Blåbärssoppa

Fy fan vilket jävla fucking jobbigt spinningpass! Jag pressade mig själv tills jag verkligen inte orkade mer, helvete vad jobbigt det var. Men satan vad skönt det är nu!! :D

Min kväll kommer att spenderas med favoriten i hörlurarna och samhällen och en tallrik med fil och blåbärssoppa. Så himla gott! Det perfekta kvällsmålet om ni letar efter något sådant :D


TRÄNINGSDAGS!


Jag behöver ensamtid!

Visst är det skönt när man vet att man kommer komma hem tidigare och vara ensam hemma? Men idag när jag kom hem så var min lillebror hemma och jag blev så irriterad på honom! Saken gjorde det ju inte bättre att han sitter med en Mac dator som han har fått ifrån sin skola.. Jag vill bara poängtera att när jag gick där så fick vi fjuttiga mackor till lunch när de byggde om våran bamba för att vi inte hade pengar.

Varför kan han inte vara ute när jag kommer hem så jag får minst en halvtimma ensam, jag behöver ensamtid! Haha jag kommer gå runt irriterad på honom tills jag sticker iväg till gymmet och det ska jag göra om tre timmar. Jag ska nog hålla mig här nere i källaren... Haha.

Men ärligt talat, visst behöver man ensamtid?! :)

Såhär var min reaktion till min lillebror när jag kom hem och insåg att han var hemma, haha.

 


28e oktober 2010

Godmorgon! När klockan ringde imorse så ville jag bara kasta telefonen i marken och somna om, jag var så trött. Menmen, jag kom upp iallafall och nu sitter jag här och ska snart gå till bussen. Innan det; stoppa ner frukt i väskan!

Vi hörs när jag kommer hem, pusspusspuss! :)


Press on playplayplay



Jag kan kolla om och om igen på denna musikvideo. Den är så kraftfull, den innehåller så mycket. Jag kan inte slita ifrån mig ögonen ifrån dig och varje rörelse du gör resulterar till att jag ryser i hela kroppen. Jag vaknar upp när jag ser denna videon, att det är såhär det ser ut i världen. Hela låten är så klockren, den är så rätt. Hela låten är så fruktansvärt bra.

Jag sitter nu och kollar igenom texten på låten och jag är helt chockad. Hur i helvete får man inspirationen att skriva en sådanhär låt? Jag valde ut här nedan några meningar som jag har fastnat för i låten, så fruktansvärt bra. Jag blir seriöst galen, jag blir galen. Hur kunde vi göra så att vi förlorade denna människan med dens otroliga talang som ingen annan kommer ha. Jag blir arg.

Nu ska jag spendera min kväll med att lyssna och kolla på They don`t care about us. Helt klart.

Beat me, hate me
You can never break me

You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake

Don't you black or white me

Tell me what has become of my rights
Am I invisible because you ignore me?


NEW TRADITON

Hej på er!

Jag tror att jag och Milen satt på Frank`s i nästan sex timmar, det har blivit vår grej att sätta oss på Frank`s på onsdagar och plugga tillsammans med en ceasarsallad. Ååh den är så god, det vattnas i min mun nu haha. Vad jag ska göra nu är att sätta mig ner och plugga engelska och samhäll. Vi har en engelskauppsats imorgon och jag är inte alls bra på grammatik så jag är lite nervös.

Nu är det dags för att proppa in en massa kunskap i min hjärna, see ya! :)


27e oktober 2010

Finns det något medel som gör att ens hår växer dubbelt så snabbt? För jag är så jävla trött på att jag har en lugg som inte vill växa ut så att jag inte behöver hårspännen när jag sätter upp mitt hår. Jag vill ha långt hår och inte med en lugg som inte ens hår till hakan, gaaaaah. Jag ångrar mig jättemycket att jag klippte lugg och att jag klippte av mitt långa hår, dumma dumma mig. Jag saknar att bara kunna sätta upp håret i en toffs eller knut när som helst men nu behöver jag ha med mig 19384 hårspännen i väskan för att kunna göra det.

Jag sitter just nu och undrar vem jag ska ta ut min agression på. Antingen blir det mamma, pappa eller min lillebror. Tror att det blir min lillebror :D

Jag tror denhär bilden är 2 år gammal. Såhär vill jag att mitt hår ska se ut nuuu!


Osäkerhetskänsla

Jag har i hela mitt liv sagt att jag aldrig ska plastikoperera mig men nu under en tid så har jag ändrat mig. Jag känner att om man har chans att förbättra sitt utseende eller om man är väldigt osäker över en kroppsdel så ska man kunna förbättra det. Nu säger jag inte att jag är för att t.ex. göra en fettsugning för att man är för lat för att träna eller att äta nyttigt.

I nuläget så gillar jag inte alls min näsa. Jag är väldigt osäker över min näsa, mitt självförtroende sjunker lite på grund av detta. Nu den senaste tiden så har jag märkt att jag har ett ben på ena sidan av min näsa som gör att den blir sne. Plus att jag har en knöl som jag gärna vill ha bort. Detta är något som jag tänker på konstant och jag ser det så tydligt i spegeln att jag ibland blir väldigt osäker på mitt utseende och jag mår inte bra över det.

Så varför jag vill göra en näsoperation är för att jag vill få bort denhär osäkerhetskänslan och såklart för att se bättre ut. Jag vet inte om jag kommer få mycket kritik för detta inlägget men jag vill göra det så att jag mår bättre helt enkelt och får bättre självkänsla.




Hittade några före och efter bilder från en hemsida. När jag har sett dehär bilderna så blir jag ännu mer sugen på att göra en operation. Källan hittar ni här.

