Sängdags tidigt

Det ska bli så fruktansvärt roligt att plåtas igen!


Jag har precis varit på mitt jobbigaste spinningpass hittills, fy f*n vad skönt det var efteråt. Jag och Tove tog sedan en lång dusch och jag la på en ansiktsmask och vi bastade, riktigt skönt!

Nu sitter jag och proppar i mig en stor tallrik med fil, flingor, russin och banan. Mummmmms! :) Eftersom att jag ska upp så tidigt imorgon så ska jag lägga mig klockan nio och läsa i kanske en halvtimma och sedan sova. Kvart över fem har jag satt klockan på! Ååh det ska bli så himla roligt! :D

Redo för träning!




Jag har suttit och pluggat om antiken, dötråkigt. Jag somnade nästan när jag satt med boken och läste igenom vad vi ska ha prov på, gud hjälpe mig. Men det är bara att ta sig i skinnet och försöka få in all information i huvudet.

Just nu så har jag precis gjort mig iordning för imorgon. Vilket innebär att raka benen osv. noppa ögonbrynen och fixa till naglarna. Nu känner jag mig faktiskt jätte fräscht för nu när det har blivit så kallt så har jag inte brytt mig om att raka benen eftersom man ändå inte går barbent, riktigt skönt :D

Nu blir det iallafall träning. Spinning och S-core står på schemat med Tove, härligt som bara den! See ya! :)

Tikka Masala



Tjohej! Idag så fick vi sluta klockan tolv för att det hade hänt en tråkig sak på skolan, men det var så skönt att sluta tidigare. Efter skolan så gick jag, Hanna och Sofie och åt indisk mat. Alltså, jag åt till jag sprack, haha. Chicken Tikka Masala är sjuuukt gott och om ni någon gång äter indisk så ska ni ta Chicken Tikka Masala med bröd!
Smarrigt som sjutton, middag beöver jag inte iallafall äta ikväll :)

30e september 2010



Tips tips TIPS! Ni som vill äta havregrynsgröt till frukost men tycker det inte smakar någonting, papper är det rätta ordet på hur det smakar utan någonting till. Lägg blåbär och hallon i mikron och värm dem tills de blir varma och lägg sedan bären i gröten, mummsfillibabba! :)

Nu ska jag iväg till skolan och proppa i mig kunskap, vi hörs när jag kommer hem! Fierce and love.



It don`t matter if you`re black or white



Jag typ dör lite när jag kollar på dethär upträdandet. Det är så bra, så sjukt jävla bra. Låten går ju inte heller att klaga på, en av världens bästa låtar som kommer att skrivas. Black or white, galetgaletgalet bra. Nu dör jag typ lite mer.

Ugnsbakad kyckling

 

Idag så gjorde jag ugnsbakad kyckling i ugnen med rotfrukter och råris till det. Jag tycker att det var lite smaklöst men om man hällde lite salt och peppar så gav det lite mer smak iallafall! Akta bara när ni häller på peppar att ni inte tar för mycket så att det bränner i era munnar. ;)

 

Men jag rekommenderar detta receptet till er som strävar efter att äta nyttigare hemma. Ni hittar receptet här. :)


Matlagningsdags



Tjohej! Det var helt värdelöst att gå till Världskulturmusèet för de hade absolut ingenting om ursprungsbefolkningar, väldigt surt.

Nu ska jag laga middag till familjen, jag tycker det har blivit så himla roligt att laga mat! Innan jag sätter igång med någonting så ska jag sätta på favoriten i hörlurarna och stå och sjunga med när jag står vid spisen, hoppas bara inte brodern kommer hem allt för tidigt idag ;)

Jag lägger upp receptet här senare som Dagens recept, puss på rompen! :)

Pilots



Snart så sticker jag in till stan och möter upp min vän Milen. Vi ska först fika på Frank`s och sedan ska vi på Världskulturmusèet för ett skolarbete, innan det så ska jag köpa till några grejer från hudvårdsserien Spotles. Jag måste trolla bort alla mina finnar tills på fredag!

Jag bloggar när jag kommer hem, seee ya! :)

29e september 2010

Jag provade denna idag, riktigt bra!


Godmorgon! Har börjat min morgon med att läsa i badkaret, är redan fast i boken Änklingen, och just nu så sitter jag med en ansiktsmask. Känner att min morgon har fått en väldigt bra start! Såhär skulle jag vilja börja varje morgon, men tiden hinner tyvärr inte till på en skoldag.

Hur skulle ni vilja börja eran morgon? :)

Underhållande skratt



Lalala, jag är ledig imorgon. Avundsjuka? Det vet jag att ni är, hihi :) Jag ska nu spendera kvällen med favoriten i högtalarna och kolla på E!, älskar kanalen. Väldigt underhållande, speciellt när det är Girls of the playboy mansion. Kendra är favoriten, hennes skratt är ju helt bisarrt underhållande! :)

You`re a knife



Jag har fått omkring och små sjungit på denna låten hela dagen idag, från imorse tills nu. När jag har en låt på hjärnan så måste jag lyssna på den för att få bort den och då tänkte jag att jag skulle bjuda med mig av denna låten här på bloggen. Två flugor i en smäll!

Vad tycker ni om låten? :)

"Jag måste läsa vidare"

Änklingen av Ray Kloon, En storts kärlek är första boken, och Tusen strålande solar är böcker ni måste läsa!


Idag så slog jag på stort. Jag gick in på Akademibokhandeln och köpte TVÅ böcker av min egen vilja. Vi behöver inte läsa något i skolan utan jag gör det för att jag vill läsa dehär böckerna, det är inte ofta det händer. Men jag tycker det är väldigt fantastiskt att författare kan få en att vilja läsa bokstäver på ett papper, att de kan göra så att man verkligen inte vill lägga ifrån sig boken och när man gör det så kliar det i fingrarna för att man vill läsa mer.

Pretty awesome :)

28e september 2010


Sneacpic: min tunika och cardigan är från H&M. Ringar är från Gina Tricot och H&M. Vad tycker ni om dagens look?

Godmorgon! Idag är jag pigg och glad, jag tror nog att det var på grund av den hårda träningen igår hehe.

Just nu så har jag bara lust att lägga mig i ett varmt bad med en bra bok, jag tycker det har blivit så kallt nu på den sista tiden! Det är det första jag ska göra imorgon när jag vaknar, lägga mig i ett varmt bad. Ska köpa en bok idag efter skolan som jag bara måste läsa :)

UPDATE: Jag ska träna efter skolan så bloggar vid sju när jag kommer hem!

