Avslutar kvällen med min absoluta favorit

Ledig imorgon, guldvärt. Nu ska jag avsluta denna dagen med att lyssna på min favvo och sedan blir det bums i säng, det ska bli så skönt att få sova ut lite imorgon iallafall. Sov så gott!




Jag hittade denna videon på youtube och jag sitter som fastklistrad framför skärmen. Lyssna på rösten, bara lyssna och njut. Det är magiskt.

Check!

Tjabadabadoo! Indoor Walking pass 45 min, CHECK! Helskotta vad skönt det var att träna, fick en stor belöning när jag kom hem. Det stod gulashsoppa på middagsbordet, hur gott?!?

Nu ska jag sätta mig ner och plugga svenska, "läxförhör" på torsdag. Det som svider extra mycket är att det är på medeltiden vi läser om just nu, inte det roligaste precis. Menmen, back to studdy!




Utmaning nummer två

Utmaning nummer 2; Nu kör vi en övning som tränar upp de raka magmusklerna!

Vad du behöver för denna övningen;

- en träningsmatta (det går bra om du gör det på en vanlig matta också)
- din egna kroppsvikt

Hur övningen går till;

Lägg dig ner på mattan. Medan du lyfter upp benen i luften så högt upp du kan, med raka ben, samtidigt som du lyfter upp armarna och nuddar så högt upp på foten som du kan.

När jag gör denna övningen för jag 30 x 3, försök klara 10 x 3 om du inte har tränat så mycket innan. Det kommer brännas i magen kan jag lova er!



Shakira vs Torres

Jag sitter just nu i skolan och jobbar med ett spanskaarbete som vi nyss startade med. Det är meningen att vi ska skriva om något tema inom språket spanska. Antingen så ska jag ta Shakira eller någon spansk fotbollsspelare. Fernando Torres står högt upp på listan, vad tycker ni jag ska välja?

UPDATE: Det blir ögongodiset Torres!


30e november 2010

Godmorgon sunshines! Har eran tisdag börjat bra? Jag har iallfall klätt på mig inför en dag i skolan och ska snart sätta mig i bilen för att åka till skolan, jag är tacksam för att jag får åka i en varm bild istället för att gå ut i kylan och sätta mig på en buss.

Jag slutar kvart över tre idag och lång dag betyder mycket; frukt. Sedan sticker jag direkt iväg till gymmet för ett Indoow Walking pass, längesedan nu! Har tidsinställt ett inlägg klockan två så kika in då, puss på rompen!



El clasico en de television

Hello sunshines! Denna måndagen har gått hur fort som helst. Efter skolan fick jag sällskap av min vän hem hit och sedan stack vi iväg på ett stenhårt spinningpass, och då menar jag verkligen stenhårt. Sedan när jag kom hem så la jag mig helt slut i soffan och pluggade tills för en timma sedan ungefär, det är El Clasicoooo på tv!

Nu ska denna måndagskvällen spenderas framför en jäkligt bra fotbollsmatch, älskar när de filmar in Ronaldo i närbild.. Hehe :D

P.s! Det blir mycket, mycket bättre bloggning imorgon. Tiden räcker helt inte till alltid!

29e november 2010

Godmorgon! Jag har precis ätit en stor och god frukost, perfekt start på denna sega måndagen. Hur har ni börjat eran dag? Det är bara 3 veckor kvar nu ungefär tills vi får jullov, hur stört är inte det?? Tiden går galet snabbt! Det enda som är i vägen är bara några inlämningar, prov och redovisningar.. KUL.


Söndagkvällen

Denna söndagskvällen sitter jag och roar mig framför Two and a half men, typ bästa serien. Hittade på youtube en massa bloopers som fått mig och skratta ännu mer, check it out vet ja! :)


Who`s gonna cry for you?



Jag har helt glömt bort denna låten ifrån September, jag diggar den stenhårt! Sjukt bra låt! HISS/DISS?

Challenge

Jag tänkte starta upp en ny kategori på bloggen och den heter "utmaning." Vad den innebär är att jag kommer minst en gång i veckan lägga ut en övning som tränar olika muskelgrupper på kroppen, vi börjar med bröst-, axlar och triceps-musklerna!

Vad du behöver för denna övningen;

- 1 pilatesboll
- din egna kroppsvikt

Hur övningen går till;

Gör som tjejen gör på bilden och försök repetera 10 x 3, jag gör 15 x 3. Och jag lovar er, det kommer kännas!


28e november 2010

Jag har börjat min söndag med en stor frukost. Grönt te, äggmackor och ett glas juice. Perfekt start på denna söndagen! 1:a advent är det ju till och med!

Det som väntar härnäst är ett träningspass på gymmet, jag har överskottsenergi just nu och gymmet är den perfekta platsen att göra av mig med den. Förrsten! Jag bröt mitt nyttighetsrace igår med varm choklad och lite ostbågar, goooott. Men nu är det bara att hoppa tillbaka i det igen! Fram tills jul ska jag köra och sedan så är jag bannemej värd en massa choklad och annat gott!




I just can`t stop loving you

Hej på er! Har ni haft en bra lördag hittills? Nästan hela min dag har spenderats i stan med min underbara vän. Vi har gått i affärer, skrattat och ätit på ett cafè. En bra lördag helt enkelt! Förresten, är det någon som vet vart jag kan köpa svarta velour mjukisbyxor?? Jag har gått runt i hela stan men det finns ingenstans, galet störande.

Nu ska jag läsa bloggar medans favoritens musik strömmar ut ur högtalarna, kärlek.


In mot stan!


Clothes; t-shirt - H&M, cardigan - H&M (som ni ser så försökte jag göra bilderna i rörelse, vet inte om jag lyckades så bra, haha)


Makeup; ID-mineralpuder, rouge, mascara och läppglans

27e november 2010



Godmorgon sunshines! Är ni vakna än? Jag tänkte börja dagen med ett frukosttips som jag testade på imorse;  Lägg kiwi i bitar över din musli och om ni har jordgubbar så toppa muslin med det med! Vad kan jag säga, både gott och nyttigt. Det kan ju inte bli bättre :D

Just nu;


Låten är galet underbar, kan sitta och lyssna på den i timmar. Jag älskar låten, jag bara älskar den!


Har fått tillbaka motivationen

Hemma från träningen! Det blev en timma på crosstrainern och så olika övningar med ben, rumpa, armar och rygg. Sedan efter det så tog jag en långdusch och bastade i en stund, guldvärt. I början av denna veckan så var jag inte alls pepp på träning men nu har jag lust att köra ett träningspass till.. haha. Det blir att träna på söndag igen!

Ett tips till er som inte alls har motivationen till att träna; flytta arslet ifrån soffan eller vart ni nu sitter och sätt på er träningskläderna och tvinga er själva ut i kylan. När ni väl är på gymmet så kommer ni göra något, det är då motivationen kommer! 


