Avslutar kvällen med min favvo

Jäklar vad Bodycombat är bra träning! Ett pass jag verkligen rekommenderar er att gå på. Ni får både kondition och styrka på ett roligt sätt vilket är väldigt viktigt, det blir mycket lättare att ta steget och boka och sedan åka iväg och träna tills man inte orkar mer. Håller ni med mig?

Just nu strömmar favoritens musik ut ur högtalarna och ikväll ska jag bara ta det lugnt, inte göra någonting och gå och lägga mig tidigt. Även om jag är ledig imorgon så måste jag gå upp innan sju ändå, segt.


Vad tycker ni om denna bilden som Sara har tagit på mig? Gillar den starkt, speciellt gallret emellan vilket gör bilden lite annorlunda. Hiss/diss?

Kommentarer
Postat av: 已知 Mohammed☆ Al-debis™

Hej hej :)

Älskar din blogg<3

Hur e de? <3

2011-01-11 @ 22:06:12
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/
Postat av: Little Miss Trouble

Sv: BodyJam är ett danspass med olika stilar, allt ifrån street, salsa, jive till house... Det är som med bodyCombat, det byts ut ungefär var tredje månad. Alla "BODY"-pass görs på Nya Zeeland, vilket innebär att det är ungefär samma över hela världen samtidigt.



Jag tycker BodyCombat är jätteroligt iaf!=) Vi har tyvärr inget Sportlife där jag pluggar, får bli Friskis denna terminen istället...

2011-01-11 @ 22:56:16
URL: http://littlemisstroublemusic.blogspot.com/
Postat av: tess ♥ foto

Underbar bild, älskar kontrasterna och det svartvita som även bjuder på en färg.

2011-01-11 @ 23:16:08
URL: http://tessfredriksson.blogg.se/
Postat av: Julia

Riktigt fin bild :)

2011-01-13 @ 20:32:16
URL: http://shesay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0