Soffpotatis



Hej hej hemskt mycket hej. Vad ska man säga? Jag är typ död efter dubbla spinningpass och ska nu lägga mig i soffan och kolla på teve samtidigt som jag pluggar. Ikväll är jag en soffpotatis. Jag har ett G-test i matten imorgon så jag ska kika lite på det, har en svenska redovisning imorgon och så en engelskaläxa som jag ska sätta mig med nu.

Vi hörs imorgon, puss på er! ♥

Dubbla spinningpass


Jag har på mig mina easytones just nu och ska ta en powerwalk till gymmet! Sedan efter det så väntar dubbla spinningpass. Ett på 45 minuter och ett på en halvtimma, jag kommer vara smått död när jag kommer hem. Vi hörs! :D

Vad tycker ni om min blogg?



Jag tog nyss bort mitt senaste inlägg för jag kom på att det var så tråkigt att läsa. Jag tycker det verkligen är svårt att skriva något intressant som ni tycker om att läsa om. Det var en anonym som kommentera vad han/hon gillade med min blogg och vad han/hon tyckte om att läsa om och jag uppskattar det jättemycket!

Jag kommer inte ta bort precis allting som ni kanske vill att jag ska göra om ni kommenterar vad ni gillar att läsa och vad ni tycker om min blogg men det skulle vara kul att veta vad ni tycker om min blogg och om det är något ni tycker mest om att läsa om som jag skriver om :D


27e september 2010

Tänk om man kunde ha en sådanhär garderob, det skulle jag behöva.

Todilloo! Jag är alltid en sådan som står en halv evighet framför min garderob på morgonen och bara stirrar för att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Men idag så gick det snabbt som sjutton, jag har sparat en väldigt massa tid på det så att lägga fram kläder måste jag göra om. Ett tips till er som är detsamma som jag! :)

Nu ska jag snart till skolan och bli fullproppad med kunskap, fierce and love.

Beroende av mat

Jag sitter just nu och kollar på programmet om Sveriges fetaste man och jag tycker det är så hemskt och tragiskt. En man som försöker leva sitt liv men maten har förstört hans liv och nu så är han fast i sitt hus. Tänk vad dålig mat kan förstöra en människas liv, det får mig att inte vilja äta den mat på bilderna. Jag ska verkligen försöka äta ännu mindre fet mat så att jag mår bra och inte får några problem i framtiden!

Men en sak som jag beundrar hos honom är att han verkligen försöker göra något åt sitt liv och försöker äta rätt men det går inte bra när han väl får klara sig själv och inte får någon hjälp hos sjukvården. Galet dåligt av sjukvården att skicka hem en väldigt överviktig man efter så kort tid. Han säger att det är som att släppa ut en knarkare på gatan och det är det ju? De är beroende av droger och han är beroende av mat.

När jag tittar nu så ligger han och tränar i sängen och hur många personer gör det som är väldigt överviktiga? Beundransvärt! Jag hoppas verkligen att han får ordning på sitt liv och kan göra saker som vi andra människor kan göra, något som vi tar för givet. Håller ni med mig? :)

Galet bra musik i mina öron

Vad som hörs i mina hörlurar just nu, GALET bra.



Jag har precis satt på favoriten i hörlurarna och ska nu sätta mig ner och plugga i ungefär en halvtimma innan jag ska kolla på teve. Det finns ett par program ikväll som jag gärna vill se. En utav dom är, Jonny - Sveriges fetaste man. Jag gillar verkligen sådana dokumentärer där man får en inblick i andras liv hur de har de.
Så om ni vill joina mig framför teven så börjar programmet klockan åtta på kanal 5! :)

Yogapass


Jag ska snart ta och bege mig mot bussen för ett yogapass med vänner! Innan det så ska jag springa lite på rullbandet för att få lite konditionsträning, har blivit lite lite med det nu den senaste tiden. Förresten, imorgon så ska jag på dubbla spinningpass. Jag måste vara galen! :D

Dagens recept



Igår så gjorde jag kyckling med rotfrukter och grönsaker i ugnen och jag det var verkligen hur gott som helst. En maträtt som jag bara måste göra om. Tänkte göra gårdagens recept till Dagens recept här i bloggen.

Jag la morötter, paprika, augergine, squash, champinjoner, blomkål och kolråt på en plåt och la in dem i ugnen med lite skivad potatis i också. Lät dem ligga inne i ungefär tjugo minuter innan jag tog ut dem igen och hällde lite matolja över plus salt. Kycklingen började jag steka samtidigt som jag la in rotfrukterna och potatisen i ugnen.

Efter en halvtimma så la jag in kycklingen i ugnen också tillsammans med allt annat. Efter tio minuter så tog jag ut allting och saltade lite till och sedan så var det klar`t! Mumsigt som attan att sitta och knapra på framför en film! :)

Är dethär något ni skulle kunna tänka er att göra?

26e september 2010



Holaaaa! Jag sitter just nu och äter frukost och kollar på The Girls of the playboy mansion. Haha vad ska man säga? Jag förstår inte hur man kan vilja vara ihop med en 80-åring som redan har 1743 flickvänner men jag antar att det är för pengarna som han har. Han är ju bannemej stenrik! :O

Sur och irriterad



Jag har precis varit ute och övningskört och det gick skit, det gick verkligen åt helvete. Och jag blev så frustrerad på mig själv så då gick det ännu sämre. Ville bara stanna mitt på vägen men då fanns de ju en chans att jag och pappa skulle ha blivit potatismos så jag skippa det, tycker det var ett ganska så bra val av mig. Just nu så har jag lust att lägga körkortet på hyllan och inte bry mig om det.

Jag har ett tips till min pappa och bror just nu. Prata inte med mig för jag är INTE på humör. Haha, vi får se hur det går med det ;)

"Tiden läker dina sår"


Idag så är det ett år och tre månader sedan du gick bort. Tiden läker dina sår håller jag verkligen inte med om, på ett sätt så blir det bara svårare och svårare ju längre tiden går. Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, har så såvrt att sätta det på en datorskärm. Allt jag har kvar att säga är, Rest in peace Michael Jackson

25e september 2010

En bild ifrån min första plåtning. Hiss eller diss?

Godmorgon! Idag så skulle jag egentligen ha fikat med min vän Linda men hon har blivit sjuk så det blir inte av, du får krya på dig om du läser detta ♥

Istället så ska jag plugga, städa och övningsköra på dagen och sedan ikväll så kommer Malin hit för en filmkväll, mysigt mysigt! Vad är era planer för idag?