*mördarblick*

Smooothie!




Genom att blanda banan, kiwi och hallon med mjölk så kommer ni få mitt tips på den godaste smoothien. Smaken blir en blandning av sur och söt, det kan inte bli godare!
När jag vill ha så min smoothie får plats i ett stort glas brukar jag blanda;

- 1 banan
- 1 kiwi
- En hand fylld med hallong
- + mjölk!

26e november 2010



Jag sitter just nu och äter frukost, klantskallen jag själv hällde ut hela min juice på köksgolvet och såklart så står min mamma just i köket vid det ögonblicket och brister ut i skratt. Mitt humör blev inte bättre av det, haha.

Nu ska jag fortsätta med att lyssna min favvo och sedan börja göra mig iordning för skolan. Sitter och funderar på om jag ska uppsatt eller inte, haha dagens i-landsproblem. Vi hörs!

Galenskap av reklam



Är det bara jag som stör mig oändligt mycket på denna reklam? Jag vill bara slå sönder teven när jag hör hans skratt.. Haha.

Årets julklapp

Det blev 30 minuter spinning, 20 minuter på crosstrainern och armhävningar. Det känns så jäkla bra nu efteråt och imorgon efter skolan sticker jag förmodligen iväg till gymmet igen!

Nu så sitter jag och kollar på Lyxfällan samtidigt som favoritens musik strömmar ut ur högtalarna. Sedan ska jag slipa på min julklappsreklam som vi ska hålla i retoriken imorgon. Ett personligt fotoalbum är årets julklapp enligt mig! Vilken är årets julklapp enligt er? :)



Fyll fotoalbumet med en massa bilder och minnen med din vän till exempel, uberbra julklapp!

Vinter-koftor



Om jag bara hade pengar så skulle det vara dehär två koftorna från H&M vara de jag beställde på momangen, jag gillar stilen och de ser mysiga och varma ut. Perfekta vinter-koftor! Det lär ju behövas nu när vintern kommer bli den kallaste vintern på 1000 år, det låter inte särskilt lockande.

Hiss eller diss till koftorna? :)

Träningsabstinens

Hej! Jag vet inte riktigt hur proven gick idag, psykologin gick bättre än spanskan iallafall. Jag håller mina tummar att jag fick minst VG på alla proven iallafall!

Jag sitter just nu och klurar på om jag ska plugga eller inte, ska nämligen iväg och träna sedan. Har lite abstinens på att jag inte har varit där sedan måndags, jag vill träna träna träna! Jag har längtat till att få känna hur svetten rinner och hur trött jag är efter. Spinningpass och träning i gymmet blir det idag :D







25e november 2010

Godmorgon! Idag klev jag upp i god tid för att inte behöva stressa, mina ögon var tunga som stenar imorse när jag vaknade men nu har de piggnat till och jag hoppas att min kropp gör det också. Spanska prov första lektionen, tagga!! Sedan innan bamba har jag psykologiprov, rolig dag ellerhur?


Clothes; Uppsatt hår, cardigan ifrån Gina Tricot och min älskade halsduk är ifrån Indiska.
Makeup; Böjda ögonfransar och så concealer. En naturlig look blir det idag!

Onsdagskvällen

Jag har precis tagit ett bad efter att ha gått runt och frysit hela dagen. Jag hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk, eller det skulle varit skönt att vara hemma från skolan men jag får gärna bli sjuk på fredag för imorgon har jag två prov som jag verkligen inte får missa.

Mina planer för ikväll? Göra kycklingsallad, plugga psykologi och spanska samt att läsa i min engelskabok som handlar om myror. Sämsta boken jag någonsin har läst, haha.



Jag saknar sommaren och min bästa vän!!

Flashbacks

Jag sitter just nu och läser försvarsmekanismer och känner igen mig på väldigt många men speciellt en, och det är intellektdualisering; du tränger bort dina känslor om det är något som har hänt. Till exempel om din vän har svikit dig så tränger du bort de känslorna och beter dig som vanligt mot din vän även om känner dig väldigt sviken.

Man får en massa "aha" upplevelser när man lär sig om försvarsmekanismer, man kan koppla alla mekanismerna till sig själv. Man får en massa minnen ifrån hur det gick till exakt när man har använt sig av dehär försvarsmekanismerna, uberintressant. Ni beter er barnsligt inför era föräldrar för att ni vill ha trygghet, känner ni igen er? :)


Pizza till frukost

Jag såg på Oprah Winfrey nyss då programmet handlade om dåliga matvanor. Jamie Oliver var på en skola där barnen fick pizza till frukost, de hade ingen salladsbar och de serverade nästan varje dag pommes frites. Jag blev rent ut sagt arg av att kolla på det för jag förstår inte hur skolorna tänker när de serverar sådan skitmat. En annan sak Jamie Oliver sa som jag gillade var att om man ger sina barn dålig mat så är det barnmisshandel. De får dålig självkänsla över sin vikt och de kanske blir retade eller mobbade i skolan på grund av maten som de serveras hemma. Jag tycker han har helt rätt, vad tycker ni?


24e november 2010

Godmorgon! Idag är det onsdag vilket innebär att jag är ledig ifrån skolan idag men jag ska ändå iväg till mattestugan och sedan sätta mig på ett cafè och plugga med en vän. Innan dess så måste jag gå ut i kylan ner till bussen, minusgrader ute?!? Ge mig sol, bad och värme NU!


Clothes; Uppsatt hår, halsbuken är ifrån Åhlens och min sköna tröja är ifrån H&M! Perfekt när man inte orkar leta i garderoben efter någon tröja.
Makeup; Böjda ögonfransar och så har jag på mig min concealer från Mac under ögonen som täcker de mörka ringarna perfekt!

Ny design

Jag är tillbaka! Bloggen har legat skyddad nu ett tag för att jag ville ha en ny design och nu tror jag att jag är nöjd, enkelt och snyggt. Gillar ni resultatet?

Det var bara detta jag ville säga, bloggningen blir som vanligt med start imorgon!

Världsklass



Ett av världens bästa framträdanden, Man in the mirror live i Bucharest. Lyssna och kolla nogrannt på precis allting, det är genialt. Snurren han gör i slutet av sången och sätter sig ner på marken och tar i allt vad har i sången, det är magiskt. Jag finner nästan inga ord för detta uppträdandet, för denna konserten. Galet, galet, galet bra.

22a november 2010

Hej på er!

Imorse så hann jag verkligen inte blogga, allt som gick fel gick fel. När jag hade plattat mitt hår så bestämde det sig för att bli elektriskt och då var det bara att sätta upp det i en toffs. Men eftersom jag behöver 1732 hårspännen för att sätta upp mitt hår så tog det lite tid vilket resulterade i att jag fick springa som en galning till bussen, underbar morgon va?

Nu ska jag sticka iväg till gymmet för ett spinningpass, vi hörs efter det!