Pluggtid

Sådärja! Jag har både ätit och duschat så nu är jag redo för plugg i en och en halv timma tills Desperate Housewifes börjar. På ett sätt så känns det bra att en tid när jag ska sluta plugga så att jag inte känner att det aldrig kommer ta slut eller att jag sitter och halvpluggar. För mig blir det lätt så att jag sitter och halvpluggar när jag vet att jag har hela dagen på mig vilket inte alls är smart. Jag gillar mycket mer när jag har en tid som jag ska sluta plugga och göra något annat istället! Hur är det för er? :)


Jag har en känsla av att jag kommer bli väldigt uttråkad snabbt..

Färdigtränad

Jag har precis varit på ett indoor walking pass och är helt slut! Ska ta och gå till bussen nu och sedan duscha och så när jag kommer hem. Vi hörs efter det, pusspusspuss! :)

26e oktober 2010

Godmorgon på er! Som vanligt så gick jag och la mig väldigt sent igår så jag är väldigt trött idag. Men på måndagar så kommer ju de bästa tv-programmen så vad ska man göra? Det är spanskan som får lida av det, haha.

Nu måste jag kila upp till köket och stoppa ner frukt i väskan. Jag vetefan vad jag skulle göra utan frukt, haha.
Ha en bra dag så hörs vi senare idag! Pusspusspuss :)


Klantiga Caroline

Jag missa mitt spinningpass för jag trodde att det började tio över sju, men det började tio över sex. Varför händer dethär mig?! För att göra saken bättre så hade jag såklart glömt rena trosor, i sådana tillfällen blir jag så glad på mig själv :D

Istället för ett spinningpass så sprang jag på löpbandet i ett högt tempo och sammanlagt tre minuter i en brant uppförsbacke och väldigt högt tempo. Det blev två minuter på rodden och sedan tjugo minuter på crosstrainern. Den sista minuten körde jag extra snabbt med stort motstånd. Jag älskar att känna hur trött man är precis efter att man lägger av med träningen för dagen! :)


Spinningpass på ingång

Frågade pappa nyss om han kunde sjutsa mig till gymmet och det kunde han. Det är så skönt att inte behöva ta bussen nu när det är svinkallt ute. Det ger mig också mer tid att plugga, just nu så har jag verkligen ingen ork till att få in all denna kunskap i huvudet men jag får nypa mig i skinnet och ta tag i det.

Vi hörs efter mitt spinningpass, jag kommer antagligen vara helt död när jag kommer hem för detta spinningpasset på måndagar är så sjukt jobbigt. Menmen, det gillar vi! :)


25e oktober 2010

Hej på er!

Imorse så fick jag väldigt bråttom så hann inte med att blogga. Vaknade och tog en dusch som jag aldrig brukar göra på morgonen och det var det som gjorde att jag fick så bråttom i slutet. Inte något jag gör om!

Iallafall, fram tills klockan sex så kommer jag att sitta med samhällen och få in all fakta i mitt huvud. Jag vill verkligen få MVG på detta provet, det skulle kännas så bra om jag fick det! Då skulle jag verkligen belöna mig själv med något och kanske mamma eller pappa vill ge mig något extra också, hehe... :D


Kungshamn 22-24 oktober

Jag har haft en underbar helg! Fast huset gjorde inte alltid som vi ville. När vi kom dit i fredags så hade vi ingen värme i huset och vi hade ingen aning om hur man satte på det. Det blev istället så att alla gick omkring med tre par strumpor, tjocktröjor och mjukisbyxor och med sitt duntäcke i princip hela dagen. Det var lite kämpigt att lägga sig ner i sängen när ens lakan var iskalla, haha.

Fredag kväll så åt vi tacos, mumms, och så satt vi och pratade hela kvällen och spelade spel. Det var hur mysigt som helst och detta gjorde vi också på lördag kväll.

Sedan så när vi fick värmen tillbaka efter att en elektriker kom och hjälpte oss i huset så går strömmen så att inte ugnen funkar. Typiskt eller vad?!

Även fast huset inte alltid gjorde som vi ville så var helgen helt perfekt. Den spenderades med ett par goa tjejor och god mat, helt underbart. Här nere kommer bilder från helgen! Jag har lånat dem ifrån Karin, besök hennes blogg vettja! :)






Plugg söndag

Hej på er!

Jag har precis ätit och tagit en välförtjänt dusch efter att ha varit i Kungshamn denna helgen med ett par underbara tjejer. Jag ska berätta allt om helgen men först ska jag byta om till myskläder och sedan ta fram alla pluggbäcker, denna söndagen blir en plugg dag tyvärr. Vi hörs om en stund, puss på er!


En bild ifrån förra gången vi var i Kungshamn.

Favorit i repris

Jag sitter nu på bussen in till stan. Denna helgen är det Kungshamn med goa personer så det blir ingen uppdatering denna helgen förutom på söndag. Nu ska jag bannemej släppa loss och inte vara så jäkla blyg! Eller jag ska försöka iallafall, haha. Ha en underbar helg! Pusspusspuss! :)

22a oktober 2010

Godmorgon!

Det är typ.. storm ute? Jag såg nyss på våran altan att det hade snöat igen plus att det är svinkallt ute. Jag vill inte ha detta vädret än, det ska ju komma i december så man får lite höst innan. Jag skulle helst vilja lägga mig i ett varmt bad med en bok i handen och ligga där hela dagen, det skulle inte vara fel med någon varm dryck heller.

Åh, en kopp frukt tè. Det skulle vara hur gott som helst



Den bästa belöningen för mig

Vi har psykologi idag och då pratade vi lite om vad den bästa belöningen är för just dig. Det första som ploppa upp i mitt huvud var att när har varit på ett hårt träningspass och man kommer hem och god mat står på bordet, jag uppskattar det verkligen till tusen.
Jag skulle gärna vilja betala tillbaka mina föräldrar för det och jag försöker att göra det, men det är verkligen svårt. Lagar mat en gång i veckan ungefär och det uppskattar dom jättemycket så det är iallafall någonting :) 

Dethär är den bästa belöningen någon kan ge till mig, vad är eran bästa belöning?


