För oss fiskälskare

Jag blev överväldigad när jag såg att vi hade fisk i frysen som bara väntade på att bli uppäten. Tog tillfället i akt och testade en ny variant av hälleflundra i ugnen som blev en succè.

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg valfri fisk i en ugnsform smörjd med olivolja och börja sedan skära fetaost, soltorkade tomater, svarta oliver och paprika i små bitar. Blanda och lägg ingridienserna ovanpå fisken och sätt in det i ugnen och låt fisken genomstekas i ugnen i ungefär 30 minuter. Servera på en bädd av råris och tillsätt lite färg genom att lägga en avokado bredvid... ENJOY!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Gott :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0