Fredagskvällen ska spenderas med min vän



Snart så sticker jag in till stan och träffar en vän, förhoppningsvis så kommer det flera senare. Har ni något planerat för denna fredagskväll? Party, myskväll med vännerna eller med pojkvännen?

Vi hörs imorgon eller när jag kommer hem, ha en underbar kväll! :)

Pirr i magen

Jeky Dress SEK 249, Ichi - NELLY.COMPrice Glen Shoulder Dress SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COMIvys Mahem Tank SEK 399, Insight - NELLY.COM Jersey Mesh Top SEK 479, Elise Ryan - NELLY.COMAcacin Dress SEK 2199, By Malene Birger - NELLY.COMKovacs Dress SEK 1599, Stylein - NELLY.COM

Om en vecka så åker jag till Jönköping för att plåtas och det har redan börjat pirra i magen, jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar. Det ska verkligen bli hur roligt som helst och jag ska rocka fett på plåtningen haha! :D
Så för att vara väl föreberedd så sitter jag nu och kikar på Nellys hemsida hur modellerna poserar så jag får inspiration och kan utgå ifrån deras poser och sedan bygga på nytt.

Ååh, nästa fredag så kommer jag antagligen komma hem vid denna tiden efter att ha plåtats i några timmar. Jag längtar!

"Omelett"


När jag kom hem från skolan efter en liten shoppingtur så ställde jag mig vid spisen och gjorde, eller försökte, göra en "omellet." Istället så blev det en äggröra, haha. Men det var lika gott det!

Hursomhelst, det får bli dagens recept. Ni använder det grundläggande receptet för en omelett och sedan så la jag i squash, paprika, champinjoner och tomater i smeten. Smarrigt som attan! :)


Spindelfobi



När jag klev upp imorse och skulle gå till tvättstugan så ser jag en stor spindel på väggen och jag hoppar till. Mina ögon blev som två stora ballonger och det rös i kroppen. Det första jag tänkte göra var att skrika "PAPPPAAAAAAAA" men så kom jag på att han inte är hemma. Så jag tog bort den själv, ganska så stolt. Haha.

Jag har verkligen fobi för spindlar, speciellt när benen är långa och de har håriga kroppar, uschfyochblä. Att jag bor i en källare gör inte saken bättre, och vet ni vad? En gång så har jag hittat en stor spindel i min säng.. Inte den bästa upplevelsen jag har haft om jag säger så.

Har ni fobi för något? Kanske ormar eller spindlar som jag? :)

Nytt klädesplagg i garderoben



Jag har aldrig i hela mitt liv använt tights men nu ska jag bannemej göra det! Tycker det är sjukt snyggt att matcha det med en tunika eller en lång tröja så imorgon ska jag gå och köpa mig ett par tights eller leggins vad det nu heter. Har börjat tröttna lite på jeans :)

Folk lär bli överraskade när jag kommer med tights till skolan!

I keep dancing on my own



Jag är inte ett stort fan av Robyn, tycker inte hon har speciellt bra låtar men denna låten har jag fastnat med. Jag tycker den är riktigt bra! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om hennes musikvideo till den men låten är super, fast jag måste säga att jag stör mig lite på hennes musikvideo. Hon gör några konstiga rörelser ibland som jag inte förstår mig på :D

Fil med flingor


Jag sitter nu med en stor tallrik med fil och flingor, min mage skrek efter mat så det var det första jag gjorde när jag kom hem! Visst smakar mat bättre när man är hungrig som en varg? :)

Innan jag sticker iväg för ett spinning och S-core pass så ska jag ta och göra en kycklingsallad som jag ska äta när jag kommer hem, mummsillibabba! Det känns så bra när man kommer hem från träningen och får i sig en massa proteiner och vitaminer, yummie.

23e september 2010


Facelook för idag; ID mineralpuder, rouge, ögonbrynspenna och så böjda ögonfransar! Gillar denna looken, gör ni?

Godmorgon! Min dag kommer att bestå av skola, lite plugg och så träning. Nu ska jag ut till kylan och åka till skolan, dags att ta på sig vinterjackan snart kanske? Usch fy och blä, jag vill ha sommar, sol och bad nu! :)

Spotless



TIPS! Förut så har jag bara använt ettan men nu har jag köpt till tre andra produkter i Spotless hudvården. Har börjat se lite skillnad genom att bara använda nummer ett så jag hoppas på en ännu större förbättring nu.

1 - Rengör porerna på djupet, används morgon och kväll.
2 - Rengör och stänger porerna så att inte nya pormasker bildas.
3 - En daglig fuktkräm.
4 - Både en scrub som du kan använda varje dag och en ansiktsmask som du ska använda 1 eller 2 gånger i veckan. Den motverkar porer och rengör dem på djupet.

Vader, lår och rumpa!



Jag kunde verkligen inte koncentrera mig med plugget så jag gick ut på en powerwalk i 50 minuter i mina Easytones, riktigt skönt! Vilken rumpa jag kommer få! Haha. Det kändes verkligen i mina vader, lår och rumpa så om ett tag så hoppas jag att jag har de perfekta benen och rumpan enligt mig. (Jag vill EJ få smalare ben och rumpa, utan bara mer vältränade och fastare.)

Jag har nu haft en ansiktsmask på mig och ska nu sätta mig ner och plugga, spanska och naturkunskap står på listan. Psykologi måste jag också göra kom jag på, aja. Vi hörs om ett tag! :)

Smaken av sushi och soja


Jag och tre andra goa tjejer gick och åt sushi efter mattestugan, min mage kurrade en väldans massa så det var väldigt gott. Jag älskar smaken när man doppar sin sushi i sojan (stavning?) och tuggar långsamt så man känner smaken, ååh det är så gott! :)

Min favorit är lax och insideout, har du någon favorit?

Rutigt



Såhär ser jag ut idag; Mina jeans är från Lager 157, stjortan är från H&M, klocka ifrån Klockmaster och så är min ring från Gina Tricot.



Facelook för idag; ID mineralpuder, rouge, ögonbrynspenna från H&M och så böjda ögonfransar!

22a september 2010



Godmorgon solstrålar! Som ni vet så har vi en schemafri dag idag men jag behöver verkligen gå på mattestugan känner jag, har inte riktigt koll på det som vi har gått igenom senast. Innan lektionen igår så kände jag att jag hade koll på det mesta men sedan så när vi gick igenom en ny sak igår så blev mitt ansikte som ett frågetecken, haha.