Tiden har inte räckt till

Hej på er!

Jag har haft fullt upp idag så det är därför uppdateringen har varit så dålig, min tid har helt enkelt inte räckt till. Men nu så har jag ett par smaskiga inlägg åt er!

Jag kom för ett tag sedan hem från gymmet. Idag blev det ett spinning och S-core pass, både skönt och jobbigt. Det ända som var lite surt var att jag kände hur hungrig jag var i mitten av S-core passet och det är inte lätt att träna när man är hungrig.. Vad har ni hittat på idag denna kalla torsdag? :)


En bild som min vän Hanna har tagit på mig, gillar den starkt!

SNÖ I OKTOBER - INTE OKEJ



Jag sitter i skolan just nu och jobbar med vårat engelskaarbete. Är det bara jag som har sett att det har SNÖAT?!?! Vad i helvete, det är oktober!! Det ska inte snöa i oktober, det ska snöa i december! Den kallaste vintern på 1000 år kan nog stämma, tur att man åker bort över jullovet till värmen :D

21a oktober 2010

Godmorgon!

Brrrr.. kan man gå till skolan i myskläder och i sin morgonfrisyr? Jag vill verkligen sitta kvar här i soffan för evigt och svepa in mig i en filt med en kopp tè i handen, perfekt i dethär höstvädret! Idag så ska jag ha på mig en tjock och mysig tröja, det är starkt bestämt.

Förresten, om ett tag så ligger jag i värmen på en strand och njuter av värmen, yummie! Längtar som sjutton tills dess! :)


Färdigtränad



Hemma från gymmet och har precis ätit, puhh! Det blev ett kort och intensivt pass idag på gymmet. Mina ben var som gelè efter de 20 minuterna på rullbandet, jag sprang i högt tempo och i en brant backe den sista minuten där jag verkligen sprang så snabbt som jag kan springa.. JOBBIGT!!!

Nu ska jag plugga och kolla på Greys Anatomy och Kungarna av Tylösand, vad ska ni hitta på ikväll denna mysiga onsdagskvällen? Nu ropar plugget på mig, puss på rompen! ;)

DELICIOUS



Min mage kurrar just nu så ska gå och göra mig en god och nyttig macka. Det blir en lingongrova med tomat, gurka, paprika, ägg och ost. Jag tror inte ni förstår hur god den mackan är!! :D

Om ett tag så ska jag iväg och träna med Malin på gymmet, innan dess så ska jag plugga lite. Vi hörs när jag har kommit hem från gymmet, massa pussar! :)

PRESS ON PLAY



Innan jag ska ta bussen in till stan så sitter jag nu och lyssnar på min favvo. Butterflies, en låt som jag har fastnat för som när man äter godis och inte kan sluta. Michaels röst är gudomlig och hela låten är så skön att lyssna på, jag blir lugn och avslappnad. Åh, den är så bra! New favorite! :)

20e oktober 2010

Dethär är vårat ursprungsfolk som vi skriver om, Dongria Konds heter dem!



Godmorgon! Även om jag är ledig idag så ska jag och Milen träffas och sätta oss och plugga på Frank`s. Ceasarsallad står såklart på menyn! Vi ska jobba på vårat världskulturarbete och plugga europakunskap eftersom vi har prov i det imorgon, jag tycker det ska bli SÅHÄR kul. Haha ironi.

Nu ska jag slappa framför teven och börja göra mig iordning, pusspusspuss! :)

JAG GILLAR



Jag sitter just nu och kollar på I form med Anna Anka och vet ni vad? Damn, Anna Anka! Fy fan vad du är bra i detta programmet, man ser verkligen Anna Anka som en ny person. Me like! :)

Jag gillar även det hon sa om att kroppen behöver KOLHYDRATER, så skippa inte dem när ni försöker gå ner i vikt enligt Anna Anka och jag antar att det stämmer. Jag menar, kolla bara hur vältränad Anna Anka är? Jag tror hennes citat var "jag skiter i vad det står i alla dietböcker, kroppen behöver kolhydrater!"

Facebook förbud




Åh det är så fruktansvärt skönt att träna! Idag blev det 20 minuter på crosstrainern, 45 minuters Indoor Walking och sedan 10 minuter på crosstrainern som nedvarvning. En väldigt bra kombination!

Jag såg precis att jag fick en kommentar att anledningen till varför jag är hungrig hela tiden är för att jag äter för lite till lunch och middag. Jag kan säga dethär direkt; jag äter mest av alla de jag umgås med i klassen och jag är en av dem som äter mest i min familj också så det beror inte på det :)

Nu ska jag sätta mig och plugga europakunskap, facebook förbud.

In school

Hej! Jag glömde säga att jag ska träna efter skolan, kommer komma hem vid sju så bloggar då! Ska på ett Indoor walking pass, lovely! :)

19e oktober 2010



Godmorgon! Jag sitter just nu och äter havregrynsgröt med jordgubbssylt och banan, yummie. Idag så är jag faktiskt inte så trött som jag brukar vara, det är annars alltid min spanska lektion som drabbas av min trötthet, ha ha. Matteprov idag!! Gaah, jag vet verkligen inte hur det kommer gå. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra men man vet ju aldrig, är iallfafall säker på allt som vi har gått igenom.

Wish me luck! :D

Hungry all the time



Herregud vad jag har ätit idag..

