Finally

Efter att inte ha tränat på en vecka så ska jag imorgon bitti äntligen åka iväg till gymmet, jag har träningsabstinens just nu. Vill tränatränaträna! Visste ni förresten att man kan bli beroende av träning för att träning ökar frigörandet av endorfiner, ett ämne med morfinliknande effekt?

Bara för att jag har bestämt att jag ska träna imorgon så kommer jag säkert vakna upp stenförkyld och med ont i halsen, *ta i trä*





31a mars 2011


Hola amigos! Så fort jag steg innanför dörren satte jag på OC, har liksom blivit lite fast. Samtidigt har det öppnat mina ögon för Misha Barton, göttanspetter vilken skönhet! Lär sitta hela kvällen förutom när jag ska sätta igång med middagen, det blir kycklingsallad med pesto. Hur gott är inte det på en skala 1-10?! En FET tia måste jag ge det.

Orange County

Jag har äntligen köpt tredje säsongen av OC och ska nu bädda ner mig i soffan. Får se till att klämma in lite plugg emellan avsnitten också, har ett samhällsarbete som ska in imorgon och vi har inte börjat skriva än. Good one!

 

Vi hörs lite senare ikväll mina fina när jag har blivit blindad av Misha Bartons skönhet. Förjävla vacker tjej. Är ni kanske intresserade av att få veta vad jag har stoppat i mig idag? Onsdagens mat- och träningsdagbok?


30e mars 2011


När jag var ute på en långpromenad så såg jag röken efter ett flygplan och kom att tänka på att om två veckor och två dagar så sitter jag på ett plan påväg till paradiset. Gissa om jag lyste upp och knallade hem med ett leende på läpparna?

Börjar känna att förkylningen börjar försvinna och förhoppningsvis så kan jag bege mig iväg till gymmet eller på en joggingtur på fredag, har blivit lite trött på mina långpromenader nu efter tre gånger i rad :P

Bohemian Deluxe


Är det bara jag som är helt såld på H&Ms kollektion med Gisele bündchen? Vill typ ha allting, jag är fruktansvärt grinig över att jag inte är längre än vad jag är så jag kunde ha långklänningen eller den underbart fina långkjolen.. Eller jumpsuiten! Och för att inte nämna hur galet vacker Gisele Bündchen är och hur bra hur bär upp kläderna, åh.

Och vet ni vad? Nu kan jag äntligen shoppa kläder själv ifrån internet, detta lär bli farligt för mitt bankkort! :D

29e mars 2011

Hej mina fina! Har inte mycket tid till bloggen men jag ska försöka att skapa tid. Denna veckans träningsschema är redan som bortblåst, känner att jag börjar få ont i halsen plus att jag har varit förkyld i en halv evighet så denna veckan ska jag fokusera på att bli frisk som en ärta. Men det betyder inte att jag ska sitta hemma i soffan hela dagarna utan jag ska gå ut på en promenad i en timma varje dag för att hålla igång, var ute idag och igår och det var riktigt skönt!

Back to buisness.. För tillfället så har jag bara lust att lägga mig under täcket, jag har verkligen ingen motivation till någonting och allt känns bara dåligt. Orkar inte plugga, orkar inte vara social, vill sätta mig på ett tåg till Stockholm och åka till min bästa vän och stanna där för alltid typ. Någon som har några tips på vad man kan göra när man har sådana här allmäna dåliga dagar?



Jag saknar dig så det gör ont bästa du!

28e mars 2011

Hej hopp! Jag har haft fullt upp denna måndagen som har gjort att jag inte har kunnat uppdatera. Skola, joggingtur, långpromenad med Tove och ätit middag. Puh! Det är först nu som jag har kunnat sitta vid datan och lyssna på min favorit. Ska ta och göra det ett litet tag till då Project Runway börjar idag, äntligen säger jag bara! Min och mamsens favoritprogram, ska bli skönt att bädda ner sig i soffan och bara ta det lugnt. Kommer gå och lägga mig ubertidigt då jag har sovit 6 timmar två nätter i rad, INTE OKEJ.

Har ni haft en bra måndag?


Gisele Bündchen


Shake your body!


Så fort när jag lyssnar på denna låten så får jag spring i benen. Så himla härlig!! Samtidigt vill jag bara äta upp min lilla ängel i denna videon, galet söt. Vill antingen ut och springa eller dansa, på torsdag så är det iallafall dans som gäller! Har ännu inte vart på ett dansställe så det är det som gäller på torsdag! Är ledig på fredag så det blir perfekt, tjohoo :D

Godispåse

img_2120 (MMS)

Kom precis hem från släktkalaset. Köpte med mig en godispåse hem så vad jag ska göra nu är att äta godis och titta på vänner! :D


27e mars 2011

Godmorgon! Idag står en långpromenad och släktkalas på schemat. Försöker få med mig någon ut på långpromenaden men det går inte så bra, lutar att jag får gå ut själv men det ska bli skönt. Få tid att gå runt att tänka och bara vara ensam.

Psst..! Har precis gjort ett träningsschema för denna veckan:

Måndag: Joggingtur efter skolan.
Tisdag: Bodypump!
Onsdag: Vilodag.
Torsdag: 30 minuter spinning och S-core.
Fredag: Träning i gymmet.
Lördag: 60 minuters spinning.
Söndag: Vilodag.


En bild ifrån en långpromenad jag och Tove gick för någon vecka sedan.

Matdagbok & träning fredag

Frukost: Fil med fruktmusli, två ägg, citronvatten och ett glas juice.
Lunch: Sallad med lax, potatis och grönsaker.
Mellanmål innan träning: Banan, äpple och cashewnötter.
Middag: Tacos
Snacks: Taco-chips och cashewnötter

Träning: Joggingtur och intervaller.


26e mars 2011

Tjenamors! Hur mår ni idag? Jag är på toppenhumör! Har en lördag framför mig som är fullproppade med planer, favoriten hörs i mina högtalare, himlen är klarblå och solen skiner.

Om en liten stund ska jag möta upp mormor på torget och vi ska gå och köpa 18-årspresent till mig, mys. Ska även gå in på H&M och leta efter lite sommar- och vårkläder. Dessa två plagg ska jag komma hem med, punkt slut!