Hiss eller diss för bilden?

Äpplesnacks



Ta ut kärnorna ur ett äpple och skär det sedan i tunna bitar. Häll sedan lite citronsaft över och strö sedan över kanel på varje äpplebit och låt dem vara inne i ugnen i 2 timmar i 100 grader. Voila! Då har du ett par ubergoda och nyttiga äpplesnacks som du kan sitta och smaska på en söndagskväll framför en bra film :)

Söndagsångest

Seg söndag. Imorgon är det skola igen och jag skulle så gärna vilja ha en till ledig dag som man skulle kunna spendera med plugg och träning. Innan mina äpplesnacks är färdiga i ugnen så ska jag sätta mig ner och läsa ett par sidor i min engelskabok så jag slipper göra det ikväll innan jag sover för då kommer jag antagligen somna med boken. Min plan är att sitta uppe och kolla på The Dangerous Tour ikväll. Trött imorgon i skolan? Ja.



Invigde min nya mössa ifrån Åhlens idag, hiss eller diss? Älskar rosen på sidan!

Concealer



De mörka ringarna under mina ögon som jag vaknar med på mornarna är inte roliga, så därför var jag i ett starkt behov av att ha en bra concealer. Och denhär concealern som jag köpte är den bästa jag någonsin har provat, mina mörka ringar var så gott som borta! Så därför fick denna concealern ifrån Mac följa med hem i väskan plus en väldigt bra borste till. 349 kronor är jag nu fattigare men attans vad nöjd jag är! :)

21a november 2010

Godmorgon! Denhär dagen kommer att bestå av plugg för mig, egentligen så skulle jag behöva sitta hela dagen och plugga men jag vet själv att det inte kommer bli så. Dumma jag köpte saker igår i stan som gjorde så att jag inte alls har lika mycket pengar på kontot längre, visar er sen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig ner och börja plugga, söndagsångest.

Icecream and fruits



Igår så gjorde jag och min vän fruktsallad med light glass (inget vanligt socker i glassen) och helskotta vad gott det var! Ett hett tips om ni gör fruktsallad är att pressa ur all saft ur apelsinerna och sedan hälla på det över frukterna, galet gott! Det blir lite sötare och mycket godare fast fortfarande nyttigt, hur bra?! :D

Ha en bra lördag!

Nu ska jag stick iväg in till stan för att spendera hela denna lördagen med Malin. Nu ska vi traska runt lite i stan, ska bland annat handla upp mitt presentkort på Sisters och så behöver jag en concealer! Sedan så ska vi hem, laga mat och bara umgås. Jag har en känsla av att denna lördagen kommer bli kanon! :)

Jag idag; Mascara, rouge och så läppglans med en liten rosaaktig färg i!


Guess?

Det är galet vad skönt det är att träna på en lördagsmorgon. Kliva upp lite tidigare på morgonen för att köra ett pass på gymmet är något alla borde testa på, ni kommer må så bra efteråt!

Om ett tag så ska jag åka in till stan och spendera hela dagen och kvällen med min vän som jag inte har umgåtts på mer än tre veckor, INTE okej. Nu sitter jag och lyssnar på, ja ni kan ju ge er på en gissning vad jag lyssnar på. Jag kan inte slita mig ifrån låten! Antalet spelningar på Itunes är nu uppe i hundra.. Rehab?

Hittade en bild från i somras på mig och Malin.


20e november 2010

Godmorgon! Jag vet inte vad jag ska säga, snö?!? Igårkväll när jag var påväg hem så märkte jag att det hade snöat en väldans massa men mina förhoppningar var att snön skulle varit borta tills idag, men icke. Nu sitter jag och undrar hur jag ska komma iväg till gymmet, bussarna brukar inte vara så bra på att komma i tid när det har snöat.

Hörs efter träningen!



På vår veranda, jag vill inte ha snö!

BLACK JEANS

Svarta jeans, ett måste i garderoben enligt mig. Man kan matcha det till allting och svartpåsvart är galet snyggt.

Men eftersom jag inte har lust att spendera en förmögenhet på jeans så jag vill ha ett par jeans som både är snygga och billiga. För en vecka sedan så gick jag in i Gina Tricot och hittade ett par snygga svarta jeans för 200 kronor, vilket kap!



Jag lärde mig precis hur man gjorde så att kanten blir snyggare när man lägger in en bild i en vit bakrund, haha!

Frukt och nötter

Just nu så sitter jag och lyssnar på min favvo, underbart. Jag kan inte sluta lyssna på Hold my hand, jag ser nu att jag har spelat den 90 gånger bara på Itunes. Har jag sagt att jag älskar låten? Haha :D

Om ett tag ska jag hem till en vän för allmänt mys, mat och prat. Bra fredagskväll! Jag är verkligen inte en festmänniska, min tid kommer när jag blir 18. Vad ska ni göra ikväll?

Eftersom att jag inte äter godis eller chips så ska jag ikväll gotta mig med fruktsallad och nötter!


Be patience



För mig som modell är såklart detta drömmen, att vara på omslaget av en stor tidning runt om i hela världen. Själv så vet jag inte hur det känns att se sig själv på omslaget av en tidning men jag tror att det är obeskrivligt. Då vet man som modell att man har kommit långt inom denna branschen och man ska vara jäkligt stolt över sig själv.


Jag ska verkligen kämpa för detta, för det är detta jag vill. Jag vill verkligen satsa på modellandet och jag hoppas verkligen att jag lyckas inom några år. Tålamod är det som behövs! :)

19e november 2010



Vart jag än går så spelas denna låten. Om jag sätter mig på ett cafe så hör jag denna låten minst två gånger, det börjar bli väldigt tröttsamt. Låten är bra, men inte bra. Vad ska jag säga, Only girl in the world har varit höstplågan för i år? :)

Bussy day

Jag har precis kommit hem från träningen, spinning och S-core pass blev det idag! Konditionen var det som vi mest fokuserade på under spinningpasset och det var pissjobbigt. Och mina muskler i magen värkte som sjutton sista delen av S-core passet. Lovely!

Sedan så när jag kom hem så gjorde jag mat. Köttbullar, bulgur, oliver, gurka, paprika, tomat och majs blandat med varandra var en maträtt som jag garanterat kommer göra om! Nyttigt och gott :D

Nu; kolla på lyxfällan och sedan sätta mig ner och plugga lite! Vad gör ni just nu?



 


KLOCKRENT



Ett klockrent mellanmål innan man sticker iväg till gymmet enligt mig. Fil med naturligt musli och så toppar man filen med lite russen, en knäckemacka med leverpastej och gurka. Dethär är så smaskigt, det har blivit en tradition för mig att alltid komma hem och göra dethär till mellanmål innan ett hårt pass på gymmet väntar. Så alla ni som letar efter det perfekta mellanmålet, här har ni det! :)

DN Dermanorid



Min nya hudvårdsserie som jag ska pröva mig på och som verkar dunderbra. Bara naturliga ingridienser utan en massa kemikalier!