- Frukost
- Ett äpple och en banan
- Lunch
- En clementin och en yougurt
- Middag

..och nu kurrar min mage IGEN. Tack gode gud att jag har ätit nyttigt iallafall. Men jag fattar inte, jag blir hungrig två timmar efter att jag har ätit. Är det normalt, haha? Äh, man kan ju inte gå omkring hungrig, iallafall inte jag! Nu ska jag gå upp och göra två nyttiga mackor, yummie! :D

Studentliv



Det finns så himla mycket mysiga och snygga koftor på H&M just nu! Dum som jag är så har jag gått in på H&Ms hemsida och hittat ett flertal koftor eller cardigans som jag vill ha NU. På bilden ser ni två av de koftor som jag vill ha galet mycket, det kliar i mina fingrar just nu.. Attans också att man inte har pengar!

Life of a student? :)

Ready to studdy!

 

Myskläderna är på och jag ska nu sätta mig ner och plugga! Spinningen kommer jag inte kunna gå på ikväll, surt som attan. Men man måste ju priotera skolan först även hur mycket man inte vill det.. Ska tvista senare ikväll så jag får lite träning iallafall! Bättre än inget :)

UPDATE: Det ska stå europakunskap hemtentan!



18e oktober 2010

 

Godmorgon! Jag sitter just nu och äter en av de godaste mackorna jag någonsin har ätit, yummie! Med ost, tomat, sallad, gurka och ägg så får ni en supergod macka som mättar bra och håller länge. Toppenbra frukost samtidigt som god! :)

 

Oj vad det har blivit många utropstecken, haha. Nu måste jag ta och göra mig iordning, en dag i skolan väntar! Pusspusspuss! :)

Klantig tjej




Smart tjej som kanske har slarvat bort alla sina svar till de 52 instuderingsfrågor som jag har lagt ner minst 4 timmars arbete på. Fan!! Just nu hoppas jag verkligen på att de ligger i mitt spåp och bara väntar på att jag ska få in dem i min hjärna. Jag borde få ett pris för sveriges klantigaste tjej. Det går bra nu känner jag! Bra jobbat Caroline, bra jobbat. Great!

Music, important thing when i studdy math

 

Musik, det är något jag måste lyssna på när jag räknar matte. Och låten Earth song är en perfekt låt för mig att lyssna på. Låten går rätt igenom min själ och får mig att känna lugn och sansad, den får mig att känna att jag klarar av det jag pluggar eller gör.

 

Åh, musikvideon. Jag ryser. Speciellt när du tar tag i träden och sjunger i hög ton, just i det ögonblicket så kan jag inte sluta lyssna på din röst.


Träningsnarkoman?

 

Efter att ha ätit gårdagens godis så fick jag ett ryck och tränade hemma. Jag tvistade i 10 x 1 minut och vilade 1 minut där emellan. Det visade sig att det skulle vara jäkligt jobbigt, fick upp pulsen högt och jag blev väldigt varm. Superduper bra träning ju! Sedan så la jag mig i ett bad med en ansiktsmask och läste, mys.

 

Resten av min dag kommer att bestå av plugg och förhoppningsvis lite övningskörning. Matte och europakunskap står på listan! Vad gör ni denna soliga söndag? :)

17e oktober 2010

 

Först och främst vill jag se till att tacka min mamma som väckte mig klockan tio imorse med ett sms, det gjorde verkligen min dag när jag hade tänkt att sova ut.

 

Haha, iallafall. Godmorgon! Jag sitter just nu och äter frukost. En grov rostad macka med ost, gurka och tomat, yummie! Jag försöker variera min frukost så mycket som möjligt för annars blir det att jag äter en särskild frukost varje dag och sedan tröttnar jag på den efter en vecka. Ena dagen blir det havregrynsgröt, en god och nyttig macka eller fil med Kellogs K regular. (fiberflingor)

 

Brukar ni variera eran frukost? :)


I`M GOING TO THE CITY

Idag så har jag på mig en t-shirt från H&M och så en hood-tröja från BikBok, myyys!

Åh vilken perfekt lördag det har varit hittills! Jag har tränat och bara tagit det lugnt, suttit framför teven och kollat på TV4 Fakta. Har blivit en av mina favoritkanaler för de visar så intressanta program, tipstipstips!

Snart så ska jag in till stan för att möta upp min vän Jessika. Vi ska äta och jag måste gå till en hälsokost och köpa en ny burk med Laktiplus, klicka in dig här om du undrar varför jag äter Laktiplus.

Vad är era planer för det som består av denna lördagen? :)

Upplev mer



Något som jag stör mig på mest är när man sitter och kollar på en jätte spännande film på teven och sedan så blir det reklam. Man känner verkligen, varför just nu?! Jag blir galen när de avbryter filmen för reklam.

Det är inte många reklamer jag gillar men Bredbandsbolagets reklam är just nu den bästa reklamen och den är inte tråkig heller som många andra är. På något sätt så blir jag glad av den, den innehåller så mycket energi! :)

16e oktober 2010

 

Godmorgon! Jag har varit uppe ett tag nu, ända sedan halv tio. Jag ska iväg och träna om en stund, spinning ofcourse! Har börjat tycka det är riktigt roligt, fråga mig inte hur, och så är det ju himla bra träning. Känner att det har gett resultat efter alla de spinningpass jag har varit på och cyklat skiten ur mig, gillagillagilla! :)


Wonderful song - new hit?




Pink

 

Glad tjej på kort, haha. Jag ska iallafall kila in till stan och möta upp en vän, antagligen så kommer vi sätta oss på ett fik och bara ha det allmänt mysigt. Vi tjejer borde hitta på något annat sätt att umgås på än att fika, hela studiebidraget går ju åt till det.. Aja, nu måste jag kila. Puss puss puss! :)


Sallad à la Caroline



Jag har precis ätit den godaste salladen på länge till lunch. Blanda gurka, squash, paprika, tomat, böngroddar, sallad, kokta ägg och köttbullar till en sallad. Min mage var desperat efter maten men nu är den tyst, haha. Dethär var helt enkelt mummsfillibabba! :) Try it vet jag ;)

15e oktober 2010

En bild från när min vän Hanna fota mig.