Tattoo

Jag kom på idag att jag kan tatuera mig för sjutton nu när jag är 18!! Jag är ganska så säker på att jag inte kommer få tatuera mig för min agentur men jag passade på och skrämma upp pappa för ett litet tag sedan, hehe.. Hans ögon blev stora som bollar och jag passade på och njöt av varenda sekund :D


Jag skulle vilja se min mammas och pappas reaktion om jag kom hem med en stor fet tatuering av till exempel en krokodil på ryggen, man kanske skulle ta och göra en fejk-tatuering bara för att få se deras reaktioner? Hehe..

Myskväll

Årets första joggingtur, check!
Ätit tacos, check!
Parkerat mig i soffan framför EM-kval på teven, check!

Nu är jag redo för en riktig myskväll framför teven. Ikväll kör jag med nyttigt snacks som cashewnötter och antagligen lite melon som ligger i kylen, muums! :D


En härlig sommardag, kan knappt vänta tills man kan sitta vid kanalen och tjöta med en glass i handen!

Årets första löprunda?

Jag och Malin skulle egentligen ut ikväll men ingen av oss har orken till det. Känner bara för att ligga hemma, äta god mat och inte göra någonting ikväll. Övertalade pappa att vi skulle äta tacos ikväll så det är det som står högst upp på listan. Galet gott!

Funderar på om jag ska ut och ta årets första löprunda om en stund, vi får se hur det blir. Måste ändå vänta någon timme så jag kan smälta det jag precis åt. För tillfället har jag beslutsångest, ja eller nej??


25e mars 2011


Jag startar denna dagen på bästa möjliga sätt, med världens bästa musik i öronen. För tillfället vill jag bara att denna fredagen ska ta slut, vill bara gå och lägga mig under täcket och stanna där resten av dagen. Jag tappade min concealer som kostade mig en förmögenhet i golvet så flaskan sprack och hälften åkte ut, fick veta idag av pappa av det ska bli typ -8 inatt och jag vill absolut inte ha retorik. Skitfredag.

OLW Mysmatchen

Jag har blivit besatt av denhär chipstävlingen med OLW och jag är nu inne på min tredje chipssmak, fantasin bara flödar inom mig!! Haha, eller inte. Äsch, för 100 000 kronor så spenderar jag gärna lite tid och försöker komma på en god chipssmak! 

Nu ska jag fortsätta med detta tills jag är riktigt nöjd och skrapar ihop ett antal röster iallafall. Är ni med och tävlar? Om inte så är ni med och tävlar HÄR, lycka till för fan! :D


Exaltrerad

Jag, Milen och Daniella startade upp ett fördjupningsarbete idag i psykologin där vi fick välja vilket ämne som helst. Psykisk ohälsa eller psykisk hälsa, det är frågan ska rubriken vara och jag visste exakt vad jag ville arbeta om. Något som jag brinner för, nämligen anorexia. Jag tycker dethär arbetet ska bli så otroligt roligt, att få ta reda på vad som egentligen sker i deras kroppar, hur det kommer sig att man börjar svälta sig själv och är så otroligt rädd för att gå upp i vikt.

Hittills har jag kollat mest på symptomen och jag tänkte lägga ut dem här på bloggen. Vad jag vill säga med detta är att om ni känner någon som har många av dehär symptomen så tycker jag ni ska försöka ingripa och hjälpa innan det är försent.

NÅGRA SYMPTOM FÖR ANOREXIA
  • Ägnar sig mycket åt att tänka på mat och kalorier. Ofta bestämmer man precis hur mycket man får äta och sedan hur mycket man måste motionera för att förbruka det man ätit. Överdriven motion i kombination med lite föda leder till kraftig viktminskning
  • Är hela tiden rädd för att gå upp i vikt
  • Känner sig fet, även om ens vikt är mycket lägre än den är hos andra med samma längd och i samma ålder
  • Får uppehåll i sina menstruationer
  • Isolerar sig socialt, drar sig undan kamrater, undviker fester och liknande
  • Ändrar sina matvanor
  • Börjar ibland använda läkemedel, till exempel laxermedel och vätskedrivande medel, för att gå ned i vikt
  • Framkallar ibland kräkningar för att gå ner ännu mer i vikt
  • Får förstoppning och magont
  • Får problem med att koncentrera sig
  • Får sömnsvårigheter
  • Blir lättretlig

Ni hittar källan här


24e mars 2011

Godmorgon solstrålar! Hoppas att allt är bra med er och att ni också njuter av att himlen är klarblå. Idag följer mina solglasögon med mig till skolan! Nu hoppas jag bara att solen tittar fram en himlans massa så de kommer till användning, men det ser ju ljust ut! :)

Nu måste jag kila upp till köket och äta frukost, min skjuts till skolan går snart och innan dess måste jag ha fått i mig en rejäl frukost. Ha en bra dag!


Halsband - Loppmarknad, endast 10 kronor!!
Ring - H&M
Örhängen - Gina Tricot

Knäckekärlek

Om ni letar efter något som är beroendeframkallande så ska ni äta knäckebröd med mesost, jag har precis ätit två stora mackor med detta och det är sååå gott. Skulle lätt kunna äta det till middag, attans vad gott det är!! Jag skulle kunna ätit mer men då skulle jag nog behövt knäppa upp mina byxor och sedan mått illa så jag skippa det, haha.

Nu ska jag titta på SOS International och skriva psykologi och spanska, vad gör ni ikväll?



Stan

Nu beger jag mig ner till bussen för att åka till stan och sedan möta upp mammsen. Ska gå in och kika på H&M efter kavajen och så behöver jag ett nytt puder också, tappa mitt i golvet så det sprack. Bra jobbat!!

Såhär ser jag ut idag, jag har äntligen bytt ut min stora feta vinterjacka mot en tunn och snygg vårjacka. Det enda som fattas idag är solglasögonen om vårkänslorna ska vara på topp.



Pluggdags

Efter att ha fått i mig en ordentlig lunch ska jag nu sätta mig ner och skriva klart min psykologiuppsats, egentligen så känner jag för att kika på Vänner men jag ska motstå frestelsen. Om ett tag ska jag ta bussen in till stan för att möta upp mammsen och göra lite ärenden. Åker nog till stan lite tidigare så jag kan kika lite i butiker innan, behöver en kavaj!