Första steget: Längst ut till höger är den dagliga ansiktstvätten som man ska använda morgon och kväll. Den luktar riktigt fräsch, stort plustecken!

Andra steget: Bredvid ansiktstvätten så står det en scrub som man använder på kvällen och den tar bort alla döda hudceller och användningen av den sker 3-4 gånger i veckan. Jag använde min igår och hyn kändes väldigt fräsch!

Tredje steget: Sedan så har vi en refining mask som man lägger på finnar och orenheter på kvällen och det ska man göra INNAN man lägger på hudkrämen. Alltså direkt på hyn utan att det ligger något annat på innan. Viktigt!

Fjärde steget: Till sist men inte minst så har vi hudkrämen som man lägger på varje morgon och kväll efter att man har rengjort ansiktet med de andra stegen.


18e november 2010

Godmorgon! Idag så mår jag bättre som tur är. Men i framtiden så har jag bestämt att jag inte ska bete mig som om jag är okej fast jag inte är det, jag mår inte alls bra utav det så jag fattar inte varför jag gör det.

En skoldag väntar och jag är inte alls pepp på det. Min energi är på botten för jag ser nu att jag har världens runda ringar under ögonen, great! Kan det kanske ha något att göra med att jag somnade vid halv ett igår och jag gick upp sex idag? Haha. Nu ska jag lyssna färdigt på favoriten och sedan kila iväg till hållplatsen, hoppas ni får en underbar dag! :)

P.s! Kika in här vid tolv, då kommer det upp ett inlägg. Ska testa på den tidsinställd-grejen!


Alla känslor på en gång

Mina känslor kom som en bomb precis. Jag beter mig som om jag har kommit över din död men det har jag inte märkte jag för en stund sedan. I sådana tillfällen så mår jag piss. Jag är så tom inuti och tårarna bara rinner. Jag kommer ihåg dagen jag fick reda på att du hade gått bort och inuti slets jag i bitar, allting bara rasade. Jag är fortfarande inte "reparerad", jag är inte hel inuti och det kommer jag aldrig bli. Det är så många som inte förstår att du är en så stor del av mig, du är en del av mitt liv och det kommer du alltid att vara. Och när jag fick reda på att du hade gått bort, en del av mig dog då om jag ska vara ärlig.

Det enda som räddar mig just nu är din musik, annars skulle jag varit på botten just nu. Jag vet att det är över ett år sedan du dog och att jag borde ha kommit över din död men ni förstår verkligen inte. Det gör ni inte. Ni kan säga "han var bara en kändis som du aldrig träffade eller kände, varför ska du gråta över honom?" men för mig så är han så mycket mer. Han var och är fortfarande min förebild och jag levde nästan för att en dag få träffa han och få berätta hur mycket han betyder för mig. Bekräfta att vad han gör är så osjälviskt och hur mycket glädje han skänker till miljoner människor utan att bege något tillbaka. Min största dröm gick i bitar. Den drömmen går inte längre att uppfyllas och det känns skit rent ut sagt.

Bara.. en gång till

Hej! Jag kom precis hem från träningen och på bordet stod det blodpudding, ja jag älskar blodpudding. Visst man kanske blir äcklad om man tänker på vad som blodpudding är gjord av men om man tänker bort det så är det dundergod mat :)

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom psykologin om jag kan slita mig ifrån Michaels nya låt, hehe. Jag får ta steget och klicka på "paus" och sätta mig i soffan. Det första jag gör när jag är klar är att sätta på låten, det kan jag säga er. Jag bara älskar den, den är så fruktansvärt bra. Fuck, nu var den slut. Bara en gång till... sedan så är det plugg som gäller! Undra hur detta ska gå? Haha :D


Lyckorus

Lyckling är vad jag är just nu. Jag fick med mig Michael Jackson The Dangerous Tour (LIVE!!) på DVD ifrån stan och den har jag suttit och kollat på nu i en timma, är inte klar än såklart men jag hinner inte mer nu. Måste äta och plugga lite innan jag sticker iväg till gymmet. Crap.. jag vill se vidare! Ikväll, då jävlar :D


Dressed in Milano

Jag idag; Rouge, mascara och så min tröja är köpt i Milano!

 

Nu ska jag snart sticka in till stan för att sätta mig på Frank`s och plugga med en vän. Plugg, mat och en massa prat är det som väntar. Senare ikväll blir det träning med min tränings-buddy igen, äntligen har hon blivit frisk! Vi hörs om ett tag, njut nu av denna dagen och glöm inte att äta en massa grönsaker! :D



17e november 2010

Godmorgon! Allt bra med er idag? Själv så vaknade jag upp på rätt sida och sitter nu och lyssnar på favoriten, dunderbra morgon.

Iallafall, om ni vill få bättre hy genom att ändra på eran kost så ska ni käka en massa grönsaker. De innehåller antioxidanter som skyddar hyn. Själv så består halva min tallrik av grönsaker när vi äter som det går att ha grönsaker till. Nu när jag tränar så ska en tredjedel av min tallrik bestå av grönsaker men ni som inte tränar, eran halva tallrik ska bestå av bestå av grönsaker. Nu äter jag mycket mer grönsaker än så men det skadar ju inte min kropp precis. Tänk på det nästa gång! :)


Gammalt ut, nytt in

Jag har suttit och fixat och donat med min design väldigt länge nu och voila! Jag är riktigt nöjd med min header som är gjord i Photoshop, japp ni hörde rätt! Jag har också bytt ut bilderna på MJ i min meny, ett måste.

Jag köpte nya hudvårdsprodukter idag som verkar dunderbra. De är rengöringsprodukter och de ska tydligen visa resultat efter bara några dagar, visar er imorgon!

Nu ska jag kolla på Desperate Housewifes och lyssna på min favvo, ha en dunderbra kväll!



Caroline vs Cameron?



Jag fick höra av min vän Isabel att jag är lik Cameron Diaz och det första jag tänkte var "huh?" haha. Sedan så kom jag på att Cameron Diaz är galet snygg och tog det som en stor komplimang! Nu när jag har kikat vidare på det så ser jag faktiskt några likheter, tihi.

Vad säger ni, ser ni några likheter? Är vi lika eller inte? :)

ELLE




När jag kom hem såg jag att min Elle tidning låg på köksbordet, yippieyei! Denna gången är det dessutom är intervju med Zlatans fru och hur deras liv är, hur intressant?!? Jag kan bara tänka mig hur deras glamourösa liv ser ut. En stor villa, "masterbedroom" och en ljus och vacker inredning. Åh, man kanske ska ta och gifta sig med en framgångsrik fotbollsspelare? :)

16e november 2010

Godmorgon! Idag går jag till skolan med ett leende på läpparna, är på så fruktansvärt bra humör idag. Fast det finns en chans att humöret går ner till botten när jag drar upp mina rullgardiner och ser hur mörkt det är ute, haha. Men jag ska försöka hålla det på topp idag! En sak vet jag iallafall, Hold my hand kommer spelas konstant i min ipod :D

Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem, pusspusspuss!