Nu innan jag tar bussen till skolan så hade jag tänkt att läsa lite i naturkunskapen eftersom vi har ett läxförhör på måndag, lika bra att börja i tid! Snart så kommer dagens outfit upp här, vi hörs snart! :)

Utan dig



Jag hade tänkt att skriva på en datorskärm hur mycket du betyder för mig men det går inte. Jag får inte fram de rätta orden, jag får inte fram de perfekta meningarna som jag har i mitt huvud och mina tankar. Så istället så skriver jag bara dethär;

Utan dig och din musik så skulle jag aldrig klara av min vardag med all den motvind som följer med.
Det förklarar en hel del, gör den inte det?

Felsms.com - en klassiker!

 

Till: Mamma
Sms: Gud så roligt det är när vi ses. Men du är ju fan gift, hur ska du göra egentligen? Vill ha dig...
Svar: Vad nu? Har du kontakt med en gift man?

Förklaring: Inte riktigt meningen att mamma skulle få reda på det där men det var bara att berätta... Det blev iallafall inget med den gifta mannen. Jag var 16 och bodde hemma och han var 27.

/Cecilia


Glad glad glad tjej!

En bild ifrån min första plåtning.



Ända sedan klockan halv tio ungefär imorse så har jag längtat så mycket att berätta en sak för er. Min agentur ringde mig idag och sa att en liten tidning i Jönköping vill ha mig som en modell till ett moderepotage i deras tidning, aaaaaaaaah!! Jag är så glad just nu, lycka på hög nivå!

Så den 1a oktober så åker jag tidigt på morgonen till Jönköping med tre andra modeller för att plåtas i Jönköping! Om bilderna blir bra så kommer de upp i tidningen, jag tycker det är så jäkla häftigt. Det ska bli så himla kul! :)

Energi efter träningen



Jag har precis kommit hem och ska nu sätta mig ner och plugga. Har ganska mycket tills nästa vecka så det är lika bra att jag öppnar böckerna och börjar idag, har fått väldigt mycket energi efter träningen så detta är nog ett bra tillfälle! Fast spanska glosor lockar inte så mycket.. vad säger ni?

21a september 2010


Jag idag; Cardigan - H&M, toppen - H&M och byxor - ZARA.

Godmorgon! Idag så är det skola, träning och plugg som gäller. Direkt efter skolan så sticker jag till gymmet för att gå på ett Indoor Walking pass, innan passet börjar så har jag tänkt mig att köra lite styrka. Lite brottararmar är mitt mål!


Do you remember the time?



Jag ska avsluta min kväll med att lyssna på denna bedårande, underbara låt som bara skär rakt in i själen. Jag njuter verkligen av att höra Michaels röst i denna låten och ryser så fort han sjunger, det är så underbart! Jag älskar verkligen känslan och jag njuter så mycket av denna låten, den är så jäkla underbar :)

Känslan efter träning



Jag har precis ätit efter ett spinning och S-core pass, fy sjutton vad skönt det är att träna. Att känna nu efter att jag har cyklat skiten ur mig, att jag fortsatte tills mina muskler gjorde ont och verkligen kämpade tills jag inte orkade mer, det är så himla skönt! Man känner sig så duktig och fräsch med en massa energi. Så ni som letar efter bra träning så bör ni gå på spinningpass, ni kommer fastna :)

Leverpastej och gurka

 

Jag har en ny favorit bland alla mackor man kan göra med ett gott och nyttigt pålägg. En grov macka med fibrer, lite smör, leverpastej och gurka! Mmmmhm, det är så gott så. Jag måste ut till köket och göra en till macka, om ni inte har testat än så är det ett måste! :)


Handspådd

 

"Ditt yrke kommer ha något att göra med din talang."

 

Det tolkar jag på ett bra sätt!


20e september 2010

Godmorgon! Jag sitter just nu och äter havregrynsgröt med banan, en god och väldigt nyttig frukost. Gud vad jag har äit onyttigt denna helgen så denhär veckan innebär en massa träning och väldigt nyttig mat, är ni med mig? :)

Next; Nu ska jag göra mig iordning för skolan. Idag så blir det en stram hästsvans eftersom mitt hår inte vill samarbeta idag, haha. Hoppas ni får en bra dag! ♥

Jag skriver av mig

Jag har alltid varit blyg av mig runt nya människor, och när jag är blyg så är jag verkligen inte mig själv. Jag kan verkligen inte släppa loss när jag är blyg för det känns som om jag skämmer ut mig själv, den tanken vill jag verkligen få bort men hur i helskotta gör man? Jag vill verkligen kunna släppa loss på dangolvet, och när jag väl kommer kunna göra det så kommer det se väldigt roligt ut för någon danstalang har jag inte.. haha. Men det spelar ju bannemej ingen roll för man vill ju bara ha roligt. Åh vad arg jag blir på mig själv, och irriterad.. och trött.. Ibland så önskar jag att jag hade en annan personlighet. Ibland så önskar jag att jag var någon annan.

Hemma i Katrineholm

Tågresan gick bara bra och just nu så sitter jag hemma hos min kusin med hennes ursnygga MacBook Pro (avundsjuk!!!) och ska snart äta middag. Magen kurrar så det är en perfekt tajming, fläskfilè, potatis och sallad blir det. Mummms :)

Ikväll så ska vi inte göra något särskilt men imorgon så blir det kanske utgång, det är jag som bestämmer hehe. Men jag kom ju hit för att umgås med min kusin och inte alla hennes andra vänner så jag har inte bestämt mig ännu. Dagens i-landsproblem!
Ha en bra fredagskväll så hörs vi kanske lite senare ikväll. Puuussss :)

Outfit och facelook




Cardigan - Gina Tricot
Väska - Gina Tricot
Klocka - Klockmaster
Korsörhängen - Glitter

17e september 2010



Godmorgon! Idag så gick jag upp i god tid för att kunna ta det lugnt och packa och jag är nästan klar med packningen. En sak som alltid händer mig när jag har packat färdigt är att det känns som om jag har glömt något och det brukar alltid vara min pyjamas. Men nu har jag stoppat ner min pyjamas iallafall så nu blir det antagligen något annat, haha.

Dagens outfit kommer upp lite senare! ♥

Reebok



Igår så åkte jag och pappa till Stadium och köpte de nya träningsskorna Reebok, har velat ha dem ett tag så jag blev väldigt glad när jag kom hem med dem.

Idag så tog jag en powerwalk hemifrån gymmet och kände verkligen hur de tog mer i vaderna, låren och rumpan. Jag ska använda dehär skorna flitigt och försöka gå ut på en powerwalk minst tre gånger i veckan, då hoppas jag att jag får de resultat jag vill uppnå. Har någon av er köpt dehär träningsskorna?