Funderar på att köpa denna, vad tycker ni?

23e mars 2011


Godmorgon solstrålar! Sitter här i vardagsrummet och laddar upp inför träning med en stor och god frukost. Som vanligt ska jag på ett spinningpass i 30 minuter, skippar coren idag och kör på crosstrainern efteråt istället. Nu ska jag fortsätta slappa i soffan innan jag måste bege mig mot bussen och åka till gymmet, onsdagar är guldvärda.

Matdagbok & träning tisdag

Frukost: Fil med fruksmusli, två ägg med kaviar. Ett glas citronvatten och juice.
Lunch: Lax med krossad potatis, sallad och romsås. Vatten till det.
Mellanmål innan träning: Yoggi yalla och en banan, vatten.
Middag: Oxpytt och laxpytt med sallad och ketchup, vatten.
Kvällmål: Fil med havrefras och russin, vatten.

Dagens träning: Bodypump 60 minuter.


Slutkörd

Hello sunshines! Har parkerat mig i soffan precis och ska nu ta och skriva på min psykologi-uppsats. Ska senare ta och ringa till min bästa vän, har SÅHÄR mycket att berätta och jag längtar efter att få prata om allt och inget. Vad jag gör just nu är att jag sitter och funderar ut ett gott kvällsmål, hejhej matfreak. Någon som har ett bra och nyttigt förslag?

Glad tjej som tränade ända tills hennes muskler började skaka, Bodypump är grymt!!


Min spanska lektion



22a mars 2011

I löve friends! Jag satt uppe och kollade liiite för länge igår och är nu fruktansvärt trött, bra jobbat av mig själv måste jag säga! Det läskar galet mycket att stanna hemma och skippa spanskan idag, men ändå ska jag gå upp i köket och skramla ihop en god och nyttig frukost innan jag sätter mig i bilen och åker till skolan. Fuck school.


Matdagbok & träning måndag

Frukost: Havregrynsgröt med en massa hallon, blåbär och en kiwi. Ett glas citronvatten och juice.
Lunch: Korv stroganoff, fisk med ris och sallad. Vatten till det.
Mellanmål innan träning: Yoggi yalla och ett äpple, vatten till det.
Middag: Lax med krossad potatis med sallad och romsås, vatten till det.
Kvällmål: Två ägg, en banan och ett stort glas vatten.

Under dagen dricker jag även ur en vattenflaska som jag konstant fyller på.

Dagens träning: Spinningpass, 30 minuter. S-core, 30 minuter.


Min middag, detta tar jag även med mig till skolan imorgon. Tur att mamma gjorde så mycket i söndags så matvraket jag själv kan äta upp det, hehe..

Sugen på..


Ben och Jerry`s!! Det vattnas i min mun just nu.. Dumma dumma dumma goda glass! Tyvärr har vi glass i frysen men istället för att ta mig en stor tallrik med glass ska jag nu ställa mig och koka ägg som jag kan äta till kvällsmat! Inte godare men attans så mycket nyttigare det är ;)

Påfyllning


Jag har precis mättat min tomma mage efter ett spinning- och s-corepass. Det är så galet underbart att fylla på med mat efter hård träning och veta hur man fyller kroppen med energi och bygger upp nya muskler. Nu sitter jag och kikar på Vänner och ska sätta igång med min psykologi-uppsats, hasta la vista amigos! :D

21a mars 2011

Galet vacker.

Godmorgon solstrålar! Denhär helgen har gått så himla fort och jag kan knappt vänta tills nästa helg. Det är galet kul att vara 18!! Iallafall, denna veckan kommer bestå av en massa träning samt pluggande. Idag tänker jag också börja med en matdagbok här i bloggen, varje dag på kvällen kommer jag skriva vad jag har ätit. I hope you gonna like it! :D

S&M

Jag vet inte hur mycket kakor och tårta jag åt, men attans vad gott det var! Jag har precis kört ett eget träningpass med musik och justdeja! Skulle ju dela med mig av vad jag har sysslat med. Ni kommer säkert att flina när ni läser detta och jag sitter och och småflinar men vad jag gör är att sätta på partymusik och bara röra på mig. Hoppa, studsa, boxas med luften, vicka på rumpan, vad som helst! Rihannas låt S&M är en perfekt låt att köra till! (skriver detta i ett separat inlägg också som jag kan lägga in under kategorin "träningstips")

Efter att ha kört i 45 minuter så är jag nu helt slut, svettig och ska hoppa in i duschen. Ikväll blir det plugg och tv-tittande, ni då?


Food and cake

Ni anar inte hur många "pussmun" miner jag gjorde framför kameran tills jag tröttnade och tog den som inte såg efterbliven ut, haha. Hur gör man egentligen?! :P

Snart så är min släkt här och jag kan knappt vänta tills jag får äta mammas goda mat och senare den ljuva almondy daim-tårtan. Förresten, jag har kommit på ett effektivt sätt att träna hemma och det enda man behöver är musik. Pulsen går upp i taket och det är verkligen ansträngande. Tipset kommer upp här senare ikväll, nu måste jag kila upp till köket!

Släktkalas



Jag kom precis hem från en långpromenad med Malin, tror vi var ute och gick i en och en halv timma. Det var så skönt att få frisk luft och prata om allt mellan himmel och jord. Snart så är det släktkalas och det väntas god mat, tårta, kakor och presenter såklart! :D

20e mars 2011

Godmorgon guys! Jag har märkt att jag är inne i en fas i mitt liv där jag vill njuta och inte välja bort det goda som jag har gjort innan. Jag vill äta lite godis och chips på helgerna för jag tycker det är gott, och det är precis det jag tänker göra nu framöver. Jag kommer äta när jag blir sugen på det, men bara en gång i veckan. Om jag känner mig själv så kommer jag om några veckor börja köra mina nyttighetsrace igen för jag mår bra av det, men inte att göra det hela tiden.

Som vanligt tänkte jag dela med mig av denhär söndagens frukost. En lyxfrukost blev det idag bestående av fruktsallad och två ägg-knäckemackor med kaviar.



