Omelett med spenat
Jag kunde inte hålla mig när jag klev upp imorse och prova den där utsökta omeletten som stod i min nya kokbok. Resultatet blev en misslyckad, men jävligt god omelett.
Det du behöver är: ägg, mjölk, olivolja, salt, rödlök, röd paprika, färska champinjoner, babyspenat, basilika, röd färsk chilipeppar (om du gillar stark mat) avokado och mozzarellaost.

Hacka rödlöken i småbitar och fräs tillsammans med babyspenaten i olivolja. Tänk på att ta mycket spenat då den krymper i stekpannan! Tillsätt chilipepparn, om du vill, och hacka champinjonerna och paprikan. Riv också basilikan. Vispa 2 ägg och mjölk, häll i salt och häll över detta i stekpannan tillsammans med grönsakerna. Strö över mozzarellaosten, jag körde på vanlig ost för vi hade ingen mozzarella hemma. Vänta tills omeletten är klar och servera med avokado skärd i bitar.
Det du behöver är: ägg, mjölk, olivolja, salt, rödlök, röd paprika, färska champinjoner, babyspenat, basilika, röd färsk chilipeppar (om du gillar stark mat) avokado och mozzarellaost.

Hacka rödlöken i småbitar och fräs tillsammans med babyspenaten i olivolja. Tänk på att ta mycket spenat då den krymper i stekpannan! Tillsätt chilipepparn, om du vill, och hacka champinjonerna och paprikan. Riv också basilikan. Vispa 2 ägg och mjölk, häll i salt och häll över detta i stekpannan tillsammans med grönsakerna. Strö över mozzarellaosten, jag körde på vanlig ost för vi hade ingen mozzarella hemma. Vänta tills omeletten är klar och servera med avokado skärd i bitar.
Kommentarer
Postat av: Victoria
Mums! :D
Postat av: Tess
Åh, vad gott det verkar! :) Kram
Trackback