UPDATE: Varför är mitt egna öga mer öppet än de andra? Det ser ju galet fel ut, haha. Något att tänka på innan blixten på kameran slår till igen!



UPDATE: Varför är mitt egna öga mer öppet än de andra? Det ser ju galet fel ut, haha. Något att tänka på innan blixten på kameran slår till igen!

Ut med läsken, in med vatten!

 

Att sluta med läsk är något av de bästa och enklaste sakerna jag har gjort. Varför jag gjorde det var för att jag tyckte det var så onödigt att hälla i sig en massa socker genom drycker. Och nu, nu har jag inte druckit läsk på flera månader och jag mår ärligt talat så mycket bättre. Jag har blivit mer hälsosam nu och det känns skitbra.

Så ett hett tips; Om ni vill ändra på något litet för att bli mer hälsosam så SKIPPA läsken och drick vatten istället. Ni kommer märka skillnad, det lovar jag! :)

Hård träning väntar

Om en timma så ska jag ta bussen till gymmet för ett spinningpass! Innan dess så ska jag plugga lite, behöver fräscha upp minnet lite. Ändra fram tills nu så har jag suttit och lyssnat på Hold my hand, jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är just nu. Jag kan knappt vänta tills albumet kommer ut, dethär ögonblicket har jag väntat på länge. Åh!

Ni som har lyssnat på Hold my hand, vad tycker ni? :)



Såhär ser det nya skivomslaget ut. Åh den dagen skivan kommer ut, 14e eller 10e december, så kommer jag gå runt med ett leende på läpparna hela dagen lång.

Favorit?





Du har gjort det igen



Jag vet inte vad jag ska säga, jag är speechless. Michaels nya låt med Akon, Hold my hand. Jag känner hur tårarna börjar komma, denhär låten. Jag vet inte vad jag ska säga. Michaels röst är gudomlig, jag ryser så fort jag hör han sjunga i denhär låten. Denhär låten kommer spelas konstant i mina hörlurar dagen lång, jag har fått en till favorit. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är helt ställd. Du är helt otrolig, jag förstår inte. Du gör mina dagar så bra som de kan bli.

VILKET KAP



Jag kommer ihåg den perioden då jag var en stamkund inne på H&M och köpte deras 20 kronors parfymer, ni också? Jag kunde plocka på mig tre parfymer som jag tyckte lukta helt okej för bara 60 kronor, vilket kap!
Dehär två parfymerna, Michelie och Ocean fresh, står fortfarande kvar bland mina parfymer och det händer ibland att jag sprutar på mig dem. Tycker de luktar gott för att vara så billiga.

Undrar om de fortfarande säljer parfymer för 20 kronor styck? :)



Söndagssnacks

Jag har laddat upp med en massa nyttigheter nu framför teven denhär söndagskvällen. Banan, äpplebåtar, kiwi och vatten är det som jag sitter och smaskar på nu. Mumsfilibabba! :)


Plugg-söndag

Hej på er! Nästan hela min dag har spenderats på Stadsbiblioteket med bra tjejer. Vi köpte våran lunch på muffins, supergod soppa och nybakt bröd för bara 30 kronor, hur bra?!? Sedan så har vi bara suttit och proppat in en massa kunskap i våra huvuden om genetik. Med andra ord, en bra dag med mycket plugg!

Ikväll så kommer det antagligen ploppa upp en ny header här på bloggen och en helt ny design om jag lär mig hur man gör på Photoshop. Innan dess så väntar en god middag med lasagne och sallad med familjen, mumms.






PHOTOSHOP

Jag har precis laddat ner Photoshops testversion i 30 dagar och jag har suttit med det nu ett tag och jag fattar nästan ingenting. Jag skulle gärna vilja göra en header i Photoshop men jag vetefan hur man gör, haha.

Är det någon av er som vet en bra hjälpguide som finns på internet? Den behövs i stora mängder just nu! Haha, men ni som vet får gärna länka till den så kommer det komma upp en kick-ass header här på bloggen istället för den jag har nu. Hihi :)



Hittade en ganska bra sida där de visar! Men något i denhär stilen vill jag att min header ska vara i, låter det bra?

Pang på

Jag vill bara lägga mig i sängen och vakna tills min hy blir bra igen. Jag vill vakna utan en enda finne i ansiktet. Jag skojar inte när jag säger att jag mår dåligt över min hy, över att min självkänsla och självförtroende blir så mycket sämre för att jag har dålig hy. Jag vet att det finns personer som har det mycket värre än mig men jag kan inte hjälpa hur jag mår. Ni som vet några bra tips på hur man får bra hy, kommentera för annars kommer det bara bli en massa depp-inlägg, haha.

Nej nu ska jag sätta på min favvo. Det är så jäkla underbart att veta att du alltid finns där och får mig på så bra humör och får mig att må bra. Det är guldvärt, du är guldvärd.


Vitamin B5

Som ni vet så försöker jag få bättre hy och jag tänker inte ge upp tills det inträffar. Jag har provat hur mycket som helst men inget har hjälpt så mycket men jag har hört talas väldigt mycket om Vitamin B5 som tydligen ska ta bort finnar och orenheter. Dethär ska jag nu också testa! Jag har beställt hem två burkar av Pantotensyra eller Kalciumpantotena (Vitamin B5) härifrån. Jag har läst på andra sidor att man ska ta 20 kapslar om dagen men på denhär sidan står det en kapsel om dagen och det känns mer pålitligt.

Nu hoppas jag på resultat inom några veckor, annars vet jag inte vad jag gör. Ärligt talat så vet jag inte vad jag gör, jag kommer antaligen bryta ihop. Jag orkar inte kolla mig i spegeln på morgonen och det första jag ser är stora röda prickar. Det tär så mycket på mitt självförtroende.


Favorites

Jag har fått in fler foton av Sara som fotografera mig för en vecka sedan. Är riktigt nöjd med bilderna! Jag tänkte visa er här nere fyra av mina favoritbilder. Enjoy!




Vilken är eran favorit? Själv så gillar jag ettan för jag tycker att jag lyckas visa min känsla med ögonen. Men också trean för jag gillar posen väldigt mycket och att jag svankar. Svårt!

13e november 2010

Hej på er! Jag började min morgon med att sticka iväg till gymmet och köra hård träning i en timma, bra start på dagen. Det blev 40 minuter på crosstrainern, ryggövningar och så 1 1/2 kilometer på rodden.

Vad som händer nu är att jag ska börja göra mig iordning mig, ska träffa en vän i stan om ett tag. Kul! Har ett par saker jag måste köpa, hehe. Men det är faktiskt inget dyrt och jag ska INTE köpa några kläder, punkt slut.