Olagligt bra


Min hjälte, min förebild, min idol, mitt allt. Vad sjutton skulle jag gjort utan dig och din musik?

Perfecto

Hitills har denna lördagen varit helt perfekt. Jag har tränat skiten ur mig. Seriöst, efter första tjugo minuterna tänkte jag "vad i helvete gör jag här?". Men jag tog mig igenom det! Stolt tjej, en timmas spinning är bannemej pissjobbigt.

Sen så har jag spenderat ett par timmar med fina tjejer och ikväll ska jag äta god mat, sedan hem till en kompis för filmkväll. Vissa lördagar känner jag bara för att ligga hemma och inte göra någonting men vissa helger är det riktigt skönt att ha dagarna fullproppade med planer. Nu ska jag fortsätta med att lyssna på min favorit och njuta av denna lördagen :D

Hur har ni spenderat denna lördagen hittills?


Jag tog bakpotatis med räkröra och grönsaker, såååå gott!


Jag och Rebecka!

Fika med vänner

Nu sticker jag in till stan för att fika med vänner, jag är på riktigt bra humör idag måste jag säga. Det är vår ute, har på mig mina solglasögon och jag har invigt min vårjacka, hur underbart är inte det?!


19e mars 2011

Även om inte kvällen sluta som jag hade trott så hade jag ASKUL! Resten håller jag för mig själv, haha. Det enda konstiga är att jag kom hem vid två och så vaknade jag tjugo över åtta och kunde inte somna om. Så nu sitter jag här i min säng och äter frukost, inväntar en timmas långt spinningpass. Hej jag kommer dö.


Just nu;


Världens bästa hörs i mina högtalare och jag har löst problemet med vad jag ska ha på mig, nu återstår bara ett problem och det är hur jag ska sminka mig. Funderar starkt på mineralpuder, rouge, mascara och eyeliner på ögonlocken. Låter det som en bra idè?

Träning

 

Har bara slappat i soffan hela eftermiddagen men nu är det dags att sticka iväg till gymmet för ett träningspass med Tove! Vet inte riktigt hur länge vi håller på men jag är hemma runt halv sju, sju så vi hörs då. Nu ska det flåsas och svettas en massa på crosstrainern! :D

Matälskare

Hello sunshines! Följde med några till bamba idag efter jag hade slutat, första gången, eftersom jag fick höra att de serverade tacos idag. Älskar tacos och älskar mat så aldrig i livet att jag missar en tacos-måltid!

Nu är bara frågan, sushi eller thaimat till middag? Sugen på sushi men är också sugen på thai.. Eran åsikt?


18e mars 2011

Låt mig säga detta, sveriges väder kan dra åt pipsvängen. Det ska inte vara snö i mars!! Jag som trodde att man skulle få njuta av solen denna fredag, men icke. Äsch, vädret ska inte få förstöra denna dagen. Ikväll ska jag ut för första gången och jag är galet pepp! Men attans vad nervös jag är, jag kommer känna mig så liiten :D


Sitter just nu och dricker min goda smoothie gjord på blåbär, naturell yougurt, en kiwi och en massa hallon!

Värme-shopping


Innan jag åker till Karibien, ja då ska det shoppas! Har hittat en massa klänningar man kan ha på stranden så lär klicka hem ett antal när jag väl får chansen :D Jag åker om 29 dagar, innan dess måste jag ha fyllt min garderob med sommarkläder känner jag! Nedräkningen börjar nu!

Crappy day

Jag har haft en SKITDAG. Mitt humör har varit på botten hela dagen, magen har kurrat heeela dagen och jag skulle egentligen tränat idag men aldrig i livet med detta humöret. Känner bara för att lägga mig ner och dö i soffan med min favorit i hörlurarna, nu när jag tänker på det så låter det väldigt lockande..

Denhär bilden tycker jag förklarar mitt humör väldigt bra.


17e mars 2011

Godmorgon! Äggröra med en massa grönsaker och keso är nog en av de godaste frukostarna jag vet. :D Så lätt att göra och nyttigt på samma gång!

Idag så tar jag med mig mat till skolan och äter den på Götaplatsen med vänner, gjorde det i tisdags och det var helt underbart. Vårkänslorna var på topp när man kände hur solen värmde. Det kanske är för tidigt att säga, men nu är det verkligen vår!


Jag just nu.

Härlig onsdagskväll

Real Madrid och Chelsea vidare, awesome. Kunde det sluta bättre? I don`t think so!

 

Efter att ha spenderat kvällen framför Champions League så säger jag nu godnatt!


Perfektion



Vårpromenad


Jag och Tove gick en långpromenad klädda i solglasögon ner till vattnet, underbart!


Fina Tove!


Så himla underbart att kunna gå runt i solglasögon!

Nu ska jag äta middag bestående av köttfärssås med spaghetti, mumms! :D

Köttbullemacka


Gjorde iordning en superduper god lunch, nämligen två köttbullemackor på lingongrova samt med några tomatskivor. Låt mig säga detta, jag har glömt bort hur gott detta är. Ska ta och belöna mig med dehär två mackorna en gång i veckan.

Vad har ni ätit till lunch idag?

16e mars 2011

Godmorgon! Favoritens musik strömmar ut ur högtalarna, solen skiner och jag har precis ätit en stor frukost. Jag är redo för att åka till gymmet för ett 30 minuters spinningpass samt köra lite på crosstrainern om ett tag! Jag tror detta kommer bli en riktigt bra dag bestående av en massa solsken och vårkänslor. 


Soff-mys


Ligger just nu död i soffan och kikar på teve, ska avsluta kvällen här i soffan med ett kvällsmål. Magen har börjat kurra, inte förvånad någonstans. Fil med fruktmusli är det ultimata kvällsmålet enligt mig och samtidigt galet gott. Hola kitchen!

All you need is


Alltid när jag gör kyckling så vill jag alltid ha lite sås till som gör att inte kycklingen är så torr. Idag kände jag inte för att ha färdig sås till som man köper i affärerna utan jag ville testa på att göra en egen!