Irriterad



Jag är väldigt irriterad på Västtrafik just nu. Och då menar jag inte lite utan mycket. Jag skulle ta en buss halv sex för att hinna med mitt spinningpass som var klockan sex, tror ni att bussen kommer? Såklart gör den inte det och jag missar passet, jävla skit buss.. Sånt är så irriterande!

Nu behöver jag uppmuntran och det betyder Michael Jackson i hörlurarna!

Allt är genialt



Jag har inga ord, jag har verkligen inga ord. Jag sitter och försöker och få ner på en datorskärm hur bra denhär låten, musikvideon och Michael är i videon men det GÅR inte. Det går verkligen inte. Kolla på alla hans geniala rörelser, dansen, kolla på allt och lyssna på rösten. Genialt, allt är genialt. Åh, jag förstår det verkligen inte. Världens bästa artist som någonsin har funnits och kommer att finnas. Ja, det är du Michael Jackson.

Du är så fruktansvärt, fruktansvärt bra på allt du gör. Åh.

Jag saknar sommaren



Regn, regn och åter regn. Jag saknar sommaren! Alla de kvällar när jag var ute på landet och man tog ett kvällsbad eller åkte ut med båten en sista tur, alla härliga kvällar på våran brygga får man inte glömma. Jag sitter just nu och drömmer mig bort..

Aja, tillbaka till verkligheten! Jag ska avboka Body Balance passet för jag hinner inte med det tyvärr. Spinning och S-core räcker så bra så, ska ni träna idag?

16e september 2010



Godmorgon! Jag sitter just nu och äter frukost och kollar på tv. Böö jag vill verkligen inte gå till skolan idag, det regnar ute och jag kommer bli blöt. Och mitt hår kommer inte vara platt längre när jag går in i skolan, ibland så önskar jag verkligen att jag hade platt hår så skulle jag slippa platta det. Eller nä, lockigt hår är fortfarande drömhåret!

Vi hörs när jag kommer hem från skolan, fierce and love.

Kungarna av Tylösand

 

Klockan tio så hade jag tänkt att kolla på Kungarna av Tylösand, har aldrig kollat på det så tycker att det är dags nu. Har hört väldigt mycket om det, både bra och dåligt haha. Jag har en känsla av att det är värre än Paradise Hotel, vad tycker ni som har kollat på det?

 

Nu ska jag sätta mig ner och knapra på en apelsin och börja på mitt lilla retoriktal, favoriten hörs såklart i högtalarna! ♥

Tacopaj

 

Tacopaj får bli Dagens recept! Och jag kan säga er, mumsfillibabba! :) Jag gjorde denna tacopajen till middag idag och den var så saftig och god så även om min mage var proppfull så tog jag en liiiten bit till. Själv så tyckte jag att det blev alldeles för mycket ost men det är bara att ändra på tills nästa gång. Jag hällde i hälften vetemjöl och hälften grahamsmjöl (fullkorn) i degen så pajen skulle bli nyttigare!


Intresserad? Då hittar du receptet här.

 


Ny favorit i garderoben





Jag har en ny favorit i garderoben och det är koftan som ni ser på bilden! Jag kan tänka mig hur mysig den är när det regnar och är lite småkallt ute. 200 kronor gick på från Gina Tricot! Vad tycker ni?
Jag ÄLSKAR den :)

Jag visar upp er resten av min shoppingrunda på torget idag eller imorgon.

Varma mackor till lunch

 

Jag har precis stoppat mackor i ugnen, är såååå hungrig just nu. Har inte ätit sedan klockan nio så det är snart sex timmar sedan dess, INTE okej. På mina mackor i ugnen så har jag grovt rostbröd, kalkon, senap och tomater. Dehär mackorna till ett glas mjölk kommer bli smarrigt som sjutton! :)

15e september 2010

Godmorgon! Har ni haft en bra start på morgonen? Det har jag haft! Jag begav mig ut på en kort joggingtur i ungefär 20 minuter, vill inte börja pang på nu när jag inte har tränat på en och en halv vecka. Men helskotta vad skönt det är att äntligen vara igång igen! :D

 

Next stop; Till köket och göra en goood och nyttig frukost! Fierce and love.


Fullt ös


Vet ni vad? Nu skiter jag i min förkylning, imorgon SKA jag träna. Det ska bli en joggingtur imorgon när jag har kommit hem från mattestugan, nu orkar jag verkligen inte fortsätta med anledningen "jag är förkyld." Spinning 30 min, S-core 30 min och Body Balance i en timma är nu bokat på torsdag, fifan vad jag ska träna på torsdag! 2 timmar i fullt ös, awesome :)

Felsms.com


Till:
Mamma
Sms: Haha.... ja han var skit bra. Stor kuk me och de är ju huvudsaken.
Tror jag leder nu. 9-6 till mig baby ;)
Svar: Oj gumman då. Du ligger i som bara den, tur att du har p-piller då. Är inte redo för att bli mormor än. Vinn den här tävlingen nu kram kram mamma

Förklaring: Skulle till bästa vän men råkade skicka till mamma ;) kan inget annat än att älska henne!

/Tilda

SKÖN mamma, haha!

En väska som en tegelsten


En bild från min första plåtning.


Sådärja! Jag klev precis in i mitt rum och la min väska på sängen. Fifan vad tung den är! Våra skåp är högst upp, vi har fem våningar på min skola, så man orkar och hinner inte gå upp och ner hela tiden för att lämna sina böcker så resultatet blir att man går omkring med en tegelsten hela dagen. Antagligen så kommer jag sluta med det när jag börjar få ont i min rygg och mina axlar haha.


Next; Kolla kläder på internet så det kittlas i fingrarna. Gaah, jag älskar att internetshoppa!

14e september 2010


Snabb titt på hur jag ser ut idag.

Godmorgon! Klockan ringde klockan tjugo i sex så det var bara att gå upp ur den sköna sängen och ta sig till badrummet för att vakna till. Jag lyckades ändå väldigt bra med att vakna eftersom jag sitter här och bloggar, haha. Jag är galen.. Iallfall! Jag ska snart upp och äta min goda musli med fil, muumms.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi när jag kommer hem om jag inte får ett tillfälle i skolan att blogga!
Fierce and love.

Tell them that it`s human nature

 

Ååh, Michaels röst är ljuvlig och jag sitter och småflinar igenom hela låten för den får mig på så bra humör. Om du letar efter en låt där du får rysningar i hela kroppen och känner dig lycklig så bör du klicka på play och bara njuta. Hihi :)


Jag behöver träning



Jag är fortfarande förkyld vilket innebär ingen träning. Så istället så tog jag på mig mina skor med min favorit i hörlurarna och gick på en promenad i en halvtimma, hur skönt som helst. Om jag ska vara ärlig så blir jag så rastlös när jag inte rör mig, nu när jag tänker efter så är det väldigt bra :)

Next stop; IFK - Gais!