Vi hörs lite senare i eftermiddag, pusspusspuss! :)


Vad tycker ni om min nya header? Jag är inte helt nöjd med den så ska fixa och dona lite med en ny header när jag kommer hem!

MY DREAMS

Något som jag tänker konstant på är min framtid. Vad sjutton ska jag arbeta med? Ska jag satsa helhjärtat på mina drömmar eller ska jag gå den säkra vägen och utbilda mig direkt? Jag blir galen av alla dessa tankar!




Några av mina stora drömmar; Först och främst så vill jag komma längre och bli större inom modellbranchen, jag vill kunna se mig själv på ett omslag av en stor tidning och gå en stor modeshow. Att vara modell är verkligen något jag brinner för, att bära och sälja smycken och kläder. Jag vill bo utomlands och jobba som modell, bo i en stor lägenhet i någon stor modestad och kunna försörja mig som modell. Nästa Tyra Banks vore inte helt fel.



Upptäcka världen och resa mycket. Jag och min vän har bestämt oss att åka till USA efter studenten och vara där under en längre tid. Vi ska resa runt i hela landet och bara ha det jävligt kul. New York är första stoppet!



Samtidigt som jag jobbar som modell utomlands så vill jag öppna min egna klädesbutik där jag designar mina egna kläder och sätter min personliga stämpel på vad mode är för mig. Jag vet inte vad mitt märke och butik skulle heta men Clothes by CJ eller Style by CJ. Något i den stilen tror jag.
Olika modeller vill jag ha som visar upp mina kläder men sådana modeller som inte alls är kända och stora inom modellbranchen. Jag vill ha unika modeller som ingen annan har, lyfta fram deras skönhet som ingen annan har sett. Om det går bra för min butik så skulle jag inom några år öppna flera butiker och runt om i världen. Drömmen skulle vara att min butik blir lika stor som H&M.



NÖJESNYTT

Jag svängde förbi min agentur efter skolan idag och hämtade tidningen. Tänkte visa er bilderna här nere men jag varnar för dåliga bilder, skärpan blev inte alls bra eftersom jag fota ifrån tidningen. Men en liten sneak-peak blir det iallafall!



12e november 2010

Godmorgon! Idag är det äntligen fredag, det ska bli så jäkla skönt med helg. Min helg kommer bestå av vänner, träning, plugg och sömn. Vad ska ni hitta på i helgen?

Idag efter skolan så ska jag och vänner gå och äta på Tre Indier. Om ni vill testa på riktigt god indiskt mat så ska ni gå hit. Deras Tikka Masala är värd att dö för! Sedan så ska jag gå förbi agenturen och hämta en tidning, visar er senare när jag kommer hem. Ha en bra dag!


Stenhårt spinningpass

Jag sitter nu och småpluggar samtidigt som jag kollar på Lyxfällan, uberintressant. Spinningpasset var stenhårt som alltid och jag sitter nu med ett leende på läpparna, lovely.

Jag har gjort klart min hemtenta (äntligen!) och sitter nu med naturkunskapen. Jag är överraskad att jag tycker det är jätteintressant det vi håller på med just nu, genetik. Speciellt korsningsscheman! Åh, det är svinkul :D




Taste of chili



Jag tänkte tipsa er om ett av mina favoritrecept som jag har gjort hittils, nämligen kyckling med chiliyougurt. Chiliyougurten med gurka gör nästan hela rätten, supergod.
Jag gjorde det till middag en helg och min familj gillade det starkt! Så om du letar efter ett gott recept till helgen så är dethär receptet det rätta! Om ni går in här så kommer ni direkt till hemsidan där receptet finns.

Du kommer ÄLSKA denna rätten! :)

Photoshoot



Jag håller med Tyra Banks om att om inte har glimten i ögat eller förmedlar någon känsla i ögonen så är bilden inget bra. På denhär bilden försöker jag förmedla känslan att jag är arg, nästan en mördarblick. Tycker ni jag lyckades?

Aow!



Jag tänkte börja min morgon med att dela med mig av en låt som jag har fastnat för rejält mycket. DJ got us falling in love again med Usher, grym låt. Jag älskar i slutet när Usher drar till med en "aow", då går mina tankar direkt åt Michael. Det ljudet är en liten detalj som gör Michaels låtar så galet bra, i Black or white så gör den detaljen hela början innan han börjar sjunga. Åh, jag älskar det.

Thoughts

Vad är egentligen värst? Att ens barn blir mördat eller om ens barn har mördat? Alla föräldrar säger att deras marddröm är att deras barn ska bli mördat men om det inträffar så kommer de få en massa stöd och kärlek ifrån deras nära och kära. Det går att ta sig igenom det även om det är förbaskat svårt, nu skriver jag inte att jag vet hur det är men jag kan tänka mig hur svårt det är och vilket helvete det är.

Men skulle man få lika mycket stöd och kärlek ifrån ens familj och vänner ifall ens barn har mördat? Det tror jag ärligt talat inte. Och jag tror att det är svårare att ta sig igenom att ens barn har mördat. Föräldrarna måste ju ställa sig frågan "vad gjorde jag för fel?" hela tiden och det kommer ju påverka föräldrarna dåligt på alla möjliga sätt. Jag undrar om man känner rädsla när man tänker på sitt barn i detta fallet, what if. Och skulle man kunna förlåta sitt egna barn för detta? Jag vet egentligen inte.

Jag tror jag skulle kunna leva med att mitt barn har blivit mördat men inte om mitt barn har mördat. Dethär blev en riktig tankeställare för mig. Vad tror ni är värst?



Min träning


Användning av citron på andra sätt

Jag har läst på internet att man ska dricka vatten med citron i varje morgon innan man äter frukost. Detta gör så att man får igång kroppens förbränning snabbt och så är det nyttigt också. Jag har börjat göra detta varje morgon, testa ni också!



Citron är också bra för...

Hyn. Vem vill inte komma med strålande hy till skolan eller till jobbet? Drick då vatten med citron varje morgon!

Du får i dig en massa C-vitamin.
Genom mycket C-vitamin så får du ett bättre immunförsvar, mindre sjuk!

Håret.
Om du har mjäll eller om du tappar hår så lägg lite citron i hårbotten så försvinner det titt som tätt.

Om du har ont i en tand eller tänder.
Applicera färsk citronsagt på områden av tandvärk, kan det hjälpa till att bli av med smärtan.

Om du har feber, influensa eller förkylning.
Drick ett glas vatten med citron i så blir det bättre!