Jag satt och leta som en galning tills jag hittade ett recept som lät galet gott, och gissa vad? Såsen blev skitgod, såklart så tänker jag dela med mig av den till mina kära läsare.

Blanda 2 dl creme freiche, 2-3 matskedar Sweet chili sås (tog 3 matskedar), 1 stor tomat och sedan lite peppar. Det går hur snabbt som helst och attans vad gott det var! Testa!

Bästa serien!

Hejhejhejhejhej! Det är först nu jag kan sätta mig ner framför datan och bara slappna av framför teven. Jag längtar till klockan nio då Desperate Housewifes äntligen börjar igen och jag kan lägga mig ner död i soffan efter Bodypump passet, fuck vad jobbigt det var. Men attans vad skönt det är nu efter! :D

Jag vet att uppdateringen har rent ut sagt har varit pissdålig, men jag har ett par planerade inlägg som kommer upp här i bloggen under kvällen. Tar igen resten imorgon!



15e mars 2011

Godmorgon! Jag ser en klarblå himmel när jag kollar ut genom fönstret, kanske kommer man få smaka på solen idag? Hoppas det iallafall! :D

Förhoppningsvis så sticker jag iväg på ett Bodypump pass direkt efter skolan, ska börja med att alltid åka till gymmet direkt efter skolan. Det är så fruktansvärt skönt att få det gjort och komma hem tidigt! Tränar ni helst direkt efter skolan eller senare på kvällen?


Idag har jag på mig nya örhängen som jag fick av mamma och pappa igår, visar dem inom kort här i bloggen!

Underbar födelsedag

Jag har haft en underbar födelsedag bestående av träning, galet god mat och galet bra presenter! Just nu sitter jag och kikar på Vänner och ska nu ta och se till att få läst lite natur inför provet imorgon, hur har eran dag varit? :D

14e mars 2011

18, myndig, rösträtt och får gå ut. Hur har detta gått till egentligen?? Det känns helt galet men samtidigt jäkligt bra! Har bett min familj att inte fira mig nu på morgonen utan vi ska göra det ikväll istället med god mat och presenter, underbart.

Nu ska jag fortsätta lyssna på min favorit och börja göra iordning mig för skolan, dethär känns helt jävla galet! 18 för fan!! :D


Födelsedagsfrukost: Fil med hallon, blåbär, jordgubbar, havrefras och special k. Två ägg med kaviar och ett glas juice.

Friends löve


Jag sitter just nu och kollar på Vänner, typ världens bästa serie typ. Gosh, jag kan inte få nog av Ross. Eller Chandler. Eller Monica. Eller Rachael. Eller Joey. Eller Phoebe.. Okej jag älskar allihopa!!

Ikväll så har jag tänkt att kolla på Vänner, plugga lite natur och avsluta kvällen med This is it eller The Dangerous Tour. Min favvo gör alltid så mina söndagskvällar blir så bra som de kan bli :)

Välkomnar våren

Proppat i mig lunch, trött som ett as efter träningspasset, våren är nästan här och jag ska nu lägga mig ner och dö i soffan med en naturbok i handen. Nu blir det plugg för fulla muggar!
Jag är för fan 18 om några timmar, om 9 timmar och 10 minuter exakt!! Crazy dude! :D


Hittade en bild ifrån i somras när jag och Jessika spenderade en mysig sommarkväll hos Karin. Ser fram emot sånna kvällar!

13e mars 2011

Godmorgon solstrålar! Drömmen jag hade inatt var inte rolig. Drömde att det var måndag, min födelsedag, och för det första så blev jag inte väckt på morgonen av min familj som sjöng för mig, de hade glömt bort min födelsedag. För det andra så hade alla i skolan glömt bort min födelsedag, plus alla mina vänner. Jag pusta ut när jag vakna imorse och insåg att den inte var sann, haha.

Om ett tag ska jag sticka iväg till gymmet för träning, sedan när jag kommer hem blir det plugg. Vad är era planer för idag?


Milen och Daniella igår, underbara tjejer!

Vitaminbomb


Smoothie gjord av hallon, en halv banan, blåbär, en kiwi och naturell yougurt. Fil med musli och russin, detta bestod min frukost av denna lördag. Vad bestod eran av?

12e mars 2011


Jag är 18 om två dagar!!! Var bara tvungen att skriva det, godmorgon förrresten! Kan ni gissa när jag vaknade imorse? Kvart över nio, SUCK. Försökte somna om i en timma men det gick inte så det resulterade i att jag sitter här i min säng med favoriten i högtalarna, trött som ett as, vrålhungrig men orkar inte gå upp och göra frukost, haha.

Nu ska jag fortsätta att lyssna på min favorit och sedan gör mig iordning för dagen som kommer spenderas med Daniella och Milen, hörs! :D

COME CLOSER


Egentligen skulle jag spenderat min fredagskväll hemma hos min vän men det har blivit ändrade planer och jag kommer nu sitta hemma denna fredagskväll istället. Ser fram emot att sitta och skratta framför Vänner med en påse pistachnötter i handen, får hålla mig tills imorgon med att äta godis då jag ska spendera min dag med Daniella och Milen.

Har ni några planer denna fredagskväll?

Favvomaten för stunden


Galet gott! Om ni letar efter ett nytt sushi-ställe så ska ni gå till Supersushi som ligger vid Lindex i Kompassen, deras insideout är att DÖ för. Doppa den i soja och ni kommer vara helt beroende av dem.

"Sammanfattningsvis är sushi väldigt nyttig och hälsosam med rätt portion och rätt kombination. Kombinerar man sushi, 3 ggr i veckan, med sallad och frukter samt regelbunden träning eller promenad så mår man toppen."
KÄLLA

11e mars 2011


Tröja - Gina Tricot
Jeans - Lager 157
Halsband - Köpte det för längesedan


Idag har jag på mig concealer, puder, ögonbrynspenna och mina ögonfransar är böjda.

Ändrade planer..

Detdär med pluggandet.. Ringde min vän Mikaela och vi pratade i en och en halv timma, ha ha. La på nyss eftersom min kära moder antagligen kommer få en chock när hon får min mobilräkning. Men jag tycker det är så himla härligt att bara prata i telefon med någon som jag inte har pratat med på länge. Bara prata om allt från himmel till jord och ta ikapp den tiden man inte spenderat med varandra genom ett enkelt telefonsamtal.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en filt och kolla på ett av mina favorit-program. Hörs imorgon bitti!

