Mormors kyckling

Blev nyss bjuden på mormors delikatess-kyckling och tänkte dela med mig av receptet här nedan. En oerhört god kycklingrätt som man njuter av på högsta nivå och är väldigt enkel att göra.
Sätt ugnen på 225 grader, börja med att dela kycklingfileèrna på mitten. Sedan skär du ett litet snitt i mitten för att lägga in en fyllning bestående av en liten klick av cantadou-ost med smaken vitlök-basilika. Pensla på med soja, peppar, salt och lite curry. Sätt in kycklingen i ugnen och efter 15 minuter tar du ut dem för att strö över en hönsbuljong samt ungefär en dl grädde. Låt kycklingen vara inne i ugnen igen tills den är genomstekt, ungefär 15-20 minuter.

Servera med ris/råris och de grönsaker du tycker passar till. Blandningen ärtor och tomater passade väldigt bra. Har bara ett ord kvar, NJUT!



Kommentarer
Postat av: vonskareng

ja, precis... :( du vet, varken löpe eller vasslepulver är vegetariskt, plus att jag blivit känslig mot mjölk också.. haha, fast ibland slinker det ned ngt med mjölk i iaf. men dina recept och tips är dunderbra ändå, jag kan låta mig inspireras. är typ beroende av din blogg, utan att låta... creepy nu då ;O

2011-06-18 @ 21:13:07
URL: http://vonskareng.blogg.se/
Postat av: vonskareng

det vore faktiskt hur roligt som helst! och att få se vad du skulle tycka om det! :D



brabra, cause I mean it :D

2011-06-18 @ 21:59:21
URL: http://vonskareng.blogg.se/
Postat av: Majsan & Mollan

1dl grädde?! Är så van att man dränker kycklingen.. men det kanske är mest för att hålla den saftig?! Jag är inte så himla super haj på matlagning. Ser ialla fall fram emot en middag med din blogg som inspiration.

2011-06-20 @ 18:02:57
URL: http://prinssesanpaarten.blogg.se/
Postat av: Al

va gott !

2011-06-25 @ 11:21:24
URL: http://prettified.spotlife.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0