DETAILS



Några av mina favoriter som är plockade ifrån min smyckehylla. Den absoluta favoriten bland dehär tre är armbandet med hjärtat ifrån Gina Tricot, tänk vad mycket detaljer kan göra?
Tänk den personen som var den första som satte axelsmycken på tröjor och BAM! så blev det en jättetrend. Det är något som jag skulle vilja göra.
Skapa en trend genom att sätta på en detalj eller detaljer på något plagg eller smycke :)

10e november 2010

Godmorgon! När jag gick ut till köket imorse så fick jag syn på att snön ligger fortfarande kvar på marken, men det är väl inte så konstigt efter hur mycket det snöade igår. Det som jag hoppas just nu är att det inte ska blåsa så fruktansvärt mycket som det gjorde igår samtidigt som det snöar, det var inge roligt att gå till våran bamba igår kan jag säga er. Vi kom dit helt stelfrusna och tänkte kräva matkort av våran skola, ingen höjdare det inte.


Lanvin for H&M



Har kikat runt lite på H&M och deras nya kollektion, Lanvin for H&M och jag gillar kläderna väldigt mycket. Det är mycket färger vilket antagligen kommer göra hösten och vintern lite färggladare, detta gillar jag! Och vem skulle inte kunna ha på sig baskern och halsduken en blåsig och snöig dag som idag?

P.s! Jag ska försöka få med lite mer mode i bloggen och skriva om mycket annat än om min vardag. Visst låter det bra?

Det är INTE Michael som sjunger



Jag visste från när jag fick höra första ordet i låten att det inte är Michael Jackson som sjunger. Det är INTE Michael som sjunger i denna låten, det kan nästan vem som helst höra. Varför försöker man ens fejka det? Michael hade en så speciell sångröst och det finns inte någon som kan sjunga likadant som honom så varför ens försöka?

Träningsvecka

Nyduschad efter ett hårt träningspass och jag känner mig som en ny människa! Träning är nog en av de bästa sakerna jag vet, love it! Min träningsvecka ser ut såhär;

Onsdag: Träning med en vän i gymmet.
Torsdag: Spinning 45 minuter.
Lördag: Bodypump på morgonen eller spinning och S-core.
Söndag: Träning i gymmet?

Denhär kroppen ska jag ha i sommar, punkt slut!



Måndagskvällen

Min kväll kommer att spenderas framför teven, Kvinnors hemliga liv. Innan programmet börjar så sitter jag nu och lyssnar på min favvo och det enda som fattas är en tallrik med fil, flingor och äpple. Inte kan man gå och lägga sig hungrig inte! Jag har gjort det en gång och så dåligt har jag aldrig sovit i hela mitt liv, det görs INTE om.

Nej, nu ska jag upp till köket och sedan njuta av favoritmusiken. Ha en bra måndagskväll! Imorgon är det tisdag och efter det är jag leeedig, tjohoo :)


A walk in the dark

Det blev en timmas promenad istället för ett spinningpass! Kände att jag inte ville gå på passet idag eftersom jag ändå inte skulle kunna köra fullt, det får jag göra resten av veckan istället! Tisdag, onsdag och torsdag blir det riktigt hård träning. Detta gillas starkt!

Märkte också att det blir mörkt så himla fort nu, gick ut kvart över fyra och redan vid kvart i fem så var det mörkt ute. Sedan klockan fem så var det nästan kolsvart, om jag får säga det själv så tycker jag det är väldigt mysigt. Fast det kommer jag antagligen ångra när jag får känna på hur mörkrädd jag egentligen är, haha :D


Snelugg

Har precis mättat min mage som skrek efter mat för ett tag sedan. Sitter och funderar på om jag ska på spinningpasset idag eller inte, träningsverk i benen är inget roligt att ha medan man sitter på en spinningcykel. Har endast en kvart på mig att bestämma mig så får rappa på lite här!

Förresten, hade sneluggen framme idag. Den har faktiskt blivit ganska så lång nu! Happy face :)


8e november 2010

Godmorgon! Åh det var så svårt att gå upp idag, jag ville bara ligga kvar i sängen och lira in mig i täcket och sova. Tänk att en vecka kan gå så fort när man behöver den som mest. Menmen, snart är det jullov och dit längtar jag som sjutton!

När jag skulle äta frukost så såg jag att det är frost ute och minusgrader. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, vintern är lite tidig kanske? Det är ju nästan som om hösten inte hinns med :)


Tre veckor utan godis

Det är tre veckor sedan jag åt godis och jag mår faktiskt hur bra som helst av det. Jag ska fortsätta med detta tills jag känner att jag verkligen är sugen på godis för det har jag inte varit på tre veckor. Enligt mig så känns det väldigt onödigt att äta godis bara för att det är helg när man egentligen inte är sugen på det. Det är väldigt lätt att motstå frestelsen om man verkligen känner efter om man är sugen eller inte. Ett tips till er som vill ha en sockerfri helg :)


IN DECEMBER

Favoriten strömmar just nu ut ur högtalaren och jag kan knappt vänta till Michaels nya album. Fattar ni hur länge jag har väntat på detta? Har sökt runt som en galning på internet för att kanske få höra ett litet smakprov av de nya låtarna men icke. Det ser ut som om jag får vänta tills den 10e december men attans vad svårt det är. Jag längtar verkligen tills jag går ut ur skivbutiken med skivan i handen och ett stort leende på läpparna :D

I hans album Invincible så finns det verkligen några kick-ass låtar som är helt jäkla fantastiska. En av mina absoluta favoriter är Privacy, lyssna på låten och kolla på texten. Jag sitter häpen efter.




Healthy

Plugg-söndag, suck. Jag vill inte tillbaka till skolan, jag vill inte tillbaka till verkligheten om man säger så. Det har varit så skönt med en veckas ledighet men det går så förbaskat fort.

Jag åt nyss en förbaskat god och nyttig lunch som jag gjorde själv. Skär paprika, gurka, squash, tomater och skinka i små bitar och lägg på en tallrik. Ta sedan lite fetaost och lägg bland de andra ingredienserna och blanda allt med lite creme freche. Klar`t! Easy huh? :)


Due Date

Igår så var jag och några vänner och kollade på Due Date, vilken jäkla rolig film! Man satt och skrattade konstant, det var nästan så att man inte orkade skratta vid några tillfällen för man hade så ont i magen, haha. En stooooor rekommendation till er som gillar komedier! :)


SMASH HIT


6e november 2010

Hej på er! Jag klev nyss ut ur duschen, var på ett Bodypump pass imorse. Jag känner att muskelbyggning inte är min grej just nu, jag vill mest fokusera på konditionen så det blir inte något Bodypump pass mer på ett tag nu. Men bra träning är det iallafall!

Förresten, jag får väldigt många kommentarer om att jag tränar för mycket och så fort jag säger nej till godis så får jag ibland kommentarer som "du bantar väl inte?" bara för att jag är modell. Jag tycker det är jättesynd att man kopplar det till modellandet. Och bara för att jag är smal så behöver jag ju ändå träna? Och jag vill inte använda att jag är smal och att jag ändå inte kommer gå upp om jag äter den godispåsen som en ursäkt för att äta en massa onyttigt. Jag vill äta nyttigt och inte proppa i mig en massa skit. Jag mår bra av det, min kropp mår så himla bra av det. Jag är mycket piggare och gladare sedan jag började äta annorlunda än vad jag gjorde för ett år sedan!