Jag och Mikaela i somras


Mixer


Makaroner, köttbullar, kyckling med curry och grönsaker. Knasig mix tänker ni säkert just nu, men det var faktiskt riktigt gott. Enligt mig blir det mycket godare ju mer smaker man har på tallriken!

Spinningpasset var riktigt jobbigt, körde även lite på stepbrädan efter med snabba fötter. Jag mår galet bra just nu efter att ha fått i mig en rejäl middag samt lite cashewnötter när jag nu ska sätta mig ner och läsa kemi innan Lyxfällan och Uppdrag: Missbruk börjar! I löve torsdagskvällar :D

Förresten, skulle ni vilja följa mina matvanor? Vad jag äter varje dag? En matdagbok här i bloggen?

Träningsdags

Har lyckats plugga en hel del och ska nu bege mig mot gymmet. Tur att jag både blir skjutsad och hämtad så jag slipper vistas ute under en längre tid i dethär skitvädret, jag ryser bara så fort jag kollar ut. Nu är det dags att tagga till inför ett intensivt och jobbigt spinningpass på 30 minuter!!


Ge mig sommar!

Jävla pissväder. Hej på er med!! Klev nyss innanför dörren och måste sätta mig ner och skriva på ett samhällsarbete nu innan jag sticker iväg till gymmet för ett spinningpass och lite egenträning. Måste gå och fixa ihop ett mellanmål snart innan min mage hungrar ihjäl. Det blir fil med musli och russin, en banan och ett stort glas vatten, vad brukar vara er stamkund inom kategorin mellanmål?

Nu blev det för mycket prat om mat här för att jag ska kunna hålla mig.. Nästa stopp är köket!


En bild ifrån i somras på mitt sommarland. Holy crap vad kort hår jag hade!!

10e mars 2011

Godmorgon! Jag sitter just nu och äter frukost. Måste bara tipsa er om en jättegod blandning: Fil med hallon, blåbär, lite valnötter, linfrön, russin och havrepuffar! Lätt att fixa ihop, nyttigt och jättegott :D


Önskad våroutfit



Jag vill så gärna ha vår nu så man kan klä sig i detta på dagarna. Just nu kan jag knappt vänta tills man kan gå ut i ett linne och med sin vårjacka över tillsammans med en snygg väska och solglasögon. Min vårjacka som jag hade förra året bara stirrar på mig när jag tar på mig min stora feta vinterjacka och halsduk, nästa vecka ska jag bannemej inviga min vårjacka även om vädret inte tillåter!

Inbakat

Jag blev så trött på mitt hår för en liten stund sedan och gjorde en inbakad fläta, attans vad skönt det är att ha håret borta ifrån ansiktet samtidigt som jag vet att om jag sover med flätan imorgon kommer jag vakna med vågigt hår. Antar att ni också har stunder då ni bara vill ta saxen och klippa av erat hår?



Underbara onsdag


Det blev ändrade planer idag så direkt efter spinning- och s-corepasset så köpte jag med mig sushi hem och käkade det framför vänner med min bror, väldigt mysigt. Vad jag ska göra nu är bara att slappa framför teven och ikväll blir det att läsa lite i naturen inför vårt prov på tisdag, jag älskar onsdagar.

9e mars 2011

Godmorgon alla söta och glada! Efter att ha mättat min mage med äggröra och keso så ska jag nu slappa lite i soffan innan jag sticker iväg ut i snön (?!) till gymmet för ett spinningpass. Får se om jag går på s-coren, min förkylning har inte försvunnit än så kanske ska ta det lite lugnt. Men om jag känner mig själv så kommer jag gå på s-coren ändå, hehe..

 

Direkt efter att jag har duschat på gymmet så sticker jag in till skolan för att möta upp Milen och skriva ett skolarbete. Full fart på min lediga onsdag!


Sugen på att plåtas

När jag kollar igenom mina modellbilder så blir jag galet sugen på att plåtas. Jag vill verkligen att Avenue ska ringa mig och säga att jag har en plåtning inom kort, det skulle vara helt underbart att få veta att jag får stå framför kameran och utvecklas som modell samtidigt som jag förhoppningsvis får till grymma bilder. Jag brinner verkligen för modellyrket och vill kunna flytta utomlands och leva på modellandet.  I min drömvärld är jag en framgångsrik modell i New York och får resa jorden runt med en massa plåtningar och modevisningar.


Hur ser eran drömvärld ut?


Utslagen i soffan

Framför teven ligger jag och min broder helt utslagna. Jag körde ett träningspass direkt efter skolan och crosstrainern tog kål på mig, detsamma med stepbrädan! Gaah, min kropp fick ta all ilska efter att mitt matteprov inte gick lika bra som jag hoppades på. Men attans vad skönt det var och är efteråt! :D

Vi har satt på Vänner och laddar upp inför Champions League ikväll! Barcelona - Arsenal, detta gillas starkt! Jag kommer sitta fastklistrad som lim i soffan framför teven, någon mer än jag som älskar att kolla på fotboll??

Kom hem och åt en stor portion med lasagne och grönsaker, SÅ GOTT.

Workout tip


Allt du behöver för snabb, intensiv och riktigt jobbig träning är ett tidtagarur och en stepbräda. Kör snabba steg upp och ner så fort du kan, jag brukar köra i 30 sek. vila i 30 sek. och sedan köra igen. Byt ben efter 15 sek så ni inte kör med samma hela tiden. Brukar repetera detta 4-6 gånger och jag kan garantera er att om ni verkligen kör hårt så är ni helt döda efteråt.

8e mars 2011

Godmorgon! När jag tittar ut genom fönstret ser jag att himlen är alldeles klarblå och förhoppningsvis åker solglasögonen på idag, de kommer definitivt åka ner i väskan i hopp om att användas. Samma för er?

Inför en prov så är en stor frukost ett måste för mig. Thè, stort glas citronvatten, naturell yougurt med en liten klick av honung i, hallon, blåbär, valnötter, linfrön och russin. Med två ägg så fullbordar jag denna frukosten och är nu redo för matteprovet. Kika in här vid tolv då träningstipset kommer upp, ha en bra dag!