Godmorgon bloggen!

Idag så börjar jag egentligen tjugo i tio men jag ska simma innan med min vän Jessika så halv sju var det bara att gå upp och börja göra sig iordning. Det var lite segt att gå upp såhär tidigt när jag egentligen kunde gå upp åtta men det kommer vara värt det efter att vi har simmat klart!

Nu ska jag snart kila iväg, vi hörs när jag kommer hem från skolan. Kort dag idag, love it! :)

30



Innan jag stack iväg till gymmet så satt jag och kollade på How i met your mother och insåg att så vill jag att mitt liv ska se ut när jag är 30 år. Jag vill ha en pojkvän och ett gäng goa vänner som har en favoritbar där vi sitter och umgås varje dag. Jag vill bo i samma fastighet som mina vänner så man kan träffas ofta och inte tappa kontakten, där man kan äta frukost tillsammans och bara leva livet.

Haha jag vet att det låter kanske lite patetiskt men det ser så mysigt ut att sitta där varje dag och veta att efter jobbet så går man till baren och vet att sina bästa vänner komma sitta där och vänta på en.

Hur vill ni att erat liv ska se ut när ni är 30 år? :)

Hang with me



Nämen, ännu en låt av Robyn som jag gillar. Jag tycker att hon gör mycket bättre musik nu än vad hon gjorde för några år sedan, hennes nya låtar är mer Robyn känns det som. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara vad jag menar med den meningen men det känns som om hennes nya låtar är mer hennes stil.

Vad tycker ni om hennes låt Hang with me? :)

Mysiga koftor


Idag så hade jag på mig en tjock och mysig hösttröja, det är sånt som jag gillar med hösten. Man behöver uppdatera sin garderob med mysiga koftor och cardigans som har höststilen, att shoppa säger inte jag nej till iallfall. Jag älskar lyckoruset när man ser en tröja som man vill ha och man drar åt dig den och så sitter den titt som tätt när man provar den. Enda utvägen är att komma hem med en påse i handen! :)

14e oktober 2010



Just nu så sitter jag och skrattar åt mig själv, jag gick upp klockan två inatt i tron om att klockan var halv sju. Jag klädde på mig, tvättade ansiktet och jag gick till och med upp och gjorde frukost. Det roliga är att under min färd upp till köket så finns det klockor nästan överallt men mina ögon måste ha blundat varje gång de såg en klocka. Sedan när jag skulle sova så kunde jag inte somna om så resultatet blev att nu sitter jag här med ringar under ögonen och har ätit en frukost som jag gjorde klockan två inatt. Bra morgon va?! ;)

Slapp tjej



Jag ligger nu helt slapp i soffan efter ett Indoor Walking pass, sjukt jobbigt men känslan efteråt är oslagbar! Gissa vad jag ska göra nu? Jag ska sätta mig ner och göra några fler frågor på Europakunskapen, bite me. Kursen är värd 50 poäng, väldigt lite tycker jag efter all den slit i 3 1/2 timma och vi hann fortfarande inte klart. Kan man kräva att den ska vara värd 100 poäng? Haha.

Back to buisness! :)

Trött tjej men redo för träning!



Här är en tjej som är helt slut i huvudet. Jag och Milen har suttit på Frank`s och svarat på 36 frågor av 52 och det tog tre och en halv timma, vi blev så trötta i slutet att vi kände att det inte var någon idè att vi satt kvar. Men det känns väldigt skönt att ha börjat även om provet är nästa torsdag.

Nu så ska jag sätta på mig mina träningskläder och ta bussen ner till gymmet, det blir ett Indoor Walking pass idag! Känner att jag verkligen behöver ett hårt träningspass efter min plugg-dag. Vad ska ni göra ikväll? :)

Inget hit


Absolut inte en gång till, usch det var ingen hit med havregrynsgröt och ägg. Istället mådde jag illa efteråt, haha. Den frukosten ska jag inte göra om och jag råder er inte heller att göra det ;)

Snart så ska jag ta bussen till skolan för att gå på mattestugan och sedan ska jag och Milen sätta oss på ett cafè och plugga europakunskap, vi har 52 instuderingsfrågor som vi ska svara på så vi lär sitta där ett tag.
Ha en toppendag bra dag! :)

13e oktober 2010



Godmorgon! Idag så tänkte jag testa att göra en ny frukost, nämligen havregrynsgröt med ägg till. Tror ni det är gott? Jag vet verkligen inte vad jag ska tro men jag känner att jag måste testa och så är det alltid kul med lite variation! Just nu står tallriken och stirrar på mig så jag ska ta och hugga i mig min frukost nu, spännande! :D

Boots



Idag invigde jag mina nya boots från Din sko som jag köpte i helgen. Riktigt bekväma med lite edge i stilen, det gillar jag starkt! Jag älskar detaljerna på sidan av skon som lyfter upp hela looken. Jag kan tänka mig dehär skorna till en stor och mysig kofta och ett par tights till det! Gilla gilla gilla :)

Uppsats om min hjälte



Idag så började vi skriva på en uppsats i skolan och man skulle skriva vem ens egna hjälte/hjältar är. Lätt som en plätt ju! Jag skrev MJ i en cirkel för jag skulle göra en mindmap och jag bara skrev och skrev saker som gör att MJ är min hjälte, tillslut så hade jag säkert dragit tio streck i min mindmap och då kände jag att jag borde sätta stop där för annars så räcker inte mitt papper till. Men attans vad jag skrev!

