder och conealer. Örhängen är från Glitter.

Godmorgon! Jag belönade mig själv med en äggmacka till frukost, mumsigt. Nu har jag en skoldag framför mig, en massa kunskaper ska in i hjärnan och jag har en spanska redovisning nu direkt på morgonen. Ja ni hörde rätt, på spanska. Ehe, jag kommer stå och skaka. Önska mig lycka till!

She's Just A Lover



En av mina många favoriter, In the closet. Michaels röst är helt gudomlig och den ger en lugnande känsla, denhär låten kan spelas många timmar i mina högtalare. Ikväll kommer mina högtalare spela denna låten som ett avslut på denna dagen, dunderbra slut på denna tråkiga måndagen.

Top Model, cicle 15

Jag är fullkomligt slutkörd, men träningen var så galet bra som vanligt. Om ni vill ge er själva en utmaning ska ni köra 45 minuter spinning, det är svinjobbigt men känslan efteråt är oslagbar.

Top Model är det som visas på teven just nu, det verkar vara den bästa säsongen. Italienska Vogue, holy crap. Tänk att vara på omslaget av Italienska Vogue, drömmen! Kanske är det jag som pryder detta omslag om ett par år? Hihi man kan ju alltid drömma.



Workout


Nu ska jag snart bege mig ut i kylan och åka iväg till gymmet. Lär få sätta på mig ett antal lager av kläder, fryser redan nu. Spinningpass är det som står högst upp på listan! Det var längesedan jag var på detta spinningpasset så jag kommer antagligen komma hem helt död och parkera mig framför teven i soffan. Off!

Börja träna & äta nyttigt, steg 2



Då var det dags för steg 2! Har startat en ny kategori "Kom i form" där dehär inläggen kommer ligga. Har du inte läst steg 1? Då gör du det här och här.

Börja träna: Nu har du kommit igång med träningen och det är dags att öka tempot, tiden och antal gånger. Nu ger du dig ut på en powerwalk i 30-40 minuter 4 eller 5 gånger i veckan. Lägg in musik med fart i på din ipod eller mobil så du har ett tempo att gå efter. Klicka in dig här för bra musik med fart i.

Börja äta nyttigt: Läsken är nu borta, visst var det inte så svårt? Nästa steg är nu att minimera intaget av sötsaker. Ge dig själv en belöningsdag 1 gång i veckan, lördag är en bra dag. Då har du något att se fram emot när du kan sätta dig i soffan med en godispåse och känna att du förtjänar allt godis du har plockat med dig. Se bara till så att du inte köper allt för mycket godis, det blir lätt att man tänker "men jag har ju inte ätit godis på hela veckan så då kan jag ju ta dubbelt så mycket."

Inget att göra?
Börja då med steg 2 redan nu! ;)

10e januari 2011


Look today; Ring - H&M, tröja - H&M.

Godmorgon! Skolväskan packad och gjort mig iordning för skolan. Nu är det bara att kila iväg ner till bussen och invänta en vanlig skoldag, det kommer kännas väldigt konsigt. Jag har blivit van vid att gå upp när man vill och bara sätta sig i soffan med en stor frukost och vänta på vad dagen har att bjuda på. Börjar ni också skolan idag?

Vi hörs när jag kommer hem, fierce and löve.

Sista lovdagen



Nyttigt söndagssnacks och favoritens musik strömmar ut ur högtalarna, skola imorgon. Suck, jag är verkligen inte redo för tidiga mornar. Jag skulle behövt en vecka till att få sova ut och inte göra någonting. Tidig läggning blir det idag, har en bok som ligger och stirrar på mig som måste läsas ut inom en snar tid.

Fierce and löve.

Body Butter



Om ni letar efter ett bra body butter som luktar gott är det The Body Shop som ni ska kila iväg till. Jag inhandlade detta body butter i fredags med lukten av jordgubb och jag är helt förälskad i den, den är som godis för mitt luktsinne. För att inte tala om hur len huden blir efter man har smörjt in sig, yummie.

Hemma från plåtningarna

Hello sunshines! Plåtningarna idag gick jättebra! Är riktigt nöjd med de bilder jag fick se. Men jag måste säga att den första plåtningen gick bättre än den andra, jag varierade mig mycket mer med poserna än i andra men jag får se det som att jag är där för att lära mig. Att utvecklas som modell är det jag jobbar på just nu och jag har märkte efter dehär plåtningarna att jag har utvecklats enormt mycket. Så just nu är jag väldigt glad och stolt över mig själv, fick även med mig en klänning hem som jag hade på mig, visar upp den här i bloggen någon dag!

Nu blir det plugg, skolan börjar imorgon. En veckas lov till hade passat bra?


9e januari 2011


Min start på dagen: Äggröra med paprika, champinjoner och tomat. Sedan lite keso till det. Recept? Kommentera isåfall.