Ville bara tipsa er om mitt nya favvo-thè. Hallon och blåbär smak!

My best friend

Jag har precis pratat i telefon i över en timma med min bästa vän i Stockholm (det suger röv att vi bor så långt ifrån varandra) och jag mår galet bra just nu. Eftersom vi bor så långt ifrån varandra så glömmer vi bort att prata och när vi väl pratar DÅ NI, herre vad ni babblar på! Gosh, vad jag älskar den tjejen på bilden alltså


Redo för matteprov

Efter att ha tränat och ätit är jag nu redo att sätta mig ner och kika igeom matten inför morgondagens matteprov. Min favvo hörs i högtalarna och bättre kan det inte bli för stunden. Jag hoppas att jag vaknar imorgon av att solen lyser igenom mina fönster och att solen stannar här i Göteborg under en lång tid så man kan ta långa vårpromenader med solglasögon och slänga vinterjackan i garderoben och välkomna vårjackan.

P.S! Inom kort kommer ett hett träningstrips upp här i bloggen, håll utkik!

Ännu en härlig bild ifrån min och milens vårpromenad.


7e mars 2011

Godmorgon solstrålar! I ögonblicket så sitter jag och myser i vardagsrummet med en stor frukost bestående av samma som igår, teven är på och med en kopp tè i handen. Mys.

Direkt efter skolan så kommer jag åka till gymmet för ett träningspass, känner att jag vill köra själv idag så att jag kommer hem tidigare. Det är så skönt att kliva in innanför dörren innan sex och känna att man är färdig med träningen.


Jag just nu

Ny vecka

Ska strax bege mig mot sängen, hoppas att ni har haft en lika bra söndag som jag. Måste plugga lite matte, packa ihop gymkläderna för imorgon och läsa i min engelskabok innan jag kan släcka lampan och ladda upp inför en ny vecka.

Godnatt mina kära läsare!



Mobilblogg

img_5215 (MMS)

Solglasögonen är på, favoriten hörs i hörlurarna och nu är jag påväg till Daniella! God mat och en massa prat är det som står högst upp på listan. Ha en underbar söndag så hörs vi när jag kommer hem, puss! :D


Keep your head up


Efter ett jobbigt träningspass bestående av styrka och kondition ska jag nu sätta mig ner och plugga matte med favoriten i hörlurarna. Denna låten spelas konstant i min Ipod och jag får aldrig nog av den, så himla vacker och jag ryser så fort jag hör Michaels röst.

Nej nu kan jag inte sitta här vid datan längre. Måste intensiv plugga innan jag sticker iväg på middag hos Daniella med Milen, ibland så älskar jag söndagar!

6e mars 2011

Godmorgon, solen skiner ute och nu känns det verkligen som om det är vår ute!

Snart så ska jag kila ner till bussen för att åka till gymmet för ett träningspass på löpbandet och antagligen lite styrka. Ska verkligen börja köra mer i gymmet och träna upp min kondition genom att springa på löpbandet så jag är redo för en massa härliga joggingturer!

Next stop; På med träningskläderna och tagga för en massa flås och svett!


Dagens frukost: Äggröra med champinjoner, makrill i tomatsås, keso och grönsaker med ett stort glas juice till.

Underbart väder

Jag har äntligen invigt mina Ray Bans! Jag och Milen gick ut på en långpromenad bestående av solsken, skratt och en massa prat. Duktiga som vi är så har vi bockat av en hel del mattetal och om ett tag ska vi åka in till stan för att möta upp Daniella för en mysig fika i stan. Toppenbra lördag!


Två bilder ifrån promenaden i eftermiddags.

Vårkänslor på högsta nivå

Jag kan äntligen plocka fram mina underbara Ray Bans som har legat och samlat på sig en massa damm nu under vintern. Det är vår, det är för sjutton vår nu! Åh, så underbart!


5e mars 2011

Godmorgon solstrålar! För det första så vill jag bara säga att jag hade en underbar fredagskväll igår och att min vän Malin är så himla underbar. För det andra så har jag just nu kli i fingrarna. Jag vill så gärna boka ett spinning- och s-corepass men jag har sagt till mig själv att jag inte ska träna idag för jag har varit småförkyld väldigt länge nu och vill bli av med skiten. Men ändå så lockar det så grovt mycket att boka platser och kila iväg till gymmet, men icke. Det får bli en långpromenad istället med Milen, det är mys det med.

Nu måste jag hoppa in i duschen, luktar klor ifrån igår!

Jag och Malin igår, love you!


One, two, three

Nu sticker jag iväg på middag med både nya och gamla människor, min kamera ville inte samarbeta idag så ni får nöja er med webcam bilder. Jag ska äta massvis med god mat ikväll och förhoppningsvis lära känna nya och goa människor, visst låter det som en toppenbra fredagskväll?

Oupsie, tiden rinner iväg! Ha en underbar fredagskväll!




Allt jag har på mig är från H&M, ha-ha..

Varmt bad

Jag ska nu lägga mig i ett varmt bad och börja göra mig iordning långsamt för middagen ikväll. Ska tajma in så att jag kan ligga och kolla på Top Model samtidigt och förhoppningsvis med en ansiktsmask i ansiktet om jag hittar någon här någonstans i huset. Wish me luck!

Blev sushi efter skolan på min favorit sushi-restaurang med två underbara tjejer, magen kurrade som bara den så det var riktigt gott att få mätta magen med galet god sushi. Två bilder från idag bjuder jag på!


Aldrig

Igår när jag kollade på Uppdrag: Missbruk så handlade det om en tjej som hade anorexia. Det var så hemskt, jag satt med en häpen mun när jag såg att hon inte hade något fett överhuvudtaget på kroppen utan hon var bara skelett och ben. Jag satt nästan i chocktillstånd och trodde att hennes ben bara skulle brytas på mitten så fort hon tog i någonting. Hon tränade konstant för att hon ville bränna mer kalorier. I början när hon fick anorexia så åt hon ett halvt äpple om dagen och 75 stycken laxeringstabletter. Hennes kropp hade börjat äta av sig själv för att hon inte hade något fett på kroppen.