Dethär läskar mig faktiskt mycket mer än om jag ser godis och det är jag glad över!

5e november 2010

Åh jag tror inte min morgon kunde ha börjat på ett bättre sätt än detta! Läser just nu på internet att det kommer komma ett nytt album med helt nya låtar med MJ den 10e december!! Jag tror ni ni förstår hur glad jag är just nu, wiiie. Den 10e december står jag utanför skivbutiken i Nordstan och väntar på att jag får det nya albumet! :D



Källan hittar ni här.

Tip for training

Dethär spinningpasset på torsdagar lär ta död på mig, jag trodde seriöst jag skulle spy. Fy i helvete vilket pissjobbigt pass. Japp, där har ni förklaringen hur mycket jag gillar detta spinningpasset, haha.

Jag tänkte dela med mig av ett tips när det gäller träning. Om ni har ett gymkort men aldrig kommer iväg eller orkar lyfta på rompen ifrån soffan så boka dig in på ett pass istället! Då har du en tid och passa och du får en istruktör som förklarar för dig vad du ska göra och hur du ska göra det. --> bättre träning! 

Spinning, S-core, Bodypump och Indoor Walking är pass jag verkligen rekommenderar! Jag har märkt att jag har blivit mycket mer vältränad efter alla pass jag har varit på och det känns så förbannat bra! :D

Om du inte har något gymkort eller vill ha så köp hos Sportlife, dunderbra!



4e november 2010

Godmorgon! Tack gode gud för att det inte regnar idag, när det är höst ska det vara sol och lite kyligt ute. Inte vara storm och regna hela tiden.

Idag så skulle jag egentligen träffat en kompis men jag hinner inte. Ska åka till torget, plugga, laga tacopaj (yummie) och träna sen ikväll så det får bli en annan dag istället! Nu måste jag börja göra mig iordning, att åka till torget i morgonfrissan är nog ingen höjdare.. Fierce and lööve!


Arg, ledsen och besviken

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. Det är så mycket jag måste få ut ur mig. So here we go..

Jag är så fruktansvärt arg, ledsen och besviken på dig. Jag gjorde så mycket för dig och det betydde ingenting för dig, absolut ingenting. Jag blir så arg på mig själv för att jag följde efter dig överallt, gjorde så mycket för dig och sedan så sket du i mig. Jag fattar inte varför jag var så dum och gjorde så. Du mår ju inte dåligt över det ett dugg utan nu är det jag som mår dåligt över det. Jag var din släppinne, jag var din väska som du gick runt med överallt och sedan så dumpa du den hemma. Jag försökte komma dig nära och jag försökte bli din kompis men tydligen så betyder jag ingenting för dig. Det gör mig så ledsen, så arg och besviken. Hur kunde du göra så egentligen? Du gjorde detta mot mig i över ett år och jag fatta ingenting, jag bara följde efter och insåg inte vad du gjorde. Jag förstår verkligen inte hur man kan göra så mot folk. Och det roliga är att du mår inte dåligt över det ett enda dugg utan det är jag som mår dåligt över det. Jag mår dåligt över att jag lät dig göra så mot mig och det är så skrattretande så det inte är sant. Jag betydde verkligen ingenting för dig, utan du ville bara ha mig för stunden. Hur tror du det får mig att känna? Inte bra iallafall.

Jag ska försöka sluta att lägga energi på dig men det kommer inte gå bra. Har en tendens att ta åt mig precis allting som jag inte ska ta åt mig.

3e november 2010

Godmorgon på er! Vaknade av klockan som ringde kvart över nio, ett spinning- och S-core pass är det som väntar om ett tag. Jag gick upp och gjorde en god frukost och nu så strömmar favoritens musik ur högtalarna, dunderbra morgon.

Förresten, sitter och kollar på Alla älskar Raymond just nu och sitter och småfnittrar hela tiden. Det må vara ett program för dem som har dålig humor men attans vad roligt det är!


Dagens recept

Åh jag har ätit en jätte god middag precis. Kycklingcurry med grov bulgur, himmelskt gott! Receptet hittar ni här, såklart så gjorde jag sallad till också för att göra det ännu nyttigare :)

Träningspasset idag var stenhårt, jag fick helt klart spykänsla efter. Det är inte den bästa känslan just vid det ögonblicket men nu, nununu är det underbart. Veta att jag har tränat skiten ur mig är nästan oslagbart.
Nu ska jag sätta på min favvo i högtalarna och bara njuta, see ya! :)



2a november 2010

Hej på er!

Jag behövde verkligen ha denna dagen då jag inte har gjort någonting. Jag har bara slappat och lyssnat på musik, guldvärt. Jag vet att bloggningen har varit rutten idag men den kommer bli bättre, promise. Vad som står högst upp på mitt schema idag är att gå ut i blåsten och regnat och ta bussen till gymmet. Ett Indoor Walking pass är det som väntar! Måste bara stoppa ner en banan i väskan som jag äter lite innan så energin blir på topp.

Vi hörs!





Läs om ni vill eller låt bli

Jag tror jag är inne i en fas då jag hittar en massa fel på mig själv. Jag har aldrig varit så självkritisk som jag är just nu i detta ögonblicket. Min hy är en katastrof, den har aldrig varit såhär dålig som den är nu. Jag förstår verkligen inte, jag rengör den och äter nyttigt, jag tränar och jag dricker mycket vatten. Vad mer kan man göra? Kan jag inte bara få vakna upp en dag utan några finnar eller röda prickar i mitt ansikte, är det för mycket begärt?

Jag avskyr min näsa och jag har börjat avsky mina axlar igen. Vad är detta för något?! Jag gillar det inte ens. Jag gillar inte ens min spegelbild i spegeln längre. Inte för att jag gillade den innan heller men jag tyckte att den var okej men nu har den sjunkit långt ner. Stop stop stop! Nu skriver jag inte att jag inte gillar min KROPP, jag skriver inte att jag tycker att jag måste gå ner i vikt, kände att jag behövde påminna er om det. Min kropp i helhet gillar jag men det är bara mina axlar som jag avskyr. Och ja, avskyr är ett starkt ord men jag avskyr mina axlar och min näsa. Och ni kan skriva i princip vad ni vill, jag vill fortfarande göra en näsoperation. Hur mycket jag vill säga till mig själv att jag inte ska göra det och jag ska vara naturell men det är något som säger emot när jag tänker så. Dethär är rent ut sagt ruttet.

Kände bara att jag behövde skriva av mig lite. Jag tror inte det kommer bli så mycket bloggning nu under några dagar, kanske två inlägg om dagen. Bye.

RSS 2.0