UPDATE: Gööööötttt! IFK slog Gais med 2-1, jag har bara två ord kvar. Tobias Hysèn! :D

Chicken

Kycklingwok har blivit min nya grej, när det är jag som lagar maten så är det denna rätten som gäller! Åh, den är så god alltså. Man kan variera den på väldigt många sätt men själv älskar jag denna varianten! Ni som inte har någon bra idè vad ni ska laga till middag ikväll så kanske ni borde kolla på receptet här och göra denna smarriga rätt? :D


Facebook förbjud

 

Jag kom precis hem och har förbjudit mig själv att gå in på facebook. Det är där man fastnar när man behöver plugga och det är just det jag behöver göra nu. Matte och samhäll är det som står på listan, roligt va? Ni sitter säkert just nu och småflinar åt mig för ni inte behöver göra något alls idag :D

Såklart så handlar mitt samhällsarbete om politik och jag är inte insatt i politik alls, men nu så börjar jag tycka det är väldigt intressant... Fast jag vet fortfarande inte skillnad på de rödgröna och gröna? Haha, jag är inte allmänbildad när det gäller politik.

13e september 2010




När jag gick in i ICA Kvantum för ett tag sedan så fastnade mina ögon när jag läste "mixa din egen musli." Fort som attan gick jag med steg och samlade ihop en god musli fylld med nyttigheter. Frön, torkad frukt, russin och en massa mer. Hur smarrigt är inte det?? :D

Mixa min egna musli är något som jag kommer jag göra varje gång jag går in i ICA Kvantum, en nyttig och bra start på dagen. Blir det bättre? Nope!

Ny kategori!

Jag tänkte börja med Dagens recept här i bloggen. På den senaste tiden så har jag upptäckt att jag tycker det är väldigt roligt att laga mat så jag har kikat runt på internet och hittat en massa smarriga recept som jag någon gång ska laga. Såklart så kommer jag inte lägga upp recept som är jätte svåra att tillaga utan sådana som jag kan tillaga. Jag hade tänkt att börja med denhär nya kategorin.. NU! :)

Skulle du tacka nej till en god och nyttig fruktsallad till frukost? Nej, tänkte väl inte det. Om du går in här så kommer du till sidan där receptet står och hur du går tillväga för att göra denna smarriga fruktsallad. Nu när du fått receptet i handen, varför inte göra detta till frukost imorgon? :)

Plugg och favoriten i högtalarna

Jag ska nu sätta mig ner och plugga, har ganska mycket som behöver göras och lite som behöver småslipas. Såg precis nu att vi har en kulturläxa tills imorgon så den måste jag sätta mig ner och göra, får se till att trycka in i min hjärna att på söndagar så är det plugg som gäller, och träning såklart när min jädrans förkylning går över. Får se hur det går med det.

Men först så måste jag sätta på min favvis innan jag gör något annat. Behöver få energi och bra humör till allt plugg som behöver göras. Vi hörs senare ikväll när min hjärna är fullproppad med kunskap, fierce and love.


You just have to listen



Låten ligger högt upp på Spotify listan och den spelas överallt, Dynamite med Taio Cruz är inget att leka med. Låten är gryyyym! GRYM!

Felsms.com

Till: Arbetsledaren på jobbet
Sms: Hej, vilken tid gick tåget idag? Jag har iallafall sjukskrivit mig nu och är redo för en sjukt kul dag i Stockholm :)
Svar: Ojsan, skrev du fel nu, iallafall måste vi nog prata om det där när du kommer tillbaka.

Förklaring: Fyfan vilken ångest jag hade den dagen. Och fyfan vad hemskt det kändes att komma till jobbet dagen efter. Jag gjorde aldrig om det :/

/Fanny





12e september 2010



Efter att ha kört hem från landet så känner jag nu att jag inte alls mår bra. Jag är förkyld, det känns som om jag har feber och mitt huvud dunkar. Inte speciellt roligt, så nu ska jag lägga mig i ett bad och läsa en awesome bok. En sorts kärlek heter den, skriver om den i bloggen senare när jag har badat. Fierce and love.


A girl with a beatiful smile



Britney Spears, en otroligt vacker tjej som har en stor talang med en massa bra låtar. Det är en låt som jag aldrig kommer att tröttna på och det är Sometimes. Jag upptäckte låten genom min vän och sedan dess så har låten alltid varit en låt som har spelats i mina högtalare. Jag vet inte vad som är så speciellt med låten men hennes röst är så bra och låten gör mig väldigt lugn på något sätt, jag blir så avslappnad och det älskar jag.
Har ni någon favorit låt med Britney Spears?


Naturgodis



Jag själv har ett behov har ett behov av att ha något gott att tugga på på helgerna och naturgodis är det perfekta valet när man inte vill äta godis! Det som jag tar är nyttigt, vissa saker mindre nyttiga, men det är bättre än godis. Jag känner mig iallafall ren på något sätt om jag inte har ätit godis eller chips under helgen, jag mår bra. De anledningarna tycker jag räcker till varför jag håller mig borta från godis och chips.

11e september 2010

Godmorgon! Hoppas att ni mår bra, jag har nästan fått min röst tillbaka så det går åt det friska hållet. Äntligen! Men min förkylning behöver vi inte prata om för den har blivit värre, haha. Det verkar som om min träningsvecka kommer gå åt skogen igen, yei.

Jag sitter just nu och äter frukost, musli med fil och så en nyttig macka och juice till det. Favorit-frukosten! Vad brukar ni äta till frukost?


Vilohelg

Jag ska nu börja packa inför en helg på landet, har också lagat en jättegod kycklingsallad som jag och pappa ska äta ikväll med tapasbröd. Mumms ♥

Eftersom jag är väldigt förkyld och jag tappar snart rösten så passar det bra med en helg på landet så jag vilar upp mig inför en träningsvecka! Om en vecka så ska jag också åka upp till min kusin och spendera helgen där, har inte träffat henne på ett tag så det ska bli hur kul som helst. Jag kommer ta tåget precis efter jag slutar på fredag så jag är där tidigt, längtar redan tills nästa fredag!



Letar du efter ett gott och lätt mellanmål?