Har ni någon hjälte? :)

12e oktober 2010



Jag är trött som ett as, jag skulle inte ha suttit uppe lika länge som jag gjorde igår framför teven. Men vad ska man göra egentligen när det kommer en massa bra program på teve? Det kom ju tre program i rad på trean igårkväll som jag bara behövde kolla på. Som Hanna sa igår, hon får slå mig med en bok i skallen så jag vaknar. Lär sitta och sova på spanska lektionen.

Nu ska jag vakna till, see ya! :)

Koncentrerad till hundra procent

Såhär ser jag ut på en eftermiddag när jag sitter och "pluggar." Men på kvällen så sitter jag med energi och verkligen pluggar!



Jag har kommit på att jag pluggar som bäst på kvällen efter att jag har tränat och ätit. Jag satt lite innan jag skulle sticka iväg till spinningen men det gick åt skogen för jag kunde inte koncentrera mig medans jag sitter nu och är koncentrerad till hundra procent. Egentligen så är det inte den bästa tajmingen men jag får ta reda på de tillfällena på kvällen då jag är koncentrerad och sitter med boken i handen och VILL lära mig vad som står. När jag sitter på eftermiddagen så kan jag ha läst en text och sedan ställa mig frågan "Vad var det jag läste om precis?"

Känner ni igen er? :)

Blodpudding



Hej! Efter ett 45 minuters spinningpass och spykänsla de sista 30 sekunderna på passet så sitter jag nu helt slut i soffan och har precis ätit blodpudding. Är det bara jag som älskar det och nu behöver ni inte skriva vad blodpudding innehåller, haha. Det kan vi liksom tänka bort. Men alltså, blodpudding med lingonsylt och mjölk till är svårt att slå! :)

Gosig halsduk



Idag när jag klev upp ur sängen så orkade jag inte bry mig vad jag tog på mig. Resultatet blev ett linne, lila tröja och så min nya gosiga halsduk från Åhlens! Den har blivit min nya favorit som jag antagligen kommer att ha på mig varje dag framöver :)

11e oktober 2010




Godmorgon bloggen!

Måndag idag vilket innebär en hel vecka med skola, det enda som är bra med denna måndagen är att Paradise Hotel börjar idag. Äntligen!! :D Jag har längtat efter detta ögonblicket! Hehe, halv åtta ikväll sitter jag bänkad framför teven, ni också?

UPDATE: Jag fick just reda på att Peter och Amalie är tillsammans nu, detta gjorde typ min dag!! :D

Superbowl



Jag skulle kunna tillbringa hela min söndag med att kolla på youtube klipp när Michael uppträder live. Av alla klipp på youtube så har jag fastnat för detta, dethär uppträdandet är oslagbart. Alla rörelser, rösten och dansen är i världsklass och sitter med en häpen mun varje gång jag ser detta uppträdandet. Hur gör du?!

10e oktober 2010



När jag vaknade imorse så gick jag ut på en promenad i 35 minuter, gissa om det var skönt att börja dagen med en promenad? Det som förvånade mig mest var att det var jätte dimmigt ute, såg inte vad som fanns 100 meter frammåt men det gjorde promenaden ännu mysigare.

Just nu så strömmar favoriten ut ur högtalarna och jag ska sätta mig och plugga lite. Vet inte vad jag behöver plugga men det finns säkert något som behöver finslipas lite :) Vad gör ni just nu?

Ut på en långpromenad



Min mage är just nu nästan proppfull med godis och nu väntar jag på att jag ska bli hungrig till middagen då vi får gäster. Men jag känner att min mage börjar kurra lite så det ska nog gå, det är mer än en och en halv timma kvar så!

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle ha en sockerfri helg men vet ni vad? Jag sket i det fullständigt idag när jag gick ner till affären för att köpa frukt och grönskaker, jag förtjänade att köpa mig en godispåse och sitta och smaska på. Nu ska jag ut på en långpromenad med mina Easytones! :)

Vad har ni gjort denna lördagen?

Just the way you are



Är inte denna låten hur gullig som helst? Jag gillar den starkt!

9e oktober 2010



Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott för det har jag gjort. Det var så skönt att äntligen få sova ut efter två helger. Idag så skulle jag egentligen gått på spinning halv elva men min kropp sa ifrån. Jag har tränat fem gånger i veckan i kanske tre veckor nu så jag kände att idag så skulle jag få vila och sova ut. Och gissa om det var skönt att vakna utvilad idag!! :D

Moovienight


Snart så sticker jag iväg in till stan för att möta upp Malin och sedan bär det vidare av till bio! Jag hoppas verkligen att bion är så bra som alla säger, jag har hört att den ska vara klurig att förstå men det ska nog gå bra ändå.
Och så en sak till, jag kommer iallafall inte klaga på att få sitta och stirra på ögongodiset Leonardo Dicaprio hela kvällen lång! :)

Vi hörs imorgon då jag kommer skriva om jag rekommenderar den till mina bloggläsare eller inte. En massa pussar från mig!

"Eh"


8e oktober 2010


Godmorgon!

Visst har jag en snygg morgonfrisyr? Såhär ser alltid mitt hår ut på morgonen, haha. Det hände en jätte konsig grej inatt. Jag vaknade av mig själv och jag trodde att min väckarklocka hade ringt så jag gick upp och tvättade ansiktet och satte på datorn när jag sedan kollade på klockan och den var ETT på natten. Det konstiga var att jag var pigg som en mört haha.