När jag blev modell så fick jag en massa kommentarer om att jag inte får sluta äta och gå ner i vikt, men varför skulle jag göra det mot mig själv? Jag kommer aldrig avstå ifrån en måltid, jag kommer aldrig någonsing stoppa i mig tabletter för att spy upp maten, jag kommer aldrig sluta att älska mat och jag är stenhård med att äta minst 5 gånger per dag. Jag har givit mig själv ett löfte och det är att ta hand om mig själv, träna och äta nyttigt med lite undantag då och då. Jag tänker inte låta mig själv försvinna bit för bit.


4e mars 2011


Godmorgon på er! Är inte Because you loved me en helt undebar vacker låt? Hennes röst är otrolig och den är absolut en av mina favoriter bland Celine Dions alla låtar!

Har en fullspäckad fredag. Skola, sushi med en vän, kanske träning och sedan ska jag på en 18-års middag på kvällen. Denhär fredagen kommer bli toppenbra har jag en stark känsla av! Har ni några speciella planer denna fredag? :)

Anya vs Caroline


Jag fick en kommentar av min vän att jag är lik Anya som var med i Top Model, jag tackar för komplimangen för jag tycker hon är grymt vacker! Men frågan är vad ni tycker, ser ni någon likhet?

Enligt tallriksmodellen

Kom hem från träningen för ett tag sedan, helt slut i kroppen och fick komma hem till ubergod mat. Har fyllt tallriken med mat enligt tallriksmodellen: Hälften kött/fisk/korv, en tredjedel grönsaker och en tredjedel kolhydrater. När maten är uppäten så är jag redo för kvällsplugg innan jag sätter mig ner och kollar på mina favoritprogram, Lyxfällan och Uppdrag: Missbruk.


Brukar ni fylla tallriken enligt tallriksmodellen?


Träning

Hello sunshines! Har precis fått i mig ett mellanmål innan jag ska sticka iväg till gymmet för ett spinning- och s-corepass, känner mig riktigt pepp för att sätta mig på spinningcykeln och cykla som bara den i en halvtimma! Egentligen så brukar jag ha min vilodag på torsdagar men eftersom jag inte tränade i tisdags så får det bli träning idag istället.

När jag kommer hem så kommer det stå korv stroganoff på bordet vilket gör mig ännu mer motiverad till att träna, såå gott!


Jag idag. Osminkad i linne, munkjacka och halsduk.

3e mars 2011

Godmorgon solstrålar! Är pigg som en mört så denna dagen ska nog inte vara så svår att ta sig igenom. Med min favvos musik i högtalarna och en stor och god frukost kan denna dagen bli riktigt bra tror jag. Föreberedde en smoothie och ska äta den med havrefras och nötter samt två ägg och ett stort glas juice, yummie! :)

Vad brukar ni äta till frukost?

Emanuela de Paula, smokin`hot!


Different flavors

Jag följde med pappa och handla idag och såg till att jag fick med mig dehär två mellanmålen hem. Har som sagt provat den till höger och ska imorgon ta och testa den till vänster! Jag har en känsla av att den kommer vara lika god som den andra och att dehär två kommer vara stamkunder i vårat kylskåp, perfekt innan träning ju! :)


Wednesday

Klev nyss innanför dörren efter att ha tränat, varit i skolan, lunchat med Paulina och strosat runt lite i stan. Har lite plugg att göra men sätter mig med det lite senare ikväll istället då jag har fått i mig middag och är fylld med energi. Lyckades övertala mamma igår att laga en av favvorätterna så längtar redan tills middagen. Vad jag kan säga, jag älskar mat.


You rock my world


Jag är häpen, jag  har inga ord. Här sitter jag försöker skriva ner med ord hur förjävla bra dethär uppträdandet är. Hur du gör allt genialt utan några som helst fel, hur din röst och dans slår alla andras. Ett av världens bästa uppträdanden genom tiderna. Jag har tagit vatten över huvudet för det går inte att föklara. Du är bäst, världens bästa.

2a mars 2011

Godmorgon! Har suttit och räknat lite matte nu på morgonen och ska strax kila iväg till gymmet. Blir lite träning innan jag ska på ett 30 minuters spinningpass, kort men intensiv träning blir det idag!

Tar med mig mitt pick och pack till gymmet så jag kan åka direkt in till stan för att luncha med Paulina, jag har en känsla av att denna onsdagen kommer bli riktigt bra. Vad är era planer för idag?


Dagens frukost bestående av: Äggröra med oliver, paprika, squash, tomat, skinka och salami. Keso och ett stort glas juice.


Avslutar kvällen med världens bästa


Great tuesday

Hello sunshines! Jag har haft en dunderbra tisdag med två underbara tjejer. Min Låtsas Fru är en film som ni måste se, galet rolig men lite förutsägbar som jag inte gillar men bra var den!

Haha, jag måste bara skriva detta. Det var en kille som satt i biosalongen och jag kan garantera er att han hade ett av de roligaste skratten jag har hört i hela mitt liv. När man väl har slutat skratta åt filmen så hör man han skratta och då började det om igen, nu i efterhand så skulle man ju ändå spelat in ett litet klipp ifall att man någon dag skulle vara väldigt uttråkad och behöver muntras upp med ett skratt.

Här kommer bilder ifrån idag!

Super-sushi har den goaste sushin! Deras inside-out är att DÖ för..


Jag och Milen!


Jag och Daniella!

Mobilblogg - i biosalongen

img_5116 (MMS)

Vi har precis ätit sushi och nu är det dags för bio, GOTT. Min Låtsas Fru ska vi se! Just nu sitter jag,  Milen och Daniella i biosalongen och tjötar :D


1a mars 2011

Godmorgon solstrålar! Som ni alla vet så är Michael Jackson den artisten och personen som jag avgudar och lyssnar mest på men Celine Dion, damn. Vilken jäkla stjärna! Denhär låten med henne är så otroligt vacker, även om jag blir påmind om sorgliga händelser genom denna låten så kan jag inte låta bli att lyssna på den.

Vad tycker ni om låten A New Day Has Come?


RSS 2.0