Ehe.. Godmorgon på er! Eller? Det kanske är lite för tidigt för att säga det än. Men jag är iallafall uppe och är pigg som en mört! Okej.. detdär var kanske att ta i men idag väntar iallafall en väldigt rolig dag, plåtningsdags!

Nu måste jag göra mig iordning, hoppas ni får en underbar söndag så hörs vi när jag kommer hem igen. Önska mig lycka till!

Will you be there



Jag ska avsluta denna lördagskvällen med att lyssna på Will you be there, världens bästa låt. Mina ögon kan inte låta bli att fyllas med tårar när jag lyssnar på denna låten, den är så fruktansvärt vacker. Nu längtar jag till att bara stänga mina ögon och lägga mig ner i sängen med världens bästa i öronen, går inte att få ett bättre slut.

Amazing thai

Idag så åt jag som sagt på en resturang med mina vänner, Amazing Thai heter den. Jag måste bara säga detta, maten var hur god som helst. Rekommenderar den verkligen! Man kan äta buffè för 175 kronor och då får man ta hur mycket man vill, plus att man får glass och frukt till efterrätt som ingår.

Först så fick man ta av en grönsaksbuffè, sedan så fick man ta kött och nudlar eller ris. Efter man har tagit det så gav man sin mat som man har tagit till en kock som stekte maten mitt framför ögonen på än, gillade det starkt mycket. Jag vet inte varför men det blev mycket mysigare då och stekta grönsaker är sååå gott :D Här kommer lite bilder ifrån idag!


Min mat! Grönsaker, räkor, kyckling, kött och fläsk. Mums!


Fina vänner!


Photoshoot


Bild ifrån plåtningen i Jönköping, en av flera "lookar" som jag hade.

Som sagt så skrev jag ju i förra inlägget att jag ska träffa fotografen som ska plåta mig imorgon idag innan jag sticker iväg till stan. Det är ett företag som ska ha sina slutfotograferingar och de vill ha mig som modell, glad tjej eller vad?! :D

Det är två plåtningar som jag ska göra, och jag hoppas på att bilderna blir de bästa som jag har tagit. Behöver verkligen fler bilder till min portfolio. Idag så ska jag kolla på internet och ha några färdiga poser som jag kan utgå ifrån, jag ska verkligen vara grym på denna plåtningen. Det är min inställning, jag längtar tills imorgon!

Resturang med vänner

img_9833 (MMS)

Asjobbig träning och super trevlig fotograf, underbart! Nu sitter jag på bussen till stan och lyssnar på min favorit, kärlek. Kika in här klockan 5 för att få veta mer om plåtningen imorgon!


8e januari 2011

Godmorgon solstrålar! Filmen igår var riktigt bra, man fick sig ett gott skratt. Jag och Malin kom också fram till att vi har en jäklans massa filmer som vi vill se på bio, awesome.

My plans: Träning, möta upp fotografen inför en plåtning som jag ska ha imorgon (berättar mer snart!), resturang med vänner, hem till en vän.

Fullspäckad lördag, perfecto. Det kommer komma upp några inlägg under dagen, hoppas ni får en superbra lördag. Det ska jag ha, pusspusspuss!


Bild ifrån igår när vi väntade på biografen, visst är vi snygga? ;)

Movie night


Bilden sammanfattar vad jag ska göra ikväll, nämligen bio med Malin. Eftersom det är galet kallt ute och jag fryser tårna av mig så fort jag går ut så ska det bli skönt med att sitta inne i värme och förhoppningsvis kolla på den bra film. Någon som har sett Easy A?

Nu måste jag kila iväg till bussen, innan det måste jag sätta på mig flera lager av kläder vilket kommer ta ett tag. Ha en bra kväll!

Sweet Intentions


Jag klickade mig in på H&Ms hemsida och hittade en massa sött ifrån deras nya kollektion Sweet Intentions, det blir nog att klicka hem ett par klädesplagg. Klicka er in och kolla själva!

7e januari 2011

Godmorgon på er!

Det är så skönt att vara hemma, kunna vänja sig vid vardagen innan skolan börjar. Eftersom jag hade tänkt att träna gärnet nu på lovet på gymmet så får jag träna riktigt ordentligt nu när skolan har börjat, redan imorgon börjar jag!
Idag ska jag bara ta det lugnt efter 5 dagars skidåkning.



Vad tycker ni förresten om Black Eyed Peas nya låt? Jag gillar den starkt! Om den inte gör det redan så spelas den nog snart på alla nattklubbar, eller vad tror ni?

On my way home

img_7404 (MMS)

Awesome, tåget är igång och nu är det dags för läsning. Senare ikväll blir det att njuta av favoritens musik, man får ju göra det bästa av denna tågresan. Vi höres imorgon när jag kommer hem, fierce and löve :)


I väntan på tåget

Hello sunshines! Jag sitter just nu i receptionen och håller tummarna att tåget inte ska vara försenat, det snöar som sjutton ute! Förra gången min pappa och bror skulle åka hem var tåget 6 timmar försenat?! Kul, plus att maten var slut. Om det händer nu så smäller jag av, haha. Nu ska jag fortsätta hålla tummarna att tågresan går smidigt, talk to you soon!