Ni som letar efter ett lätt och gott mellanmål, då har jag den perfekta lösningen. Yoggi är en yougurt som finns i både stora och små förpackiningar och är ett perfekt mellanmål. Ett tips till er är att köpa ett par stycken i en mataffär istället för att gå varje dag till Pressbyrån eller 7 eleven. På ICA så kostar en Yoggi, liten förpackning, 10 kronor istället för 20 kronor som de kostar på Pressbyrån och 7 eleven. De finns i en massa smaker och jag kan tänka mig att alla är lika goda! ♥

 

 


10e september 2010

Godmorgon!

Min röst har inte blivit bättre utan sämre, jag har blivit ännu mer förkyld och så har jag ont i halsen. Vad innebär det? Håret i en knut, en hood tröja och lite täckstift som täcker mina finnar. En sån dag som jag bara vill gömma mig och inte gå till skolan för jag ser förjävlig ut och jag orkar inte göra något åt det. Men vi har bara två lektioner idag så jag får röra på mitt arsle och gå till skolan ändå. Har ni haft en bättre morgon än jag?

Nu ska jag upp i köket och göra frukost, ha en bra dag! ♥



Rastlös

Imorgon hoppas jag verkligen att min förkylning blivit bättre så jag kan gå ut och springa på morgonen, annars blir det en promenad istället. Men jag vill så gärna börja träna igen, blir så rastlös när jag inte anstränger och tröttar ut mig själv. Håll nu tummarna så att jag kan bege mig ut på en springtur imorgon, vi hörs senare! ♥



Videblogg



Det var längesedan jag gjorde en videoblogg så nu kör vi!

Beautiful light


Drömmer mig bort



När jag sitter och kollar på Top Model så vet jag verkligen vad jag vill göra i framtiden. Jag vill kunna jobba som modell på heltid och jag vet att det inte händer många men jag håller hoppet uppe. Jag är fortfarande inne på mitt första år och jag vet att just nu går det j*vligt segt och dåligt men jag får inte förlora hoppet. Avenue valde mig av en anledning, de tror på mig och att man blir antagen hos en modellagentur händer i 99,9% av alla lägen. Jag förstår fortfarande inte att jag blev antagen och jobbar just nu som modell hos Avenue.

Det som jag hoppas på nu är att jag får gå på några gratis-plåtningar så att jag får fler bilder i min portfolio!

Dagens frestelse


Jag hittade denhär dundersnygga tröjan på hm.com och om jag skulle haft pengar så skulle denna tröjan var den första jag skulle köpt. Tyvärr så är jag en fattig student som endast har 100 kronor kvar på mitt konto och det ska hålla i mer än två veckor till så jag får stå emot frestelsen!

HISS/DISS?


Läkerol problem

Det är farligt att ha en Läkerol ask i väskan. Jag gick in och köpte Läkerol på Pressbyrån i stan för jag behövde något att suga på till min hals. Men nu är den uppäten.. Det går verkligen inte att sluta äta för mig, jag tar två stycken varje gång och så pooff så är de slut! Dethär är inte okej, Läkerol är för gott helt enkelt.


8e september 2010

Godmorgon!

Jag satte klockan på åtta idag och gick ut på en morgonpromenad i 20 minuter. jag har ätit en god och nyttig frukost så nu har jag fått en väldigt bra start på dagen. Min förkylning har inte blivit bättre och jag känner fortfarande lite i halsen så jag hoppas att det har försvunnit tills imorgon så jag kan på gå på spinning- och ett S-core pass på gymmet. Har ni lyckats hålla er borta från förskylningen?

Nu ska jag snart sticka iväg till skolan och gå på mattestugan och sedan skriva på mitt och Hannas samhällsarbete. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare idag! ♥




Some thing in life we just don`t wanna se



Tänk er känslan att stå längst fram och se Michael Jackson live, den största inom musiken live. Se Michaels alla geniala rörelser, lyssna på hans underbara röst och se hur han gör allt perfekt. Jag skulle göra vad som helst för att få uppleva det, för att få stå längst fram på hans konsert. Vet ni hur lycklig jag skulle bli? Den upplevelsen skulle göra mig till den lyckligaste personen på denna jord, det kan jag lova er.

Jag menar, kolla bara på denhär videon?! Det är sjukt hur perfekt han gör allting, alla rörelser, rösten och han ger allt vad han har. Han gör allt för att sina fans ska få ett minne för livet. Den bästa upplevelsen i deras liv.

Det suger rent ut sagt att jag aldrig kommer få uppleva det, det suger att du inte finns mer. Det suger röv och jag hatar det. Kom tillbaka, gärna nu.

Face pictures


Fotbollskväll

Jag har precis ätit en riktigt god och nyttig middag med familjen, hittade ett riktigt bra recept på hemsidan som jag tipsade er om! Muuummmmss, den rätten måste göras om.

Just nu så sitter jag och laddar upp för Sverige - San Marino, en match som Sverige måste och borde utklassa. Eller vad säger ni? Min kväll kommer alltså att spenderas framför teven och med lite läxor bredvid. Åh, jag ryser när jag ser Zlatan i bild just nu! Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi senare ♥



Joggingtur inställd

Hej! Jag kom precis hem från skolan och sitter nu och kollar på Top Model, ska snart sätta mig och kolla igenom om det är något jag behöver plugga på. Jag tror jag har gjort alla mina läxor men det finns säkert alltid något man kan göra!

Jag har fortfarande lite ont i halsen och det känns som om jag börjar bli förkyld så ska inte träna idag, satan också.. Min joggingtur blir inställd idag, haha. Jag som hade planerat att springa 8 kilometer och få ett riktigt jobbigt träningspass. Dethär är så typiskt..


Dethär är jag ikväll. Tè och slappa i våran nya fåtölj!


7e september 2010

Jag har ont i halsen, verkligen toppenbra! Jag vill INTE bli sjuk, jag får inte bli sjuk. För det första så vill jag inte missa något i skolan och för det andra så vill jag träna massvis denna veckan, dethär är så typiskt. Jag hoppas verkligen att det går över tills jag kommer hem, annars så är det inga glada miner när jag kommer hem haha.

Hoppas att ni har haft en bättre start på dagen än jag, Michael Jackson är det enda som kan bota mitt humör just nu. Dags att sätta på favoriten och snart så bär det av till skolan, ha en bra dag! ♥


Byxor är från Zara, toppen och cardigan är från H&M, väska ifrån Åhlens, Klocka från Klockmaster och mina örhängen är från glitter. Idag har jag bara på mig lite puder, ögonbrynspenna och så böjda ögonfransar!