Godnatt läsare

Vad är bättre att avsluta kvällen med än att sitta och lyssna på sin absoluta favorit artist som får en att njuta av stunden och glömma bort allting annat? Jag tror faktiskt inte det går att avsluta kvällen på något annat sätt. Imorgon kommer jag att vakna upp på rätt sida, det vet jag redan nu :D



Jag tänkte ta upp en läsares fråga i detta inlägget och hon undrar när jag började lyssna på MJ och varför jag gillar honom så mycket. Jag var elva år gammal när jag lyssna på Michael första gången och jag fastnade direkt så nu är det sex år sedan jag började lyssna på Michael. Tänk er att lyssna på en artists låtar i sex år och inte tröttnat ett dugg, helt underbart!
Varför jag gillar Michael så mycket är för att hans musik tilltalar mig och går rakt in i själen på mig. Michaels musik får mig att bli lycklig, jag ryser i kroppen för att musiken är så bra och mitt humör blir på topp så fort hans musik strömmar i mina högtalare. Sedan också för att han ger så mycket och begär inget tillbaka, han är så osjälvisk som man kan bli och det borde fler vara. Nu sätter jag stop här för annars kommer denna texten aldrig ta slut, haha!

Hoppas du fick svar på din fråga! :)



Oslagbar känsla


Jag har alltid undrat hur det är att sväva i luften och långsamt känna hur man kommer närmare och närmare marken, alltstå hur det är att hoppa fallskärm. Det är verkligen något jag ska uppleva innan jag dör.

Tänk er när man ska ta steget ut ur flygplanet och adrenalinet bara pumpar ut ur kroppen. Kroppen börjar darra och du blir nervösare och mer spänd på vad du kommer känna när du är i luften och bara är. Sedan när du tar steget och kliver ur flygplanet och du känner vinden mot ditt ansikte och du njuter av varenda sekund. Ooh dear lord! :)

Bracelets


Jag tycker det är så himla snyggt när man har ett antal armband på armlederna, det ger verkligen sin outfit ett lyft precis som ringar! På bilden ovanför så ser ni mina tre favoritarmband som passar perfekt tillsammans. Armbandet med hjärtat kommer från Gina Tricot, den med pärlorna kommer från Sisters och det minsta kommer ifrån någon liten butik i stan.

Brukar ni använda armband?

Sur, trött och grinig



Bakom skärmen så sitter en grinig och sur tjej för att hennes svenskaprov gick åt skogen. Jag kunde nästan allting som stod i boken men våran lärare tog med annat som jag inte hade pluggat på.. Så typiskt, så himla typiskt. Och innan så hade jag och Sofia stressätit som bara den för att vi skulle komma i tid till provet eftersom vi bara hade 35 minuters bambarast, INTE okej.

Dethär har varit en allmänt dålig dag. Michael Jackson är det enda som kan bota mitt dåliga humör just nu.

7e oktober 2010

First photoshoot.



Godmorgon!

Idag så har vi skolfoto i skolan, wohoooo. Entusiasm på hög nivå. Jag lyckas verkligen aldrig bli bra på skolfoton känns det som, det är nästan som passfoton. På dem ser jag, rättare sagt, förjävlig ut. Man får ju inte le, vad är det för någon konstig regel?! Så fort jag ser att någon tar kort så ler jag, haha. Nu ska jag borsta tänderna, vi hörs! :)

Smaken av tacopaj



Jag tror inte ni förstår hur mycket jag har ätit av tacopajen som jag gjorde till middag. Min mage putar ut som bara den, det ser ut som om jag är gravid, ha ha. Men det går ju verkligen inte att sluta äta, man känner smaken i munnen och man vill bara ha mer och mer. Eller är det bara jag som känner så när man äter god mat? Det är ju bannemej nästan omöjligt att sluta :)

Åh gud.. jag är ett matvrak inser jag nu. Kunde det inte finnas en tunna man kunde stoppa mat i som blir över och skicka den direkt till hungriga barn i världen istället att äta tills man nästan inte kan gå? Nu kommer det dåliga samvetet.

Watch


Vinterskor

 

 

I helgen så ska jag åka med mamma till torget och köpa ett par vinterskor och jag vet ungefär hur jag vill att dem ska se ut. Men detaljer gör ju så himla mycket på skor så nu undrar jag vilka par skor ni tycker att jag ska köpa? Mina ögon har fastnat för nummer ett och fyra men två och fyra är jäkligt snygga också. Hur i helskotta ska jag kunna välja? Haha :)


6e oktober 2010


Godmorgon!

Det bästa sättet man kan börja dagen på enligt mig är att göra iordning en stor och god frukost. Eftersom jag är ledig idag så gjorde jag iordning mackor och ägg som jag nu sitter och smaskar på i vardagsrummet framför teven. Jag hittade ett par ubergoda frallor på Hemköp, det blev tre stycken i påsen så jag har frukost i några dagar framåt! :)

Vad brukar ni äta till frukost?

Säsong 7


Äntligen, äntligen, äntligen så börjar Desperate Housewifes igen! Ikväll klockan nio så sitter jag fastklistrad framför teven, jag antar att ni är det också? Desperate Housewifes är verkligen ett av mina favoritprogram, i varje avsnitt så händer det saker som gör att man måste kolla vidare på nästa avsnitt. Åååh, det är så jäkla bra! :)

Ett fruktansvärt godissug


Idag när jag var inne på Willys så fick jag ett fruktansvärt godissug när jag kände lukten av godis. Jag trodde verkligen att jag skulle raffa åt mig en påse och stoppa i en massa gott godis i påsen men istället så gick jag förbi och ställde mig i kön med ett tuggummipaket i handen. Just i det ögonblicket så insåg jag hur mycket jag har förändrats när det gäller mat. Om vi spolar tillbaka tiden ett år i samma situation så skulle jag gå tillbaka till skolan med en stor, fet godispåse i handen :D

5e oktober 2010




Godmorgon! Gäsp, idag så blev det en sådan dag som jag stod framför garderoben som ett frågetecken, tiden bara rann iväg och sedan så roffa jag åt mig ett par jeans och en rosa tunika. Resultatet blev ändå ganska så bra, haha. Nu måste jag upp till köket och packa ner frukt i väskan, idag så ska jag träna efter skolan så jag bloggar när jag kommer hem vilket blir vid sju ungefär.
Hoppas ni får en underbar dag! ♥

Avslutar dagen med att läsa




Jag har tagit mig igenom allt som vi ska ha prov på så nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen. Har inte läst min bok på jätte länge så det kliar lite i fingrarna nu när jag inte har öppnat den på ett tag, men snart så!
Jag läser Änklingen förresten, superduperbra bok.