Dinnertajm!

img_5438 (MMS)

Nu är det dags för middag, min mage kurrar efter fisk så det är vad jag ska beställa ikväll :D


5e januari 2011

Hello sunshines! Allt bra med er? Det blev mycket skidåkning idag och min käre bror filmade mig även när jag åkte, får se om jag väljer att lägga ut den här på bloggen. Första gången han filmade höll jag på att ramla pladdask i backen så vi fick ta en omgång till, haha.

Snart så ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sedan blir det bowling igen med min bror, time to start kick some ass! ;)




Mat- & träningsdagbok

Jag har bestämt mig för att börja skriva tränings- och matdagbok igen. Började med det men jag tröttande så jag slutade, smart! För en stund sedan så skrev jag ner lite "regler", eller regler och regler, några punkter jag ska följa. Här kommer det iallafall!

- Jag får äta bröd varannan dag, högst en gång per dag. Egentligen så vill jag sluta helt med att äta bröd, anledningen till det är för att det är onyttigt. Men eftersom jag har ätit väldigt mycket bröd i hela mitt liv så är det omöjligt att bara sluta direkt, jag ska trappa ner på det istället.

- Inget godis, chips, kakor, läsk, glass, you name it! fram tills min födelsedag då jag får unna mig. Sedan så blir det bara att börja om igen.

- Äta minst 6 gånger om dagen. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Kommer lägga upp i bloggen om det är någon maträtt som jag tyckte extra mycket om!

- Träna 4-5 gånger i veckan som jag gör nu, ska försöka hinna med 5 gånger i veckan så mycket som det går!

- Nötter och tuggummi får jag äta som snacks.

Oroa er inte, jag kommer uppdatera varje dag hur det går. Men jag har en känsla av att äta så lite bröd kommer bli väldigt tufft. En grov macka med ost och tomat är något av det godaste jag vet :)

4e januari 2011

Jag sitter och drömmer mig bort, det är bara några månader kvar innan jag sitter på planet påväg till värmen. Perfekt start inför sommaren måste jag säga!

Vi har precis kommit hem från poolen, skidåkningen gick riktigt bra idag faktiskt. Jag ramla bara.. 2 gånger, haha. Kan inte ha sett vackert ut, menmen. Ikväll blir det att gå ut och äta tidigare, känner att magen kurrar redan nu så det passar perfekt! Fierce and löve.

3e januari 2011

Hej! Idag gick det bättre med skidåkningen, iallafall på morgnen. I slutet så brast det och jag blev så jäkla sur på mig själv. Det gick ruttet dåligt måste jag säga, och tyvärr fick min pappa och bror ta skiten, haha. Men nu är jag på bättre humör igen!
Snart så ska jag och min bror gå och bowla, det är verkligen hur fint som helst här på hotellet. Vi har bokat bord på hotellets resturang så klockan åtta blir det middag. Tre och en halv timma kvar tills dess... Men nu måste jag kila, bowlingen ropar!


Det var igår som jag hörde hur de spelade introt till Billie Jean i skidbacken, jag var ju bara tvungen att stanna lite och njuta av musiken :D

2a januari 2011

Hej på er! Jag har varit fullt upptagen hela dagen men nu har jag tid att klämma in ett blogginlägg. Jag har åkt skidor nästan hela dagen, hur härligt som helst. Men jag måste bara säga detta, jag måste verkligen se ut som en pajas när jag åker. Tänk er, skidorna lååångt ifrån varandra, utsräckta armar, antingen för böjda eller inte böjda ben alls och jag vet inte hur många gånger jag nästan har ramlat. Iallafall, det måste se väldigt roligt ut :D

Förresten, vad tycker ni om min nya header? Ännu är jag inte klar med designen i menyn, hann tyvärr inte klart med det när jag höll på med headern. Kommentera gärna vad ni tycker om det som är nytt hittills!



Eftersom ni inte kan skratta åt mig när jag åker skidor så får ni skratta åt detta istället :D

Favorite shot


Ha ett fortsatt bra jullov!


Day 12 – This week

Måndags: Tränade med Tove och sedan var det hemmåt som gällde och kvällen spenderades framför teven och datorn. Mysdag.

Tisdags: Mellandagsrea med Malin i stan och sedan stack vi iväg till gymmet, kvällen spenderades också här hemma.

Onsdags: Plåtning med Sara! Bilderna som jag har fått hittills har varit grymma, är så nöjd med dem!

Torsdags: Träffade min vän Milen, blev en massa prat och skratt. Mys.


Här är en till bild från plåtningen med Sara, eran åsikt?


RSS 2.0