Hälsosamt

Jag har suttit och kikat lite på nyttiga recept och jag har letat mest efter nyttiga frukostar som gör att man får en bra start på dagen. Och till min stora förvåning så hittade jag en väldigt bra sida med en massa bra och nyttiga recept! Ser inte blåbärssmoothien med muslin på väldigt smaskig ut? Ikväll ska jag göra smoothien och imorgon så lägger jag bara på lite musli så är min frukost klar!

 

Klicka här för att komma till hemsidan ♥

 



Your favorite?


I feel good

Direkt efter skolan idag så åkte jag och tränade på gymmet, en timma blev det på rullbandet. 30 minuter långdistans och 30 minuter intervaller, en bra blandning! Sedan så blev det lite styrketräning och träning på crosstrainern. Nu mår jag väldigt bra och ska nu kolla i min kalender om det är någonting som behöver göras i skolan! Nu är verkligen skolan igång, vi får läxor nästan varje lektion. Jag tycker det både är bra och dåligt, man är sysselsatt hela tiden men att plugga är ju inte det roligaste man kan hitta på.

Har ni haft en bra dag? ♥



6e september 2010

Godmorgon! Jag var lite för ambitiös igårkväll, jag gick inte upp halv sex idag och gick ut och sprang. Istället så ska jag träna idag efter skolan, en timma på rullbandet är målet!

Nu ska ska jag kila upp till köket och göra mig en god och nyttig frukost, jag känner att det var liite onödigt att jag åt all den skiten igårkväll.. Men vad ska man göra? Det händer antagligen alla någon gång.
Hoppas ni får en bra dag! ♥


Träningsvecka

Jag har haft en otroligt onyttig söndag och på ett sätt så känns det faktiskt bra. Det var längesedan jag hade en sådan söndag, det var längesedan jag hade en onyttig helg över huvudtaget. Och vet ni vad? Onyttig helg innebär mycket hård träning i veckan! Imorgon så har jag ställt klockan på tjugo i sex för tio i sex har jag bestämt mig för att gå ut och springa i minst 30 minuter. Ja, jag vet att jag är galen men eftersom jag har ätit så jäkla mycket onyttigt idag så behövs det, haha. Tisdag, onsdag, torsdag och fredag blir det också träning! Kanske lördag eller söndag, beror på om jag orkar.

Det kommer bli en tränings-vecka för mig!


Goodiebag

Jag är med och tävlar om en goodiebag, vill ni också vinna en väska fylld med godsaker? Gå in då här eller klicka på bilden för att komma till inlägget och anmäl er! Good luck!


Check!

  • Plugga samhäll, CHECK!
  • Skriva mer på min europakungskapläxa, CHECK!
  • Kika lite i matteboken, CHECK!
  • Övningsköra, CHECK!
Hittills så har min dag bestått av plugg och så har jag övningskört, inte den roligaste söndagen men jag vill få allt plugg gjort i veckan så jag kan träna och hitta på annat. Jag blir så stressad när jag sitter med en läxa dagen innan, då hinner jag antagligen inte träna och träna måste jag göra. Jag kommer inte klara av skolan om jag inte tränar minst fyra gånger i veckan. På ett sätt så är det bra för då tvingar jag mig själv att åka till gymmet eller att sätta på springskorna och jogga tills jag inte orkar mer. That`s me!


Jag saknar sommaren och min bästa vän.

Pics from my first photoshoot



Jag är otroligt nöjd över dehär tre bilderna, vad tycker ni? ♥

5e september 2010

Godmorgon bloggen!

Dagens to do list;
  • Plugga samhäll
  • Skriva mer på min europakungskapläxa
  • Kika lite i matteboken
  • Övningsköra
Nu ska jag öppna alla skolböcker och börja plugga, teven är på och favoriten hörs i högtalarna. Dags att börja plugga! Vad gör ni idag?


The king of pop

Jag satt i soffan i vardagsrummet och halv åtta fick jag en kick och gick ut och joggade nästan 6 km, 5,7 km om man ska vara exakt. Är riktigt nöjd! Märkte idag att jag har fått bättre kondition, all slit har lönat sig under sommaren! Känns riktigt bra. Har ni tränat under sommaren?

Just nu så strömmar favoriten ut ur hörlurarna och just nu så kan det inte bli bättre. Jag älskar verkligen ögonblicken då man sitter helt isolerad och verkligen hör allt det geniala i Michaels låtar. Rösten, musiken, alla detaljer i låtarna som gör låten så mycket bättre. Vad ska jag säga, jag älskar Michael Jackson ♥

Snart så sticker jag hem till Malin och kollar på Djävulen bär prada, ha en bra lördagkväll! ♥




Ja, jag har fixat mina tänder så de blir vitare i ett program på datorn. Att bleka mina tänder läskar mig väldigt mycket just nu. Någon som vet hur mycket det kostar?

Passion for chocolate


Jag har fått tillbaka min passion för choklad. Innan jag tog min första tugga på min apelsinkrokant som jag köpte med mig hem så hade jag inte ätit choklad på en månad, och nu njuter jag verkligen av min choklad. Det gjorde jag inte innan, det var ju sådant man åt en eller två gånger i veckan så det var la inget märkvärdigt med choklad?

Så därför har jag bestämt mig för att bara äta godis, choklad eller chips en helg i månaden. Då kommer jag att uppskatta smaken mycket mer och det är mer hälsosamt än att äta det en eller två gånger i veckan.

Är någon av mina läsare som är sugen på att göra samma grej?

Different



Denhär otroligt snygga tröjan hittade min vän Malin inne på Gina Tricot. Jag tog upp plånboken och köpte den för endast 149 kronor, ett riktigt kap!

Är min nya tröja en hiss eller diss?

4e september 2010

Hej bloggen! Jag har varit uppe sen klockan nio efter att jag vaknade klockan tjugo över åtta och kunde inte somna om. Så det jag gjorde var att gå upp och sätta mig vid teven och nu har jag hjälpt pappa med att rengöra gummibåten, inte det roligaste men det måste göras. Idag så har jag inga speciella planer förutom att hänga med Malin in till stan när hon ska kolla på kläder, jag är på shoppinghumör idag men jag ska inte köpa något har jag bestämt mig för. Ont med pengar kallas det, haha.

Vad är era planer för idag? ♥



En ny blogg skapad

Min tredje blogg är nu skapad här hos blogg.se, jag tackar min vän Karin för att designen är så bra som den är. Anledningen till varför jag tog bort min gamla är för att jag ville ha ett bra bloggnamn och förhoppningsvis så tycker ni detta namnet är bättre än mitt gamla. Jag hoppas också att många nya läsare hittar hit och stannar och att ni gamla kommer tillbaka.

Jag börjar blogga på "riktigt" imorgon, ha en bra kväll! ♥

RSS 2.0