Innan jag gör något annat så ska jag lyssna färdigt på min favvo och bara njuta. Stunderna på kvällen är oslagbara med ens favorit artist i högtalarna. Godnatt så hörs vi imorgon när jag vaknar! :)

Överskott av bananer



Just nu så har vi ett överskott av bananer hemma vilket innebär några dagar av massivt bananätande, haha. Imorgon så stoppar jag ner två bananer och ett äpple i väskan så min energi kan hållas på topp och jag kan koncentrera mig bra på lektionerna. Något av de svåraste grejerna jag vet är att förstå vad läraren går igenom när man inte är koncentrerad, så fruktansvärt svårt och jobbigt.

Nu ska jag läsa om antiken och antagligen somna med huvudet i mitt skrivbord. Det blir inget teve tittande ikväll hoppas jag för att jag ska läsa min bok innan jag går och lägger mig hade jag tänkt :D

Spinning står högst upp på listan



Håller på att byta om till träningskläder, dubbelt spinningpass står på listan med Tove! Först ett pass på 45 minuter och sedan ett på en halvtimma, fifan. Jag kommer vara död efteråt men duschen kommer vara ljuvlig sen efteråt! Gissa vad jag åt idag efter skolan? Sushi! Sjukt gott. Insideout och lax är de absoluta favoriterna. Mummsfillibabba! :)

4e oktober 2010

Snabbtitt på hur jag ser ut idag.


Godmorgon! Jag sitter just nu och kollar på TV4 Fakta på Okänd diagnos, väldigt intressant. Det är ett program där de berättar historier om människor som blir sjuka och läkarna har ingen aning om vad deras sjukdomar är. När jag väl börjar titta på ett sådant här program så är jag fast, mina ögon blir som fast klistrade framför teven för jag tycker det är så intressant. Det är spännande och intressant på samma gång vilket är en bra blandning om man vill få mig intresserad.
Brukar ni kolla på TV4 Fakta? :)

Question


Hur mycket betalade du för Laktiplus och Omega 6?

Svar: Kostnaden för Laktiplus och Omega 6 tillsammans blev 300 kronor, så det var inte så mycket. Jag hoppas att du blir nöjd med resultatet om du funderar på att köpa produkterna!

Obalans i magen


En sak som jag lärde mig i fredags var att en av orsakerna till att man får en massa finnar och orenheter runt hakan är att det är obalans i magen. Så jag tog mig till naturapoteket och köpte med mig hem Laktiplus och Omega 6 som ska göra så att det blir bättre balans i magen och som tillslut gör så att hyn blir bättre. Nu hoppas jag verkligen på resultat!

Exotic snacks


Efter en timma på crosstrainern så är jag redo för en heldag med plugg. Jag ska plugga om antiken, skriva om ett ursprungsfolk och så ska jag kolla lite på matten och naturen. Visst låter det kul? ;)

Tur att det finns naturgodis bredvid mig och favoriten i hörlurarna annars vet jag inte hur detta skulle ha gått.. Men nu måste jag öppna böckerna så jag kommer igång och slipper sitta hela kvällen! Toodiloo :)


3e oktober 2010




Godmorgon! Jag vaknade upp av mitt alarm och tur det, jag drömde en väldigt dålig och konstig dröm. Jag och en annan modell var hos en kund och vi skulle visa upp en dans som kunden visade oss hur den gick till innan. Tjejen som var där med mig gick det galant för och de klappade händerna och gav henne bra respons. Men för mig gick det åt skogen och de nämnde något om att jag fick ett gult kort vilket inte alls var bra.

Sedan så vaknade jag, tack för det. Resten av drömmen kunde nog inte varit bra, haha. Kunde jag inte ha drömt om att jag åkte till Milano för att göra modelljobb istället? Hehe..
Drömde ni något inatt som ni kommer ihåg? :)

Plåtningen i Jönköping


Plåtningen i Jönköping var något av det roligaste sakerna jag har gjort. Vi plåtades två och två eller ensamna med kläder från till exempel från Esprit och Sisters, det var några outfitar som jag plåtades i som jag ville lägga ner i väskan och ta med mig hem. Speciellt en skitsnygg jacka och väska, hehe.

Men det kändes verkligen som en arbetardag. Vi kom dit vid nio. Vi sminkades och blev fixade i håret och sedan plåtades vi i omgångar ändra fram till halv fem, skitkul verkligen! Jag hoppas verkligen att jag får göra detta igen snart och att de blev nöjda med de bilder som jag tog! På bilderna så ser ni hur mitt ögonsmink såg ut under hela plåtningen, läpparna och håret ändrades efter varje plåtning. Lovely :)

2a oktober 2010



Hej bloggen! jag har precis varit och tränat med Tove, spinning såklart! Tycker det har blivit, förstår inte hur det har gått till, riktigt roligt faktiskt. Känslan att sitta där på cykeln och veta att man kommer vara helt slut i kroppen och benen kommer vara som gelè är en toppenkänsla. Brukar ni gå på spinning? :)

1a oktober 2010


Godmorgon! Först så vill jag bara säga att idag så kommer jag inte blogga mer för att jag kommer vara borta hela dagen, men imorgon när jag vaknar så lovar jag att berätta allt om idag!! Nu ska jag upp i köket för att äta en stor och god frukost, sedan så bär det av till plåtningen! :D

RSS 2.0