Kom tillbaka

Medan jag försöker undvika att bli sjuk genom att vila så undrar jag vart ni har tagit vägen. Kommentatorsfältet är tommare än någonsin och det verkar som om ni har försvunnit helt och hållet. Det blir så mycket roligare om jag känner att ni är med mig och är motiverade till att leva ett hälsosamt liv.

Klarar ni er utan socker/kakor/läsk/skräpmat? Hur går det med träningen? Tar du reda på all den färska frukt som kommer in i matbutikerna? Lyfter du rätt?

Kommentarer
Postat av: Molly

Jag har precis börjat att sluta med kakor, godis och feta saker med socker i allmänhet och det har faktiskt gått bra hittills! Dock ska jag på kalas på söndag och då lär det bli problem :( äter jag lite så börjar jag igen, det vet jag... Träningen har jag lite paus i nu på sommaren dock! Tränade varje dag ett tag i våras så jag försöker lugna ner mig lite nu haha! Vill bara säga att jag uppskattar din blogg och dina tips och saker blir ju inte sämre av att jag är ett lika stort MJ-freak som dig! :) Jag hade biljetter till en av konserterna i London till och med!Kramar!

2011-07-14 @ 18:11:49
Postat av: Lovisa

Haha, vi Finns här!! Ibland har man into orkatt kommentera bara, men du ska vet att vi Finns här och är med dig :) jag äter ingot godis alls och ingen skräpmat eller läsk heller, nån fika här och där vill jag into förbjuda och heller into min favor glass, haägen datz cookies and cream. Den gör livet värt att leva ha ha ha. Fruit in my heart, har börjat äta mycket passionsfrukt :) mums. Kram

2011-07-14 @ 18:24:25
Postat av: Vonskareng

Jag fikar det JAG vill på helgerna just nu. Fast har precis opererats och kan... Inte röra mig :( men äter bra iaf! :D

2011-07-14 @ 18:26:16
URL: http://vonskareng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0